UN ADEVĂRAT PREȘEDINTE PENTRU ROMÂNII DE PRETUTINDENI

Stau și mă întreb: de ce nu m-ați alege și pe mine Președintele României? ; căci nu sunt, în nici-un caz mai prost sau mai hidos, decit cei pe care i-ați avut pîna acum Președinți ai țării; doi profesori de comunism „științific” ION ILIESCU și EMIL CONSTANTINESCU, și un mare bișnițar TRAIAN BAȘESCU.

În plus sunt extrem de cinstit, un om de cuvint.
Ard de dorinta de a da iama ca pisica printre șobolani și a vă reda bucuria de a trăi fericiți, fără grija zilei de miine.
Într-o singură legislatură prezidențială reușesc să-i aduc la normal pe cei care v-au furat, au furat țara la sînge, îmbogațindu-se din vinzarea bunurilor Romäniei, deci ale noastre, a tuturor.
În țara se va instala ordinea și respectul pentru legi si munca cinstită, pentru discuții civilizate.
Salariile vor corespunde aportului efectiv al fiecăruia, al inventivității, priceperii, dăruirii pentru muncă. Deasemenea se vor revedea pensile, în special ale criminalilor comuniști ai poporului român.
Este necesar să vă decideti rapid căci cea de a doua perioadă de povești, basme de adormit copii a Tovarășului , Domnului Traian Bașescu se va derula vertiginos și veți începe din nou să căutați candidați pentru Președenție.
Un lucru vă asigur, eu nu am să fur nimic căci sunt convins că nu iau nici-un ban cu mine în pămînt.
Vreau să dau numai un exemplu cum trebuie să se comporte un adevarat Președinte, și să demonstrez ce poate acesta realiza, dacă vrea și are sprijinul, se bucură de simpatia, încrederea maselor.
Sper să vă gîndiți bine.
Bucureștenii mă cunosc, mă refer la demonstranții cinstiti și nu la îmbuibații, demagogii politici ajunși în fruntea țării cu minciuni și fraude electorale.
Pe acestia trebuie sa-i tundem ca pe oi, ca să nu folosesc un termen mai dur. Nu este vorba de nici-o răzbunare, cum ar motiva unii, ci de un act de justiție, dreptate.
Aștept cum zice românul provincia, căci cum spuneam Bucureștiul îl cunoaște pe Ex-Ofițerul curajos, cinstit cu principii, Ex-Lt.Col in Rz. Forțată D.I. Popescu Silviu Octavian.
Doriți în realitate o adevărată democratie, o Românie modernă, prosperă, în care să ne meargă bine la toți, o Românie stimată în lume, făra pungași, mincinosi, propuneți-l pe Popescu Silviu Octavian pentru noua candidatură de Președinte al țării.
Un Președinte pentru românii de pretudindeni, un om cinstit, drept, justitiar, dușman al tuturor hoțiilor, demagogilor, mincinoșilor, dușman a tuturor lichelelor, un om pentru care principiile nobile de viață, morală, etică nu sunt vorbe aruncate în vînt.
P.S. Am răsturnat impreună un guvern de ovrei, vom fi în stare să îndreptăm climatul mocirlos actual al țării și să-i tragem la răspundere pe impostorii, incapabilii, mincinoșii care ne conduc astăzi și care continuă, fără rușine, să ne fure.
Cu deosebit respect un viitor, adevărat, Președinte al țării, pentru toți românii!
Ex-Lt.col. D.I. Popescu Silviu Octavian

P.S. Dacă propunerea mea vi se pară bizară, gîniți-vă la președinții pe care i-ați avut pînă acum.
Vreți să cunoașteți adevărul despre ultimii 21 de ani de istorie românească, cine a tras sforile și cine se face vinovat cu adevărat de victimile nevinovate ale Revoltei Decembriste 1989, cine au fost teroriștii, jocul criminal al lui Ion Iliescu și mafioții săi comuniști și multe alte probleme neclare, nu există decît o opțiune Popescu Silviu Octavian CADA!

2 responses to this post.

  1. Posted by gigi on ianuarie 21, 2012 at 14:49

    Avem deja un presedinte care ne reprezinta:DAN PURIC!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: