PROCESUL MINERIADEI SEPTEMBRIE 1991- Spicuiri; La Mulți Ani !

Dragii mei cititori prieteni și dușmani, 12.09.2011
Procesul Mineriadei Septembrie 1991 demonstrează lumii întregi, opiniei publice românești nemernicia, slugărnicia unei justiții aservite puterii cu orice preț. Niște judecători marionete , oameni capabili de orice mîrșăvie pentru a-și menține posturile și a avansa. Oameni care încalcă cu bunăștiință jurămîntul profesional și pentru ce?
Participanți la o demonstrație sidicală sunt acuzați în primă instanță de justiție că au tulburat liniștea publică și au comis infracțiunea de ultraj la bunele moravuri, prevăzute de art. 321 alin.2 Cod penal.
Prima instanță este considerată proastă de către colegii lor de breaslă, cea de a doua instanță judecătorească, aceasta bine plătită de bulibașa Ion Iliescu și pupincuriștii săi, după cum reiese din textul celei de a doua senințe, finale, din procesul mineriadei Septembrie 1991.
Citez:
În drept, fapta inculpatului Popescu Silviu Octavian de a determina, cu intenție, masele de mineri și alte persoane, la săvîrșirea de acțiuni violente, comise de mai multe persoane împreună(a se citi corect bătăușii M.I., S.R.I. etc), de natură să slăbească puterile statului(a se citi corect să distrugă putorile, rezidurile statului, împuțiciunile statului), întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de instigare, în condițiile participației improprii, la infracțiunea de instigare , în condițiile participației improprii, la infracțiunea de subminare a puterii de stat, prevăzută și pedepsită de art.31 alin.2 din Codul penal raportat la art. 162 alin. 2 din Codul penal, texte de lege, in temeiul cărora, inculpatul va fi condamnat, fapta sa neputând constitui infracțiunea de ultraj la bunele maniere(care bune maniere să le vedem și noi ale tovarășului bulibașa Ion Iliescu? Sau poate ale judecătorilor corupți?). Terminat citatul.
În proces nu se amintește nimic de faptul ca minerii sindicaliști demonstranți au fost de nenumărate ori victimele maltratării de către așa zisele forțe de restabilire a ordinii, forțe care în loc să aplaneze conflictele l-au provocat cu bunăștiință pentru ași justifica crimele, atrocitățiile, banditismul lor și a șefilor, conducătorilor acestora.
Protestul justificat al cetățenilor capitalei împotriva hoțului Revoluției României, deci și al meu ca reprezentant solitar al alianței Civice și a organizației militare CADA se înscrie în acțiunile legale înscrise în Carta internațională a drepturilor omului.
Ce deosebire și cum pot fi calificate acțiunile de asmuțire a minerilor, cu sprijinul mass-mediei manipulate, a Televiziunii române de către bulibașa Ion Iliescu, cu urmări catastrofale soldate cu pierderi de vieți omenești nevinovate, mii de răniți?
Adică crimele pentru salvarea scaunului său prezidențial obținut prin fraude minciună, dezinformare, exact după modelul discipolului, profesorului său criminal Nicolae Ciaușescu, nu constitue subminarea democrației incipiente române și a puterilor statului, domnilor judecători?
Cum poate răbda pământul românesc atîtea canalii!
Implicarea mea în desfășurarea mineriadei sindicaliste din Septembrie 1991 a avut drept scop de a convige guvernul României, conducerea țării de necesitatea unui dialog civilizat, act democratic, fără folosirea forței.
Eforturile mele și ale altor fruntași ai Demonstrației sindicaliste s-au izbit de înfumurarea, prostia a două progenituri aromâne, ovreiul Petre Roman și țiganul Ion Iliescu.
Aceștia sunt adevărații responsabili pentru migrația minerilor în nenumărate rînduri în București, unde nu se găsesc mine de cărbuni ci numai mine de aur, dar nu pentru ei, ci pentru parlamentari, politicieni, președinți corupți.
Mă voi strădui să vă prezint pe blogul meu dacă condițiile tehnice îmi permit, în întregime sentința Curții de Casație și Justiție/ Secția penală, din Dosarul Nr. 3564/1998, din data de 15 februarie 1999.
Dacă nu voi reuși îl voi ruga pe domnul istoric Marius Mioc să publice, pe blogul său, în întregime decizia Nr.486 din dosarul 3564/1998, ca urmare a furnizării de către mine a copiilor acestor documente.
Pe curînd
Noul Dvs. Candidat la Preșidenția României Lt. Col. Ing. Popescu Silviu Octavian (Terminatorul)
P.S. Mîine 12 Septembrie împlinesc 67 de ani. Dumnezeu să mă țină sănătos, pentru a restabili ordinea de drept în România, necesară unei vieți demne a cetățenilor țării.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: