Mineriada care a decapitat unul dintre capetele fraților comuniști siamezi Ion Iliescu și Petre Roman

20 de ani de la mineriada din Septembrie 1991
=============================================

Salut ideia domnului Istoric Marius Mioc de a prezenta cu imagini vizuale, deci cu date certe fapte ale Mineriadei Septembrie 1991, care va tumefia și mai mult fața Președintelui comunist Ion Iliescu, Bulibașa națiunii.
Ca într-un meci de box era cît pe aci ca Roky al nostru a se citi Bulibașa iliescu să fie făcut KO de către minerii sindicaliști. Subsemnatul la adus în starea de grogy, dar l-a salvat gongul și antrenorul Miron Cosma, care a aruncat prosupul în ring.
Din prima casetă video reiese clar că minerii s-au deplasat la București pentru revendicări sindicale și de această nouă cruciadă a minerilor din Valea Jiului se face vinovată trufia și prostia unui evreu și a unui țigan. Dar ce să mai vorbim. Cine ia obișnuit cu drumurile în București plătindu-le deplasarea și cazarea?
Din tot ce o să vizionați o să desprindeți minciunile sfruntate cu care conducerile prezidențiale Iliescu și Emil Constantinescu mă vor potcovi pe mine ca un cal nărăvaș, pus să le încurce visurile de aur de Preșidenție.
Răzbunarea personală a acestor nemernici, oameni incapabili, se va solda cu o lovitură de teatru, bumerangul lansat apropindu-se ceas cu ceas de gîtlejul spurcat al acestora.
Ziua dreptății se apropie cu pași uriași și o să am cinstea de ale anuța verdictul.
Dacă mă veți ajuta verdictul va veni din partea noului Președinte al României, un model de corectitudine, a unui om pus pe fapte mari și dreptate. România va trăi ceea ce nu a trăit de la Burebista încoace. Hoții vor fi fericiți să trăiască mai bine în China decît în România, deși știu că acolo pentru un furt inculpaților li se taie mîna păcătoasă.
Cu toată dragostea pentru țară!
Lt.Col. D.I. Popecu Silviu Octavian
Fondatorul Grupului de Initiativa pentru democratizarea Armatei și țării (GIDA) și cooautor al formării Comitetului de acțiune pentru Democratizării Armatei(CADA)
Materialele video le voi prezenta și eu pe blogul meu, fiind prelute de la domnul Marius Mioc
Vă doresc din inimă un sfîrșit de săptămână relaxant.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: