AȘA CUM V-AM PROMIS……….

AȘA CUM V-AM PROMIS……. 20.09.2011
Public și pe Blogul meu documentația audio vizuală preluată de la Domnul istoric Marius Mioc.
Din vizionarea celei de a doua casete a Mineriadei din toamna anului 1991, luna Septembrie, reiese clar cine ia asmuțit, incitat, organizat și condus pe mineri.
Minerii le-au spus pe nume conducătoriilor țării Ion Iliescu și Petre Roman: HOȚII, HOȚII, HOȚII!!!!
Minerii după cum se vede încă din Valea Jiului au cerut și scandat: JOS ILIESCU! JOS ILIESCU! JOS ILIESCU!
Deci nu eu le-am cerut acest lucru.
Să le fie rușine judecătorilor care asmuțiți de cele două lichele, derbedeii comuniști: Bulibașa Ion Iliescu și ovreiul Petre Roman m-au pedepsit cu trei, mai tîrziu cinci ani de pușcărie, motiv pentru care am fost silit să iau calea exilului.
Așa cum personajul principal a lui Alexandru Dumas, contele de Monte Cristo s-a întors și si-a făcut dreptate așa se va întoarce, cît de curînd, colonelul de Bucureși Popescu Silviu Octavian și cu comoara sa, care sunt oamenii adevărați, bucureștenii răsculați impotriva impostorului Ion Iliescu, cei care au sprijinit sindicatul minier în Septembrie 1991, îi vom expedia pe cei doi la mititica, să-i țină de urît generalului Stănculescu. Urmează și Emil Constantinescu ca aceștia să poată juca Poker în patru.
Cu drag Popescu Silviu Octavian CADA
P.S. Mulțumesc pe această cale din nou Domnului istoric Marius Mioc pentru interesantele secvențe ale Mineriadei.
Îi învit pe securiștii de marcă, din mass media și deci și coada de topor, securistul, tovarășul Dan Voiculesu și ceilalți să nu-și mai irosescă inutil puterile și banii, care o să le trebuiasă pentru zilele negre care vor urma pentru ei, dacă nu se cumințesc, căci noul Președinte al României va fi colonelul de București, POPESCU SILVIU OCTAVIAN.
Valentin Ceaușescu să fie mulțumit că nu a sfîrșit ca întraga sa familie.
Să nu creadă că dacă comuniști de marcă ca Ion Iliescu, Petre Roman, Emil Constantinescu au rămas nepedepsiți pînă acum, acest lucru rămîne evic. Vine un Președinte care readuce pe pămîntul românesc dreptatea și va pedepsi pe acești impostori.
Acesta este Dipl. Ing. POPESCU SILVIU OCTANIAN
Aveți răbdare tovarășilor.
Încă în Noiembrie 1990 la conferința de la Grupul de Dialog Social(GDS) fostul Căpitan Jurist Valerian Stan semnala opiniei publice regruparea disumulată, revitalizarea vechilor structuri comunisto-securiste. Nu l-ați crezut și uite unde am ajuns, ca acestea să-și permită cu nerușinare nu fățiș, ci direct în obrazul cetățeanului cinstit, să ceară alegerea fiului dictatorului Valentin Ceaușescu ca Președinte.
Ne urmăresc zilnic blestemele morților noștrii, eroilor Revoluției, care astfel ne semnalează, că ne batem joc de sacrificiile lor umane.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: