IMPORTANȚA MINERIADEI SEPTEMBRIE 1991

23.09.2011

Se împlinesc poimîine 20 de ani, două decenii, de la cea mai mare revoltă populară anti-Iliescu, anti- Petre Roman. O demonstrație sindicală, legalizată, a minerilor din Valea Jiului și transformată, prin „bunăvoința democrată“ a comuniștiilor cu fața umană într-o baie de sînge.
Cu toate că această mișcare a fost înăbușită, importanța ei nu poate fi negată, ignorată.
1. Revolta minerilor mințiți de conducerea sperjură, pseudodemocrată, criminală a lui Iliescu și Roman, a demonstrat europei occidentale, demagogia, ipocrizia noilor conducători ai României. Tot creditul și îngăduința, simpatia pentru români eliberați de sub dictatura ceaușistă s-a epuizat.
România lui Iliescu va fi izolată, trimisă în carantina leproșilor. Adio ajutoare, adio credite.
2. În plan intern succesele vor fi mai mari.
Frontul Secăturilor Nebune (FSN) se va divide Petre Roman împreună cu domnul Traian Bășescu formînd un nou partid.
Prin decapitarea Balaurului cu două capete, va slăbi puterea acestuia și se va inaugura drumul liber al asccensiunii opoziției române, care în final va conduce la cîștigarea noilor alegeri în România.
3. Minerii, aliatul de nădejde al Zlătarului Iliescu s-au convins pe cine au ajutat și că au fost, ordinar, mințiți.
4. Opinia publică românească indusă în eroare, manevrată prin slugărnicia mass mediei autohtone, în special TVR, cameleonii, evreii lui Petre Roman, își va da seama de modul în care a fost mințită.
5. Opoziția română, Alianța Civică neglijate pînă la această dată vor cunoaște creșteri spectaluase a simpatiei în cadrul electoratului român și astfel se va produce rocada Iliescu – Opoziție. Ghinionul țării, care ne urmărește de 20 de ani, justificat de prostia, credibiitatea noastră în saltimbangi, gargaragii politici, oameni fără educație(cum să aibă educație Zlătarul Iliescu dacă a trăit fără părinți?) nu are să ne părăsească, pînă în ziua în care o să ne trezim în fundul prăpastei, singuri fără putință de scăpare.
6. Prin condamnarea unui om nevinovat, un simbol al onoarei, curajului și demnității umane, fost ofițer superior al armatei Ex-Lt.col. Dipl. Ing. Popescu Silviu Octavian Ex-Președinții criminali Ion Iliescu și Emil Constantinesc(și delictele economice constituie crime) au dovedit lumii, farsa de democrație din România, înjustiția română.
7. Dacă Iliescu m-a, ne-a condamnat este vorba și de Miron Cosma, la trei ani privare de libertate și după puțin timp, după aceia, ne-a înjumătățit pedeapsa(grațiat), avînd remușcări pentru salvatorul său Miron Cosma, papițoiul de Emil Costantinesc, don Quijote de la București, hidalgo femeilor bătrîne de la azil, ne-a mărit pedeapsa la cinci ani.
Deși nu mai eram în țară de foarte mulți ani, profesorul de marxism leninist, impotentul Emil Constantinescu, care știa cît de mult m-am opus candidaturii sale la funcția de Președine al României,din partea Alianței Civice și cum îi astupam gura prostului care delira la adunările Alianței, a cerut judecătorilor săi pedepsirea mea exemplară la 5 ani pușcărie. S-a rîzbunat nărodul, impotentul. Degeaba făcea el baie în șampanie cu animatoarele că nu-i folosea la nimic. Este departe de domnul Băsescu a cărei ministră nu se plînge că este impotent.
Dar îi promit că nu îi voi rămîne dator și cînd am să ajung Președintele țării, nu-l voi judeca eu ci națiunea pentru furturile sale, a familiei și prietenilor săi.
Lt. Col. D.I. Popescu Silviu Octavian nu rămîne dator nimănui, o datorie de onoare.
La 20 de ani aniversari ai celei mai mari, spectaculoase Revolte populare la adresa hoțiilor Revoluției române, felicit populația curajoasă, Revoluționarii curajoși bucureșteni și minerii veniți în Septembrie 1991 pentru revendicări sindicale, pentru lupta lor curajoasă soldată din păcate cu multe pierderi de vieți omenești și răniri, din cauza unor infatuați, pseudodemocrați, criminali.
La acest moment memorial cer Justiției României, lui Traian Băsescu nu îi mai cer nimic, căci săracul se ocupă pe mai departe de afacerile sale dubioase și nu are timp pentru probleme de dreptate, hahaha degeaba, căci cînd vin eu la putere rămîne numai cu ce nu a furat, să aducă în instanță pe autorii mineriadelor Ion Iliescu, Petre Roman și de ce nu și pe actualul Președinte al României domnul Traian Băsescu(Ex-ministrul Transporturilor), dacă le dă mîna și să-i condamne în Piața Universității sau Republicii pe aceștia în fața bucureștenilor schilodiți de mineri și trupele de „ordine“.
Cel puțin acum, după atîția ani, Alianța Civică, oamenii de onoare a acesteia și nu profitorii, ciolănarii, demagogii acesteia, pot să-și exprime regretul și să mulțumească singurului membru curajos al A.C.(Alianței Civice), din capitală, care și-a sacrificat viața și cariera pentru binele și victoria opoziției române. Acest lucru este valabil și pentru Domnul Valerian Stan.

Votați pe noul Candidat la Preșidenția Romîniei, membru în Conducerea Congrsului Mondial al Romînilor de la Essen, Germania, Fondatorul Grupului de Democratizare a Armatei române și al țării GIDA(25 Dec.1989), coautor și membru în conducerea CADA, ofițerul neînvățat cu furturile și minciuna, absolventul Academiei Militare Generale din București și al Institutelor Politehnice de la Cluj și București secția TCM.
Dumnezeu să ne ajute!
Cu dragoste pentru țară

D.I. Popescu Silviu Octavian
P.S. Și pentru în curînd se apropie cu pași uriași Anul nou vă pun pe Blogul meu o preluare de pe Youtube(PUII MEI), urmată de un discurs al lui Vadim Tudor și replica țiganului Becali care se declară „fratele său”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: