28 Septembrie 1991, ultima zi de groază a Mineriadei, măcelul. RUȘINE DINU PATRICIU! 28.09.2011

28 Septembrie 1991, ultima zi de groază a Mineriadei, măcelul. 28.09.2011

Mijea de ziuă. Era aproape 4 dimineața. Se insenina. Se profila o nouă zi însorită de toamnă.
Cerul cu pete roșii parcă prevestea măcelul care va urma.
Peste tot pe borduri, caldarîm, pe iarba din fața Teatrului național, minerii frînți, terminați de atîtea bătălii, bătăi, lihniți de foame și morți de sete, cine să-i ajute, sponzorul lor Ion Iliescu, guvernul Romaniei, Frontul Secăturilor Nebune, nu le mai era aliat, ortacii lui Cosma moțăiau. Parte din ei se plimbau stînd de vorbă cu bucureșteni demonstranți sau oameni curioși, veniți să vadă ce se intimplă. Peste tot copii de școala, vagabonzi, se infiltrau printre acesti oameni.
Deodată din toate părțile au pătruns zeci de mii de soldați inarmați pînă în dinți, cu arme, muniție de luptă, căști, scuturi, măști de gaze, cu grenade de tot felul, însoțiți de blindate ale armatei.
In numai cinci minute nu mai putea vedea la doi pașii, cerul dispăruse. Trăgînd cu armele în toate direcțiile și aruncînd în neștire grenade fumigene, petarde, substante toxice de luptă sufocante, iritante aceștia inaintau în stilul legiunilor romane, soldat umăr lîngă umăr.
De mulți ce erau se călcau pe picioare se striveau, se băteau reciproc. Fiecare lovea în stînga și în dreapta pe cine apuca. Din cauza ceții create și a măștilor de gaze de pe figură, comandanți tîmpiți, sinucigași, au produs pierderi, răniri grave și în rîndul militarilor.
Ici colea, prin părțile esențiale, se produceau busculade, în genul grămezilor de ruigby, datorită capcanelor puse de apărătorii Pieții Universității. Au fost scoase pietrele cubice din caldarîm, aleator unde soldații și-au rupt picioarele, venind grămadă, unii peste alții. Aceste pietre cubice au fost presărate tot aleator pe asfaltul Pieții, și din cauza lipsei de vizibilitate acestea nu au putut fi ocolite producînd busculadele amintite, prilej cu care minerii reacționau.
Peste tot săreau țăndări geamurile hotelului Intercontinental, a Teatrului Național. Gazele sufocante, iritante faceau ravagii și pătrunseseră și în interiorul Hotelului unde oamenii cazați s-au refugiat la etajele superioare.
Sub ploaia de lovituri bestiale nemiloase, mineri, copii, femei, demonstranți bucureșteni cădeau șiroaind de sînge, pe asfalt. Fără milă treceau soldații peste ei împinși de la spate. Era un delir, țipătul de durere a rănițiilor de ambele părți te cutremura. Ti se rupea inima de durere.
Sub presiunea imensă a forțelor atacatoare, zeci de mii de soldați, însoțiti de transportoare blindate, minerii, demonstranții bucureșteni sau dispersat, s-au împărțit pe grupuri, parte din ei retrăgîndu-se pe strada ambasadei americane, parte din ei intrînd în Hotelul Intercontinental, parte din ei refugindu-se în gurile de metrou. Forțele principale sau retras pe ambele părți ale bulevardului Magheru.
Alături de ceața amintită, focul și fumul produs de sticle incendiare, sau din incendierea autovehicolelor parcate la Intercontinental și de pe străzile adiacente datorită focurilor de armă la întîmplare, toate acestea completau tabloul citadin de război.
După o rezistență de mai bine de oră minerii și demonstranții vlăguiți și copleșiți de numărul extrem de ridicat al atacatorilor, raport 10 la 1 pentru atacatori, au încetat ostilitățiile, minerii și demonstranții bucureșteni sau dat bătuți.
În urmă au rămas zeci, sute de răniți și morți. Acești morți vor fi declarați dispăruți și îngropați ca animalele, în gropi comune, în ascuns după metoda Timisoara.
Minerii rămași se vor regrupa și vor pleca la gara Băneasa cu autobuzele special pregătite, din timp de conducătorul iubit Ion Iliescu. Ca să mai spuneți că omul nu s-a ocupat de minerii lui dragi. De data aceasta a uitat însă să le mulțumească și să le transmită un cald, salut tovărășesc.
Parte din mineri se vor întoarce acasă, parte din ei împreună cu civilii grav răniți și care nu au putut să mai fugă, spre casele lor, vor fi internați în spitale, iar cei mai nenorocoși vor lua drumul Străuleștilor pentru totdeauna, pierzînduli-se urma într-o groapă comună, o groapă a nimănui.
Peste 850 de răniți gravi, oficial declarați, și patru morți făcuți cunoscuți, nu rețin cîți dispăruți(a se citi tot morți) semnalează sindicatul medicilor din România, din aceea perioadă a anului 1991.
O mai mare rușine națională nu putea să se întîmple.
Și pe acest vinovat principal, incapabil, incorigibil, hoț al Revoluției române, criminal de cea mai gravă speță ION ILIESCU l-ați lăsat nepedepsit și să vă conducă 10 ani de zile.
RUȘINE, ORIBIL, NEMAIPOMENIT, NEMAIÎNTÎLNIT NICĂIERI ÎN LUME.
CONCLUZII:
=========
1. Deși minerii meritau o lecție, pentru nenumăratele lor crime, cu care l-au salvat pe mincinosul lor Ion Iliescu, în mai multe rînduri, nu sunt de acord ca tot pentru salvarea acestui impostor ION ILIESCU, autointitulat Președintele României, minerii să fie decimați alături de populația capitalei răsculată.
2. Profitînd de inexistența unei legi, lucru special aranjat, care să interzică armatei, așa cum GIDA, CADA o ceruse, amestecul, intervenția armatei pentru rezolvarea unor conflicte interne, de ordin social și politic, inamicul armatei fiind dușmanul exterior, oder iredentist,
ILIESCU, ajutat de noii generali trădătorii ai ideilor armatei GIDA, CADA vor produce crime soldate cu morți din rîndul civililor și a militarilor în termen. Totul ca pe vremea lui Ceaușescu.
Vă întreb pe voi toți, care a fost deosebirea între metoda de apărare proprie utilizată de Ceaușescu și cea utilizată de Ion Iliescu?
Deosebirea v-o spun eu: Ceaușescu și-a găsit nașul, pe Iliescu iar nașul lui Iliescu va fi Popescu, GIDA,CADA.
Și pentru că nu pot să mă refer la toată națiunea închei cu tradiționalul:
RUȘINE DINU PATRICIU!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: