Cu riscul de a vă produce migrene

03.09.2011

Cu riscul de a vă produce migrene, vă voi șicana, pistona cu propunerea mea de candidatură la Președenția României, pînă cînd o să va treziți și lămuriți că este singura opțiune justă și sigură de a vi se face dreptate și a o duce mai bine.
Singura soluție ca țara să progreseze pe un drum democratic civilizat, pentru o unitate a tuturor românilor din țară și de peste graniță.
O prietenie, încredere, colaborare, frăție, solidaritate ce nu a existat pînă acum.
Oameni buni deschideți ochii și nu fiți pesimiști, neîncrezători, nu vă temeți, Ex-ofițerul superior al armatei, rudă prin alianță cu fostul Ministru și om de înaltă cultură și patriotism, Octavian Goga, Popescu Silviu Octavian-CADA, acesta nu vă va minți, dezamăgi, nici o clipă.
Dorința lui este să salveze țara de pe mîna acestor mincinoși și hoți ordinari și să vă redea încrederea de a trăi într-o țară de viitor.
Să nu mai fie nevoie să fugiți peste mări și țări și să vă găsiți fericirea pe pămîntul strămoșesc, căci unde nu este mai bine decît acasă, la părinți, rude și strămoși.
Cu aceeași dragoste pentru voi toți.
Dipl. Ing. Popescu Silviu Octavian
P.S.
Subsemnatul va promova numai oameni de caracter, excelenți profesioniști cu experiență, din țară și străinătate. Va primenii, sana Parlamentul de lepre, și va recomanda acelaș lucru Partidelor politice, pentru a opera în aceeași manieră, de curățire morală.
Va desființa Partidul Secăturilor Demente și va trage la răspundere pe toți libidinoșii, susținătorii fostului Președinte, Bulibașa, Ion Iliescu.
Vă rog răspîndiți, difuzați adresa blogului meu pe Facebook, căci mie mi-au blocat această posibilitate și nu pot să-mi mai caut prieteni, căci dușmani am destui.
Dați adresa blogului meu la toți prietenii, cunoștiințele voastre, să se deștepte. O nouă Revoluție ne așteptă de data asta îi radem pe comuniști definitiv.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: