Așa se va împăca capra și varza

04.10.2011
Eu nu știu de ce domnul Marius Mioc, aflat în proces cu domnul golan Gelu Voican Voiculescu, fostul și probabil încă actualul om al securității, să zicem blînd, informator, își face probleme.
Așa cum mulți nu au fost revoluționari și nici nu știu cu ce se mănîncă aceasta, așa și un fost delicvent de drept comun, condamnat pentru înșelăciune, în timpul dictaturii poate deveni deținut politic, mai ales cînd a ocupat o funcție de vice-prim ministru. În România noastră totul este posibil. Nu aveți nenumărate exemple. Dacă acest golan, hoț, căci o înșelăciune de acest gen, tot hoție se numește, dacă acest găinar a ajuns prim vice ministru, nu mă miră că bulibașa Ion Ilescu a ajuns Președinte, iar prietenul, amantul lui Zoie Ceaușescu, făt frumosul Petre Roman, premier.
La cît au furat colegii săi de guvern Roman, Gelu Voican Voiculesu are dreptate să pretindă cel puțin o mică parte din pradă. Ce înseamnă 748 000 Euro, nici măcar 750 000 ca să reprezinte trei pătrimi dintr-un Milion de Euro. Are dreptate Gelu Voican Voiculescu, alții au devalorizat țara de Miliarde și el săracul nu are drept nici la cel puțin un milion de euro. Asta nu este dreptate.
Nu mă îndoiesc că printre juriștii care judecă procesul sunt și cei din generația golanului, găinarului Gelu Voican Voiculescu, care desigur și aceștia, toți, au cooperat, pe timpul lui Ceaușescu cu securitatea. Condamnîndul pe Gelu Voican, trebuie să se condamne și pe ei, ori acest lucru nu se cade, nu se poate. Deci Voican Gelu, capra, va ieși basma curată. Varza, Marius Mioc va fi și el mulțumit că Gelu Voican nu va primi cei 748 000 Euro ceruți ca despăgubire, deci cum spunem noi mai plastic, se va alege cu praful de pe tobă. Dacă continuă să insiste, justiția îl va trimite din nou la reciclare, în inchisoare, ca să poată remedita la cei disimulați sub infracțiuni de drept comun. Acolo se va întîlni, la închisoare cu revoluționarii din ilegalitate, hoții profesioniști Ion Ilescu, Petre Roman, Berceanu și ceilalți foști membrii ai guvernului Roman, Severin etc., care cum spuneam nu au fost găinari, au lucrat statul în stil mare.
Deci așa se va împăca capra și varza.
Îi recomand golanului revoluționar Gelu Voican Voiculescu, să se ducă la foștii săi colegi de guvern și să-i strîngă de….
pentru al scoate și pe el din „sărăcie”. Metoda șantajului politic este cea mai eficentă la ora actuală, doar la cunoscut personal pe actualul General de armată în Rz. Chelaru Mircea un as în acest domeniu modern de cercetare și parvenire. Nu degeaba a ajuns doctor și ginecolog.
Să-i urmeze exemplu și la nevoie să-l roage, să-l mediteze. Ce nu face Chelaru Mircea pentru prieteni de teapa lui.
Domnule Marius Mioc spunele domnilor judecători să nu mai întindă mult pelteaua că vine Popescu Silviu Octavian Președintele României și îi pune pe toți la muncă cinstită și la reciclare.
Cei incompetenți și incorecți vor trebuie să-și caute alt serviciu. Așa cum au jurat ei trebuie să împartă dreptatea și nu să satisfacă poftele clientelei politice, a șefilor lor slugarnici.
Cu drag
Popescu Silviu Octavian

Image and video hosting by TinyPic

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: