Nu am fost și nici nu sunt animat de gînduri de preamărire, Curriculum vitae.

06.10.2011

Nu am fost și nici nu sunt animat de gînduri de preamărire dar nici nu mai pot să fiu de acord să văd atîta prostie, credibilitate, toleranță din parte unor români confrați, să zicem o majoritate, care decenii în șir s-au lăsat duși de nas, precum taurii cu lanțul, admițînd să fie conduși de niște hahalere de Președinți, etc.
Nu se mai poate, nu se mai poate îngădui așa ceva.
Pentru a face o comparație, cît de cît, deși nu studiile contează, ci în primul rînd educația omului, cei 7 ani de acasă vă prezint acum o scurtă autobiografie a subsemnatului. Fac precizarea că nu toți oamenii care au fost studioși în viață, sunt obligatoriu și educați.

Curriculum Vitae
M-am născut în Ardeal, în orașul Sibiu de pe malul Cibinului, la 12 Septembrie 1944.
Părinții: Tata profesor de limbă greacă și latină mama actriță.
Bunicii după tată: țărani mijlocași; bunicii după mamă: bunica, profesoară de limba română și franceză, iar bunicul colonel doctor în drept în armata regală. El va fi ucis în închisorile comuniste, de după 1944 și moare la vîrsta de 60 de ani.
Am urmat și absolvit liceul real din Sibiu, Gheorghe Lazăr, după care am urmat și absolvit Școala Militară Superioară de Ofițerii de Artilerie, din Sibiu, devenind Locotenent în anul 1966.
La susținerea examenului de admitere, am fost clasat al doilea, ca medie de intrare, dintre cei 400 de candidați, care au susținut examenul.
În anul 1972 absolv cursurile Institutelor Politehnice din Cluj și București și devin Dipl. Ing. TCM-ist.
Între anii 1972-1974 urmez și absolv cursurile Academiei Militare Generale din București, devenind ofițer de stat major. O singură remarcă, la examenul de specialitate, efectuat la sfîrșitul Academiei Militare am obținut nota maximă 10.
Urmează o lungă carieră militară, pe care nu am să o descriu. Cea mai mare funcție militară pe care am deținut-o a fost aceea de Șef al Centrului de Calcul al Departamentului pentru Producția de Apărare și Înzestrare a Armatei(DPAIA) de sub conducerea soldatului Stănculescu, funcție de general maior.
Activitatea mea politică.
Sătul de atîta nedreptate și de exploatare comunistă din armată, am înființat pe data de 25 Decembrie 1989 prima organizație militară de de luptă împotriva comuniștiilor, securiștilor din armată și pentru sprijinul procesului democratic în România, organizație pe care am intitulat-o „Grupul de Inițiativă pentru democratizarea Armatei și a țării“(GIDA).
Februarie 1990 dau girul, cu organizația mea GIDA, și cu ajutorul cadrelor militare din capitală sosite, în Piața Victoriei, în sprijinul sindicatului militar timișorean, la discuțiile comune ale cadrelor militare tinere cu Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman.
Accept și constitui cu minoritatea sindicală militară timișoreană organizația militară CADA, devenită ulterior organizație militară națională.
În calitate de membru în conducerea acestei organizații CADA, desprind o aripă militară CADA , anti-Stănculescu bucureșteană cu care ne opunenm sistematic, lichelismului celor care s-au erijat în conducătorii acestei organizații CADA și au trădat interesele nobile, țilurile acesteia.
M-am opus de la început și cu toată tăria numirii fostului general Stănculescu, călăul de la Timișoara și București, de a fi numit Ministrul Apărării în 1990, în locul generalului Militaru.
Organizez, în ascuns, în luna Noiembrie 1990, din proprie inițiativă, o conferință de presă CADA, a aripii anti-Stănculescu, la Grupul pentru Dialog Social(GDS), pentru al demasca pe acest general criminal al poporului român V.A. Stănculescu și al debarca de la conducerea samavolnică a armatei.
Urmare sunt trecut a doua zi, abuziv, pe motive imaginare de indisciplină, fără nici un drept, în rezervă. În această faptă de răzbunare politică, mă urmează, sunt coptați, și alți doi ofițeri ai armatei din București, componenți ai aripii anti-Stănculescu; aceștia sunt trecuți, în aceiași zi cu mine în rezervă, prin intermediul aceluiași ordin abuziv, ilegal și anume: Căpitanul Stan Valerian și Căpitanul inginer Ghioc Ilie.
Rămas fără job după o carieră de mai bine de 30 de ani de armată, de ofițer, lucrez cîteva luni ca director administrativ la ziarul jurnaliștilor români(AZR), unde public și cîteva articole pe teme politice. Nefiind un ziar prea căutat, acesta la puțin timp de la plecarea mea se va desființa.
După aceea lucrez ca inginer împreună și grație fostului căpitan inginer Ghioc Ilie, în cadrul unui trust de construcții din capitală.
Convins că Alianța Civică, din București, organizație apartinică reprezintă singura șansă de a salva țara de neo-comunism și securism mă înrolez, alătur, trup și suflet, acestei organizații secondîndu-l pe fostul căpitan Stan Valerian. Spre deosebire de acesta îmi voi da, rapid, seama că și în cadrul acesteia(A.C.) se prefigurează ca și în armată ciolănari, oamenii care nu luptă pentru democrație, pentru țară și popor ci urmăresc numai interese meschine de parvenire și încet, încet mă îndepărtez de aceștia.
Nu înainte de a le aduce acestor profitori ai Alianței Civice capitalul politic, decisiv, necesar noilor alegeri prezidențiale, ca rezultat al bombei cu efect întîrziat, Mineriada din Septembrie 1991.
25-28 Septembrie 1991 iau parte la demonstrația sindicală a minerilor din Valea Jiului, sosiți în București, în „vizită de curtoazie“, de prietenie, la cei pe care i-au salvat de nenumărate ori.
Scopul și contribuția curajoasă a bucureștenilor a fost acela de a deturna acestă vizită și a prezenta celor doi criminali și hoți ai Revoluției române, Ion Iliescu și Petre Roman, o mică notă de plată.
Rezultatul Ion Iliescu și Don Quijote de la București profesorul de comunism Emil Constantinescu mă vor pune bine, într-un proces tipic comunist(Iliescu are mare experiență criminalul, vezi procesul lui N. Ceaușescu) condamnîndu-mă la 3, respectiv 5 ani de închisoare pentru subminarea putorilor statului.
Urmare sunt nevoit să părăsesc țara și trăiesc de 20 de ani în exil.
Cam atît. Mai mult pe blogul meu cu adresa: www. popescusilviucada.wordpress.com, în rubrica „Despre mine”.

P.S. Nu am timpul material necesar de a peria, corecta greșelile de ortografie și sau gramaticale, de aceea vă rog încă odată să mă iertați pentru acest lucru.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: