Se pare că România este predestinată să-și poarte în continuare crucea, să fie condusă de Jude.

11.10.2011

Se pare că România este predestinată să-și poarte în continuare crucea, să fie condusă de Jude.
Aproape o jumătate de secol mămăliga românească a clocotit în van în cazanul național, până cînd a explodat.
Numai într-o lună de zile România va uimi țările vest europene prin derularea a trei evenimente complet contradictorii.
După o veste pozitivă, care a etuziasmat, a ridicat simpatia popoarelor vecine pentru români și anume despre căderea dictatorului Ceaușescu, au urmat două evenimente care ne-au reașezat pe locul de plecare al anilor postdecembrie 1989. Este vorba de uciderea soțiilor Ceaușescu, după un simulacru de proces, chiar în perioada sărbătorilor sfinte de iarnă(ce se putea cere dela un comunist, anticrist Ion Iliescu) și vestea preluării tronului României de către criminalul soțiilor Ceaușescu, tovarășul Ion Iliescu.
Desigur s-au întrebat cu toții cum este posibil ca românii să admită un nou criminal să-i conducă.
Mi-am pus și eu întrebarea, dacă prin absurd la o adunare populară, îl împușcam pe Ceaușescu m-ați fi admis Președintele vostru? În fond în aceste condiții gestul meu ar fi fost acela al unui erou.
Nu acelaș lucru se poate spune despre fapta lui Ion Iliescu care pentru a lua locul profesorului său de comunism, tatăl său adoptiv, cel care l-a educat și promovat la ucis mișelește și extrem de rapid pentru ca Ceaușescu să nu ne poată povesti tot ce știe despre acest tovarăș Iliescu. Nu crimele familiei Ceaușescu au stat la baza uciderii acestora de către Iliescu, ci după cum el ne-a relatat motivul a fost întinarea, murdărirea noțiunii de comunism!!!!????
Prin admiterea unui nou criminal comunist, școlit în URSS și agent KGB, să ne conducă ni s-au închis toate porțile dinspre vest și totodată a dispărut subit simpatia pentru români, din Decembrie 1989.
Mă întreb și vă întreb pe Dvs. cum ați admis așa ceva?; un criminal, un comunist de marcă crescut de Ceaușescu, un KGB-ist, să preia conducerea României? Puteți cel puțin astăzi realiza ce faptă iresponsabilă ați comis? Bine domnule, să nu realizezi un an, hai doi, ce prostie ai făcut, mai merge, dar după 6 ani să-l mai realegi, încă odată, pe acelaș criminal Ion Iliescu Președinte este de neimaginat.
V-aș spune pe nume, dar mă rușinez de rușinea voastră. Ce fel de popor suntem? Criminalii de rînd înfundă pușcăriile iar criminalii de marcă ne prezintă lecții de etică și morală și ne pedepsesc.
În contextul unui climat total de haos, debandadă tipic românească, de bucurie și veselie, hoții comuniști, zlătarul Ion Iliescu și evreul Petre Roman(unde nu-și vîră nasul evreii cînd este vorba de ceva de ros) au preluat comanda. Cine să se opună acestora? O intelectualitate bucureșteană vîndută în totalitate securității ceaușiste, șantajată cu dosarele acesteia, fricoasă și de umbra ei, o armată condusă de un alt criminal Ex-generalul V.A. Stănculescu și care își formează noi adepți, susținători, din rîndul cadrelor tinere fripturiste, pe care le cumpără cu grade și funcții la excepțional, o drojdie de Revoluționari, deveniți de profesie, cumpărați de Iliescu cu titulatura amintită și recompensați cu bani, la pomana porcului, ca să nu mai miște nici unul în front și să-și țină gura, o mass media plină de vechii și noii lucrători ai securității?; și exemplele pot continua, dar mă opresc aici.
În aceste condiții a unei mări de oameni de nimic ce puteau face trei ofițeri tineri curajoși ai organizației militare CADA(Lt.Col. Dipl. Ing.Popescu Silviu Octavian, Cpt. Stan Valerian, Cpt. Ing. Ghioc Ilie)? Cum puteau aceștia singuri să contrabalanseze greutatea unei mări de canalii trădătoare ale poporului?
Criminalul Stănculescu ajutat, încurajat, de noii săi lingăi, lustragii profesioniști Mircea Chelaru, Carp Gheorghe și alții, i-a trecut pe acești ofițeri curajoși, demni, dușmanii săi recunoscuți și ai lui Iliescu în rezervă, fără a-și justifica ordinul ilegal.
Nici astăzi nu se îngrijește nimeni să îndrepte această nedreptate.
Așa se scrie istoria neamului, trădătorii sunt avansați și se bucură de onoruri și aprecieri ale poporului dezinformat, iar eroii mor în anonimat, fără ca faptele lor să fie prezentate opiniei publice.
RUȘINE DINU PATRICIU!
Lt.Col. Dipl. Ing. Popescu Silviu Octavian

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: