Despre generalii 5 stele și Președintele partidului popoului român Dan Păsărică Diaconescu.

17.10.2011

Despre generalii 5 stele și Președintele partidului popoului român Dan Păsărică Diaconescu,

Pentru că și la pensie se pot avansa, pe „merite“ generalii români, m-am sfătuit cu o parte din membrii diasporei române și am decis avansarea la excepțional a acestora, a generaliilor patru stele mari, ai mafiei militare Chelaru Mircea: Tiberiu Costache, Mureșsn Mircea, Carp Gheorghe, Nicolae Spiroiu, etc., la generali cu cinci stele mari.
De ce? Un coniac bun de tip franțuzesc Napoleon, sau Metaxa începe cu 5 stele.
De altfel nu știm cîte stele a avut generalul Bonaparte și dacă a fost sau nu mareșal? Ceea ce îi aseamănă pe generalii armatei române amintiți cu generalul Napoleon Bonaparte(născut 15 Aug. 1769, Ajaccio, Corsica și mort, otrăvit cu arsen, 5 Mai 1821 pe insula Elba) sunt luptele cu femeile. El cosmopolit și cu femei de alte naționalități ca de exemplu Maria Walevska(Polonia) sau arhiducesa de Austria Maria Luiza, generalii noștrii patrioți numai cu românce, sau poate nu sunt bine informat.
Ceea ce îi deosebesc pe aceștia de generali cinci stele, în mod esențial, fundmental, de generalul Bonaparte sunt acțiunile de luptă. Bonaparte a condus armata franceză în nenumărate războaie, campanii în Egipt, Rusia, Europa(Leipzig, Waterloo) împotriva unor armate străine Franței, pe cînd generalii noștrii au condus luptele pentru nimicirea, neutralizarea revoluționarilor, propriului popor, a luptătorilor anticomuniști 1989-1991.
Cu această introducere istorică să tratăm primul punct.
Am urmărit cu „plăcere“ interviurile domnului Dan Păsărică, Diaconescu,(Cirip-Cirip), șeful unei televiziuni private OTV(poreclită de mine „Otrava României“) în care domnul general cinci stele Chelaru Mircea filozofa și gafa în stilul său de rebusist profesionist; cum mai afirmam, cu alte ocazii, punînd părul distinselor doamne pe bigudiuri iar domnilor creindu-le migrene.
Cunoscundu-l, de pe vremea cînd vorbea în fața colegilor săi militari, m-am dotat de la început nu cu batiste pentru a-mi șterge lacrimile de crocodil, patriotice, ci cu un prosop de calitate cu care m-am legat de cap. De ce? Pentru ca nu cumva să-mi explodeze capul, în timpul asimilării atîtor cunoștiințe debitate per metru linear, de către domnul general, cu un debit demn de invidiat; o enciclopedie de sinonime, antonime, axiome, un adevărat dicționar al limbii române.
Cel mai mult dintre casetele video vizionate de mine, mi-a plăcut caseta care trata subiectul pensii domniei sale, al domnului trădător al poporului român și al colegilor săi cinstiți de organizații militare GIDA(Grupul de Inițiativă pentru Democratizarea Armatei și țării) și CADA(Comitetul de acțiune pentru Democratizarea Armatei).
Domnul general în rezervă Chelaru se plîngea de pensia sa militară derizorie de general, fost șef al Marelui Stat Major al Armatei, care dacă nu mă înșel se ridică la peste 4500 de euro pe lună.
Dacă analizăm bine, pe undeva acest domn general are dreptate.
Numai familile cadrelor militare, sau vecinii, cunosc cît de aspră, grea este meseria armelor. Un tată, soț militar, fiind numai musafir acasă la familia sa. Copii acestor cadre militare cresc fără tați, căci aceștia 18-20 de ore pe zi și noapte sunt la serviciu, în cazărmi. Nu este întîmplător de ce unele soții de cadre militare, și-au căutat ajutoare printre vecini sau noi cunoscuți, și de ce multe asemenea familii s-au destramat din fașă. Dar aceasta este o altă problemă.
Pe de o parte. Pe de altă parte dacă comparăm cît fură pre lună alte persoane, lucrători în alte domenii, privatizați sau nu, pensia acestui general nu reprezintă decît micul dejun, zilnic al acestor persoane.
În al treilea rînd domnul general nu a observat sau nu a dorit să observe, aceste discrepanțe oribile, între veniturile cetățenilor români, chiar bugetari, decît la trecerea sa la pensie. Minunat nu?
De…, cînd era în serviciu, cum se spune, mare general, cu mașină la scară, cu mîncare, băuturică pe gratis, cu plocoane grase, cu unul sau mai mulți porci pentru familia sa de crăciun, crescuți în unitățiile militare, că așa a învățat și el, la Divizia sa 57 de Tancuri, de pe vremurile răposatului, cu un salariu de peste 7000 de euro, deci un buget de familie de aproximativ 10 000 de euro pe lună, totul era în regulă. Acest fond putea fi depus în întregime pentru acumulări, căci cum relatam familia se putea întreține, fără probleme, din plocoane. Reparațiile încălțămiții, sau a îmbrăcăminții familiei, chiar confecțiile acestora erau asigurate pe gratis în unitățiile militare; generalii aveau prioritate și pe urmă urmau militarii unităților militare, care trebuiau să efectueze instrucția dezbrăcați și desculți; cizmari și croitorii unitățiilor militare nemai avînd timpul material pentru a se ocupa de încălțămintea, îmbrăcămintea militarilor; obicei moștenit tot din perioada de aur a armatei ceaușiste.
Desigur acum cu un buget aproape înjumătățit generalul Chelaru Mircea și ceilalți, guiță, acum, a pagubă.
Dar să comparăm pensia acestui general cu pensia unui Dipl. Inginer, un cunoscut al meu, licențiat și în drept, fost inginer mecanic pe nave maritime și fluviale, timp de mai mulți ani, care după aproape 50 de ani de muncă primește o pensie de 200 de euro; și majoritatea românilor nu au nici atît.
Ce înseamnă această pensie în comparație cu pensia acestui domn general. Să o raportăm.
Domnul general primește ca pensie într-o lună echvalentul pensiei pentru doi ani a acestui domn diplom inginer și liciențiat îm drept!!!!????? HAHAHAHA!
Ce înseamnă pensia generalului Chelaru Mircea și a celorlalți?; echivalentul cîștigului lunar a trei salariați străini în Austria, Franța, Spania, oameni care trebie să muncească din răsputeri pentru acești Euro, executînd multe ore suplimentare,pe timp de zi/noapte pentru a primi un salariul real de 1300 de Euro pe lună. HAHAHAHA!
Și pseudopatriotul, curva masculină, demagogul militar, psihopatul, Adonisul, care ani de zile ia asigurat servil spatele, cu armata sa, tovarășului criminal, comunist ordinar, Ion Iliescu a început să deschidă , deabea acum ochii, după ce a fost trecut la pensie. Nu-i ajung banii și mai caută un nou os cărnos să-l roadă, pe tărîmul vieții civile și politice?
20 de ani a asigurat acest cadru militar al armatei, devenit prin trădări general, împreună cu mafia sa militară cunoscută(generalii 5 stele mari Tiberiu Costache, Carp Gheorghe, Mureșan Mircea, Spiroiu Nicolae) dispunerea și menținerea noilor lanțuri grele, iobăgiste, comuniste, ale poporului român de către tovarășul Ion Iliescu și Ex-Generalul monstru V.A. Stănculescu.
Și atunci cum să nu te revolți, cum să nu plesnească în tine fierea, de supărare,la apariția cu tupeu nemăsurat a acestui general la emisiunile TV pentru a ne da lecții de patriotism și de morală.
Nu neg pregătirea sa, cultura sa vastă, rod a unui studiu continuu, perseverent cu succes(pentru aceasta îl felicit), combat însă caracterul său mizer, lipsa sa de colegialitate cu oamenii cinstiți și asocierea sa cu canali de tipul său. Nu a dorit să învețe nimic de la acești colegi militari, oameni cu pricipii și curați sufletește.
Acum, la vîrsta sa, este prea tîrziu. Nu mai are remediu, bolnav cronic, boală irecuperabilă. Cum spuneam: Brînză bună în burduf de cîine. Și o mică paranteză determinată de cuvîntul Brînză. Să mă scuze domnul Cașcaval(pardon Brînză) reprezentantul guvernului român pentru românii „trădători“ fugiți peste granițe, de bine ce le mergea în țară.
Decît să încercați să uniți românii din afara granițelor mai bine vă ocupați de voi sărmanii să vă uniți și să trageți toți la coardă în acelaș sens. Dar pentru asta vă trebuie un nou Vlad Țepeș, un Antonescu(Popescu), care să vă conducă pe acest drum de însănătoșire.
Așa cum cineva îl caracteriza pe omul de excepție Napoleon Bonaparte, generalul a dorit să conducă societatea, poporul prin ordine. Nu prin ordine ci pentru ordine trebuie cu toții să luptăm. Să respectem propriile noastre legi ale statului, cerințele de etică și morală și să dăm dovadă de exemplu personal generației tinere, începînd cu Președintele țării, dovezi de cinste, onoare, devotament și muncă inteligentă pusă în slujba neamului și a țării.
Și pentru că am reamintit de acest om de excepție Napoleon Bonaparte, un dictator cum îl caracterizau unii invidioși, de la acest om minunat și counducător, Napoleon Bonaparte, ne-au rămas codul legislativ administrativ și cel judiciar, practicate și astăzi în țările vest europene. Cinste lui.
Iată că și militarii au clasă. Nu numai marinarii, profesorii de stiințe comuniste și pe deasupra criminali de drept comun.
=============================================================
Dar să trec la subiectul doi.
Un mafiot al lumii contemporane, al mass mediei românești, un Silviu Berlusconi, în mizerie, al românilor, Dan, Păsărică, Diaconescu, poreclit Cirip-Cirip, adăugarea de nume îmi aparține, l-a întîlnit pe mafiotul militar Chelaru Mircea și s-au gîndit să încheie un mariaj. Și așa au apărut cei doi mafioți(militar + civil), a se citi patrioți români, la postul TV, otrava României, în direct și la ore de vîrf, pentru a le merge casa.
În felul acesta domnul Păsărică, Cirip-Cirip, și-a putut oprit pentru puțin timp, ogarii săi speculanți, șantajiștii hoțiilor României, pentru a face o scurtă pauză; să aibe un scurt respiro, și astfel să inducă în „oroare” DNA-ul, sau cum se numește serviciul de corupție românesc.
Ideea de parvenire pe cît de genială, simplă s-a dovedit extrem de eficace. Să cauți cu televiziunea hoții țării, excrocii, să-i prinzi în flagrant și apoi să-i speculezi. Dai domnule tainul!, sau te prezint pe OTV să te cunoască toată țara, cît de hoț, excroc ești. Nu dai cît îți cer, tot aia, nu ai șanse cu mine, apari la emisiunile mele negative.
Acum că a ajuns și el săracul milionar, s-a gîndit cu coasociatul său mafiot militar, expertul în șantaje politice, spionaj, diversiune, aversiune, ginecologie, filozofie, doctor și nu mai știu cîte și mai cîte, omul care le știe și le face pe toate, chiar la toaletă și gîndește meru pentru „noi“, căci este „patriot“, domnul Chelaru Mircea, să înființeze un nou partid intitulat Partidul POPOULUI Român(PPR).
Deja în acest partid s-au înscris, au dat valma, generalii în rezervă, cinci stele, mafia Chelaru, cunoscuți poponari ai armatei. Nu se exclud surprize mici ca și Ion Iliescu și Prof. Emil Constantnescu, deși nu mai cu ce, să se înscrie în acest partid, atît timp cît le mai funcționează gura, limba.
Dacă se înscriu în acest partid doamne de bine, cu un popou așa de frumos ca cel prezentat pe Facebook de doamna Daniela Toba, păcat că nu mai găsesc poza, vă garantez că cotizez și eu pentru săracul domn Păsărică mică, ciripitoare ca o privighietoare, la acest partid de poponari.
Urez pe această cale noului partid al POPOULUI mulți membrii cotizanți, activi și succese depline. Poate vine cumva cuiva ideea, poate unei femei, să ființează și un partid al lesbienelor, doar este democrație, iar pricipiul egalității între sexe este recunoscut și de carta drepturilor omului. URA! URA! URA! HAHAHA!
RUȘINE DINU PATRICIU!
Lt.Col.D.I. Popescu Silviu Octavian CADA

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: