Răspuns domnului istoric Marius Mioc


18.10.2011

Stimatul și apreciatul istoric al Revoluției române Marius Mioc a promis luarea unei poziții critice în cazul condamnării mele abuzive, ilegale urmare a desfășurării Mineriadei din Septembrie 1991. El solicită toate documentele juridice legate de această sentință abuzivă.
Rog pe cei care au posibilitatea de a expedia această sentință completă, documentele necesare să o facă.
Și iata raspunsul meu la solicitarea domnului istoric Marius Mioc, a restului de documentație privind sentința pronunțată în procesul Mineriadei din Sept. 1991, incriminați domnii Miron Cosma și Popescu Silviu Octavian.
Eu cred ca motivatia sentintei o aveti deja. Nu văd ce vă mai trebuie restul. Din tot ce aveti reies clar, dovezile de pe casete si din cele povestite de mine, că nu sunt vinovat. Este ca atunci în Decembrie cind Dvs. ati demonstrat fără violență și nu ați aruncat cu pietre, doar ați sustinut și strigat Jos dictatorul, Jos Ceaușescu. Era un drept legal al meu, ca cetățean, consfințit de carta drepturilor universale ale omului. La fel și cu trecerea mea (a noastră) în rezervă. Am văzut caseta cu Dvs. și domnul general Oancea și vă întreb de ce nu cereți reabilitarea și a celor trei ofițeri ai armatei din București care l-au încriminat pe Stănculescu și au fost dați afară din aceleași motive ca Cpt. Durac. Unde este dreptatea, sau nu vă interesează că aceștia sunt din București. Ce face acum demagogul de Oancea, a uitat ce a afirmat în acest interviu și despre Stănculescu. Cine a încriminat de la inceput si a ținut sus si tare steagul trimiterii in judecată a lui Stanculescu in 1990? ; dacă nu cei trei ofiteri curajosi Lt.Col. Popescu Silviu și Căpitanii Stan Valerian, Cpt.ing. Ghioc Ilie, toți din București în comparație cu trădătorii din Timișoara care l-au propus pe Stănculescu ministrul lor. Vă pasă de Revolutionarii din Timisoara dar de cei trei ofițeri sacrificați a căror carieră militară a fost oprită abuziv nu. Acesta este spiritul Dvs de istoric adevărat? Ce dovezi vă mai trebuiesc pentru susținerea reabilitării acestor ofițeri eroi, revoluționari, căci au acuzat dela început pe generalul, ministrul lor criminal. Acesta a fost motivul trecerii lor în rezervă. Trebuie cineva să vă împingă de la spate, să vă sesizeze de această mare nedreptate, strigătoare la cer, care a nenorocit viata, cariera militara ascendentă a trei cadre tinere. Sau numai trădătorii CADA au dreptul să trăiască și să ajungă generali, iar cei cinstiți și curajoși trebuie să moară în negura uitării, stimate domnule Marius Mioc?
Felicitüri pentru susținerea punctului de vedere contra unui alt trădător al intelectualității române Sergiu Nicolaescu, lingăul contemporan și susținătorul lui Ion Iliescu, cooautor la crime, produse la așa zisa luptă împotriva teroriștilor.
Cu drag Lt.Col. D.I. Popescu Silviu Octavian
P.S. Ce a crezut remarcabilul regizor de filme Sergiu Nicolaescu, in decembrie 1989, ianuarie1990 că se află pe platourile Buftea în timpul filmărilor lui, a scenelor sale de război?
A crezut că a învățat ceva dela consilierii săi militari de film și fără aportul lor, s-a aruncat, avîntat, cu capul în înainte, ca săritorii dela trambulină, în marea necunoscută a acțiunilor militare. Din păcate locul ales nu a fost cel bun, acesta lovidu-se cu capul de fundul tare al mării, din cauza adîncimii mici. De atunci a rămas puțin dezaxat și nervos, lucru constat cu regret la intervențiile sale TV. Domnia sa se vede dator să-și apere prietenii de teapa lui Stănculescu, Iliescu riscînd astfel să fie dezavuat de opinia publică, care mai trăiește cu imaginea trecută a sa de regizor capabil. Păcat domnule Regizor Sergiu Nicolaescu.
Rușine Dinu Patriciu !

Reclame

2 responses to this post.

  1. Posted by Puscasu Vlad Irimie on octombrie 21, 2011 at 14:31

    Care e Marius Mioc,cum arata? am auzit de dumnealui

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: