Nu as vrea sa-l vad pe Ion Iliescu cu un glonte in cap ca Gaddafi…deși îl merită cu prisosință!

.10.2011

Nu as vrea sa-l vad pe Ion Iliescu cu un glonte in cap ca Gaddafi…
Citind astăzi presa straină și văzind pozele dictatorului ucis, fără nici-o judecată, de oameni care ieri il adulau, aplaudau, o prostime manevrată din exterior, mulțime capabilă oricind la răsturnări de opinii spectaculoase, primitivă, animalică, setoasă de sînge, caracteristica arabilor, m-a trecut un fior neplacut prin tot corpul.
Nu am fost si nu sunt pentru pedeapsa capitală. Aș face o singură excepție în cazul crminalilor sadici care inainte de ași ucide victima, victimile, le torturează groaznic. Aceștia trebuie să fie închiși ani de zile și să aștepte execuția lor, cu frica zilei de mîine, care le poate fi ultima din viață și să moară printr-o injecție sau puși la zid.
Deci nu sunt pentru ca Ion Iliescu, criminalul vostru iubit , să moară în genul execuției pe care ia atribuit-o cuplului Ceaușescu și nici în genul lui Gaddafi, care s-a ascuns, ca un șobolan, într-o conductă de refulare a apei, dar sunt pentru ca acesta să efectueze cel puțin 2-3 ani de pîrnaie, folosesc un termen al Ex-Președintelui golan, vagabond Ion Iliescu.
În felul acesta va avea el timpul să mediteze, căci de gîndit nu poate că este handicapat mintal din naștere, la tupeul, nerușinarea, obrăznicia sa, lucruri acumulate pe timpul studiului șobolanilor comuniști la Academia Științelor de Prostologie din Bucurști și Moscova, unde printre altele se învățau artele marțiale, modul cum să lovești cu cuțitul pe la spate, și să-ți omori șefii pentru a avansa.
Dragii mei români de aceea vă rog să mă ajutați să-mi văd îndeplinit unul dintre visele mele de aur și în felul acesta să-i ușurez soldatului Stănculescu detenția, alăturîndu-i, în celula sa, prietenul său pe Ex-Președintele României, Bulibașa Ion Iliescu. Desigur există în celulă încă două locuri vacante ce se vor ocupa cînd mă veți alege noul Dvs. Președinte al României. Atunci o să vă prezint surpriza cine vor fi ceilalti doi deținuți de drept comun, cu care cei doi distinși criminali Ion Iliescu, V.A. Stănculesu vor încinge partide de Poker, pînă la ivitul zorilor, moment cînd vor trebui să iasă la lucru și să spele latrinele.
Lt.Col.Popescu

Reclame

2 responses to this post.

  1. Va Multumesc este numai si numai realitatae am fost la IAnoarie si In 1989 AM lUPTAT iNPOTRIVA lui Iliescu am plecat din tara din cauza lui Iliescu / Nu am efectuaot si nu am depus reclamatii penale Inpotriva acstuia pna la momentul de fata .

    Al Dstras Prieten
    Stelia Ciuciu Rom APATRID

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: