Despre murături, una regalistă una republicană, tandemul trădător Mihai I și Ion Iliescu.


22.10.2011

Despre murături, una regalistă una republicană, tandemul trădător Mihai I și Ion Iliescu.

Peste cîteva zile, mai precis pe 25 Octombrie a.c. , Majestatea Sa Regele Mihai I va împlini vîrsta de 90 de ani. Pentru această realizare din viața sa, împlinirea venerabilei vîrste de 90 îl felicit și îi urez pe mai departe sănătate, ani mulți și fericire cu familia sa!
Cam atît despre lucruri pozitive.
Poate ar fi trebuit să aștept să treacă acest moment deosebit din viața acestui om, fost suveranul României, dar nu pot cînd mă gîndesc că și acest om este unul dintre cei căruia îi datorăm longevitatea Prezidențială a Ex-Președintelui, criminal, zlătarul comunist, KGB-ist Ion Iliescu.
Și în acest articol îi voi aduce din nou Majestății Sale critici extrem de dure, după principiul meu, de a nu te purta cu mănuși, cînd este vorba de oameni lași, trădători.
Cer scuze de la început Majestățiilor regale: doamna Ana de Bourbon și a doamnelor prințese pe care nu doresc să le jignesc cu nici-o vorbă căci ele nu au nici-o vină. Vina aparțiene, după părerea mea, în întregime Majestății Sale regele Mihai I și a lingușitorilor, sfetnicilor săi nepricepuți.
După cum spune românul un vin este cu atît mai bun cu cît este mai vechi, bătrîn.
Adevărat, dar acest lucru nu se poate afirma cînd este vorba de murături. Cu cît murăturile se învechiesc, trece timpul, devin mai bătrîne, cu atît mai mult devin necomestibile.
Iată că două persoane proieminente a lumii noastre contemporane un Monarh Mihai I și un Ex-Prședinte al României Ion Iliescu pot fi judecați după cel de al doilea criteriu.
Deosebirea dintre cei doi constă numai în diferența de vechime. Asemănarea dintre ei se referă la: ambii sunt niște lași și trădători, ai unor oameni apropiați lor, trădători de țară și de neam.
Și cum bine spuneam într-un alt articol, cine trădează odată va trăda mereu, este și cazul celor două personalități amintite.
În ani 1991-92 o parte curajoasă a diasporei române ia pus Ex-Suveranului român Mihai I, figurat, la picioare coroana regală. Acesta însă nu a dorit să o ridice și să și-o repună pe cap, gest, pe care pe bună dreptate l-am considerat un gest de lașitate. În timp ce alți foști regi, împărați Regele Simion al Bulgarie, împăratul austriac Otto de Habsburg s-au înhămat la muncă pentru popoarele lor, regele nostru Mihai I a refuzat aceasta.
Ce gest de patriot poate fi acesta cînd te reîntorci în țară numai ca să mai ciupești din avuțiile avute odinioară și pe care nu le-ai putut căra cu trenurile? România nu mai avea nevoie de noi păsări de pradă din exterior, chiar dacă acestea (vulturii) aveau pe cap coroana regală.
Noi, poporul v-am așteptat și dorit ca rege pentru a ne scăpa de noul dictator comunist, sîngeros, incapabil Ion Iliescu, și care a reușit să reinstaleze comuniștii și securiștii din linia a doua, tînăra gardă a lui Ceaușescu. Nu v-am chemat pentru a vă alătura celor care ne despoaie, exploatează, ne lasă săraci lipiți pământului, goi și fără de adăpost.
După ce acești noi hoți și profitori comuniști și securiști ai României, au vîndut totul din țară pe mai nimica, ca să-și umple buzunarele cu Euro și ne-au îndatorat occidentului mai rău decît Ceaușescu, într-un timp record, ați mai venit și voi pe capul nostru, casa regală, ca să ne afunde și ea mai amarnic în mocirla, sărăcia noastră națională.
Părerea mea este Majestate, casa regală să-și strîngă catrafusele și să se reîntoarcă de unde a venit și unde a trăit pînă acum la Versoix(Elveția). România are deajuns hoții, profitorii și cerșetorii ei, autohtoni.
Gestul de revenire în țară pentru redobîndirea unor bunuri trecute, atestă micimea, meschinăria casei regale, care nu are nimic comun cu patriotismul unui rege, al unei familii regale.
România nu a fost și nu va putea fi niciodată Anglia, pentru ași putea permite luxul susținerii unei case regale fără muncă.
Reîntorși în Elveția nu este rău dacă vă puneți prințesele la lucru.
Vă promit solemn două lucruri bune:
1. Dacă poporul român îmi va acorda încrederea să devin noul lor conducător, noul Președinte al țării, voi dispune și acesta va fi cadoul meu și al țării pentru ziua aniversară a împlinirii a 90 de ani de viață, numirea a două dintre ficele Dvs., prințesa Margareta și prințesa Sofia, pe care le cunosc, ca noile ambasadoare ale României în Franța și Elveția, țări în care se vorbește limba franceză; cu o condiție și anume să urmeze în prealabil un curs de învățare a limbii române.
2. A doua veste pozitivă, de data aceasta pentru neamul românesc, voi dispune anularea tuturor bunurilor retrocedate casei regale prin înțelegerile cu Ion Iliescu și Emil Consantinescu, prețul noii Dvs. trădări a poporului român. Majestate ați profitat deajuns de pe urma poporului român. Ați refuzat să reveniți pe tron, nu mai avem nici-o datorie față de Dvs., față de casa regală.
P.S.
===
Oricît de revoltător, de dur este tonul articolului, acestea nu pot prezenta durerea trădării țării de către tandemul Mihai I și criminalului comunist, rusofil, Ion Iliescu.
Lt.Col. D.I. Popescu Silviu Octavian

Reclame

One response to this post.

  1. Posted by Cantemir on octombrie 22, 2011 at 18:09

    Pan una alta, Mihai I este unsul lui Dumnezeu si nimeni si nimic nu poate schimba acest fapt:
    http://camarasdelumini.wordpress.com/2011/10/22/unsul-domnului-si-mantuirea-prin-catedrala/

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: