Despre utilizarea inadecvată, mincinoasă a noțiunii de Revoluție în România anului 1989, despre coruperea luptătorilor anticeaușiști și înființarea de către Ion Iliescu a meseriei de Revoluționar, despre coruperea armatei, despre cum poți să bați apa în piuă și să distragi atenția dela problemele vitale ale țării, post decembriste.

24.10.2011

Deci după părerea mea în Decembrie 1989 nu a avut loc în România nici-o Revoluție sau lovitură, lovituri de stat, ci o mișcare populară, o răscoală spontană a poporului român îndreptată împotriva uneia din cele mai grele, oprimante, degradante, inumane, sclavagiste dictaturi comuniste, a unor oameni primitivi, fără cultură, a familii Ceaușescu.
Toți românii inteligenți, avizați, simțeau, știau deja că familia dictatorială, întreaga garnitură de lingăi, susținători comuniști și securiști, ai acestei familii stăteau de mult pe un butoi de pulbere.
Anul 1989 va marca încercarea de aprindere a acestui butoi de pulbere, întîi la Iași, acțiune din păcate eșuată, și mulțumită lui Dumnezeu, o continuare, o reîncercare de succes, la Timișoara, motiv pentru care noi toți românii îi felicităm pe timișoreni și suntem de acord cu titlul de oraș erou.
Pe ce criterii, pe ce argumente mă bazez cînd afirm că la noi nu a fost o Revoluție în Decembrie 1989:
o revoluție, este un salt calitativ definitoriu, o trecere de la o orînduire la alta, sau cel puțin dela o formă de conducere la alta. Să luăm numai ca exemple Revoluțiile cunoscute în istoria modernă a lumii, Revoluția, revoluțiile franceze, Revoluția de la noi 1948, Revoluția din Ungaria 1956, Revoluția de catifea din Cehoslovacia, ca să amintesc numai cîteva.
La noi a fost o încercare de copiere a Perestroika lui Gorbaciov, îmbunătățită de tovarășul Ion Iliescu.
Ce se înțelege pe scurt prin Perstroika, veți vedea imediat și mă voi folosi de explicația sumară dintr-un dicționar al limbii române, citez:
„PERESTRÓIKA s.f. Doctrină ideologică, inițiată de Mihail Gorbaciov, care preconiza un socialism democratic cu față umană, de restructurare a sistemului sovietic, prin pluripartitism, proprietate privată, economie centralizată, de piață etc. (din rus. perestroika = restructurare”
În România a fost înlocuită o conducere comunisto – securistă, îmbătrînită, a dictaorului cu eșalonul doi al acestuia, puieți (cum îi place să spună trădătorului armatei și filozoful Mircea Chelaru) comuniști, securiști, crescuți în pepiniera de aur a Partidului Comunist Român.
Deci, din capul locului cade noțiunea falsă de Revoluție.
Mișcarea, revolta română s-a distins prin haos, neexistînd o pregătire prealabilă a unor conducători uniți, care să conducă efectiv mișcările, demonstrațiile stradale, lupta demonstranțiilor anticeaușiști. Acțiunile demonstranților de tip brownian, cu scopuri și obiective ad-hoc stabilite, fără încadrare în timp și cu responsabilități precise, nu poate fi caracterizată o Revoluție.
Mămăliga românească, care a dat în foc, s-a întins suficient și eficient încît a reușit să paralizeze, să blocheze mișcările conducerii comunisto-securiste a dictatorului.
Neexistînd deci în România o Revoluție ci o mișcare, revoltă popoulară, spontană a poporului român, cade dela sine și noțiunea de Revoluționar, lucru de care se cramponează de 20 de anii micii profitori ai luptei anticeaușiste din Decembrie 1989.
Dar despre acest lucru voi detalia mai departe.
Să rememorăm împreună cum s-au desfășurat lucrurile în București.
Evreul Petre Roman, căci nici un popor nu este mai eficace, mai rapid, în a adulmeca și înfășca un ciolan de ros, ca cel al judelor, văzînd ceea ce se petrecea pe străzile Bucureștiului, s-a dus rapid, la tovarășul de nădejde, zlătarul Ion Iliescu, omul rușiilor, școlit ca și tatăl său în Rusia, preteni de familie(folosesc termenul comunist consacrat) și ia zis: Tovarășe Secretar de partid Ion Iliescu, este groasă afară, o lume nebună vrea să-l dărîme pe tătucul nostru Ceaușescu.
Iliescu: Nu fi prost dacul lui neica, Romane(de la rom) lasă-i să se omoare proștii între ei și apoi noi fugim la televiziune și tu mă propui pe mine Președinte și eu pe tine premier. Dacă nu le convine, le aduc rușii pe cap și tot aia este.
Pentru ai liniștii înființăm și un nou partid, FSN(Frontul național al Secăturilor, proștilor noștrii), ca să le luăm maul; să aibă și aceștia ce roade, pînă ne punem noi complet pe rotile.
Mai am deasemeni o idee genială, a spus mai departe Iliescu, voi inființa noțiunea, meseria de REVOLUȚIONAR, cu care le voi închide gura și tutur luptătorilor, dușmanilor noștrii. Le voi da și bani golanilor, huliganilor, căci nu dau ceva din buzunarul meu. Să muncească proștii, adică alții pentru ei. Și ne declarăm și noi revoluționari și le luăm la acești cretini și banii. Dau ordin și aprob să se înființeze și Asociații ale Revoluționarilor, de sub conducerea mea, pe care am să le manevrez cum vreau în folosul nostru.
Genială idee tovarășe Președinte Ion Iliescu, a replicat juda, Roman. Eu vă voi propune pentru aceeastă idee genială, novatoare, la premiul „NOBILE „ pentru pace. Veți deveni pentru noi un al doilea Einstein( în traducere românească o piatră, forma ei o las la latitudinea ficăruia). Le luăm astfel și suedezilor banii. Să-i lăsăm și pe aceștia săraci; să ne îmbogățim și astfel să contribuim la îmbogăâirea patrimoniului…. de bani ai României. Dar banii îi băgăm pe conturile noastre de Revoluționari, de care se va ocupa Ion Țiriac.
Extraordinar de interesant, Romaneee, a zis Iliescu, se vede că aparții etniei lui, cum ai zis că îl chiamă…?. Dar să o lăsăm baltă, nu are importanță eu nu-l cunosc decît pe Gorbaciov și îmi este de ajuns. Pierdem timpul. Te rog Romanee, dacă vrei să mergi cu mine la TV lasă costumul la o parte și îmbracă-te, ca mine cu un pulover de Revoluționar, să facem impresie bună.
Și încă ceva, o nouă idee super, continuă Ion Iliescu, ca să nu deranjez masele, proletariatul, inrelectualitatea, din care făcem și noi parte Romaneee, îi vom lăsa pe toți să fure, cît pot, alături de noi.
Dacă puterile europene mă vor dezavua, vezi Romane, pot și eu să depășesc limbajul de lemn, căci sunt și eu intelectual, deși nu sunt doctor ca Elena Ceaușescu, trimit întreaga etnie a mea la prospectarea pieții externe. În felul acesta realizez trei deziderate: făcem economie de mîncare, în al doilea rînd revitalizăm comerțul intern cu amănuntul și dacă oamenii mei, ambasadorii noștrii dovedesc capacitate și simț patriotic, se realizează și dezvoltarea comerțului interior angro. În al treilea rînd și ultimul oblig pe conducătorii vest europeni să mă bage în seamă, altfel nu îmi voi retrage o parte dintre ambasadorii mei. Dar să revenim la discuția importantă incepută a grăit Iliescu.
Și cum îți spuneam, aha mi-am adus aminte, ai zis Einstein…, am să le țin românilor, la TV, un discurs pe care să nu-l uite cît o mai avea de trăit pe mapamond, ce termen frumos am întrebuințat.
Hai că m-am făcut și filozov, a zis Iliescu. Ce să o mai lungim, hai la TV, la treabă, să arătăm prostimii, cine suntem noi și ce vrem, că suntem niște masoni de treabă, mare!!!???.
Așa după cum reiese din cele scrise mai sus se conturează clar modul cum cei doi Ion Iliescu și Petre Roman((a se citi în traducere din limba evreiască D(R)ACUL)) au reușit să le închidă fermoarul luptătorilor anticeaușiști: astupîndu-le gura cu bancnote. În felul acesta, la fel ca în cazul cadrelor tinere ale armatei, nici-unul din acești pretinși revoluționari nu a mai guițat nimic.
Să fie clar, în Decembrie 1989, toți românii conștienți că sosise momentul descătușării, să încheie conturile cu familia dictatorială, cu întreaga pleiadă de comuniști și securiști criminali de vază ai țării, au ieșit în stradă să protesteze și să ceară răspicat detronarea acestora.
Nimeni nu s-a gîndit, nici-o clipă, la o recompensare bănească, pentru participare sa la acestă acțiune. Toți, sau mai bine zis, aproape toți, după cum văd astăzi, au ieșit la Demonstrații, hai să zicem din patriotism; în fond era o acțiune pentru binele lor, de îndreptare a unei stări de lucru care nu se mai putea suporta, imagina.
Este deci o mare rușine, o jignire, să primești bani pentru un gest patriotic, să ceri, pretinzi de la stat banii pentru aceste acțiuni patriotice. Dacă s-a ajuns la această uluitoare prostie, acțiune, este o mare nedreptate ca să recompensezi cu bani numai unii dintre demonstranții anticeaușiști, acțiuni la care a participat aproape întregul popor român, milioane de oameni.
S-a ajuns pînă acolo ca demostranți anticeaușiști care doreu să-și facă necesitățiile, în zilele lui Decembrie 1989, undeva la un colț de stradă, și pentru că pe străzi adiacente trăgeau marțienii, aceștia s-au abținut, au facut pe ei, să primească cu felicitări, într-un cadru festiv, diploma de revoluționar, îmînată personal de președintele statului, Revoluționarul șef Ion Iliescu , Președintele pe viață a cartelului REVOLUȚIONARILOR români.
Ce fel de patriotism este acesta? Cum se numesc oamenii care primesc bani pentru lupta lor. Revoluționari sau Mercenari?
Ion Iliescu a înființat o meserie nouă în România, care nu există în nici-o altă țară de pe glob, aceea de Revoluționar, și nu unul oarecare, ci unul cu Diplomă, unii chiar cu diplome. Îmi pun problema pot rezulta și doctori în această meserie de REVOLUȚIONAR? Îl rog în acest sens pe domnul istoric al Revoluției române Marius Mioc să se pună de comun acord cu omologul său revoluționar domnul Teodor Mărieş, Preşedintele Asociaţiei „21 Decembrie 1989”, din București, și să propună tuturor organizațiilor revoluționarilor, atît cît mai există și poporul român îi mai rabdă, conferirea primului titlu de DOCTOR REVOLUȚIONAR, tovarășului, masonului, Ex-Președintelui Ion Iliescu, Gorbaciovul României.
Avînd în vedere înmulțirea, în progresie geometrică, a numărului de Revoluționari, care i-au înlocuit deja pe cei decedați, de bătrînețe, se putea realiza o conlucrare internațională, unică în felul ei, și anume ca Revoluționarii(Mercenarii) români să treacă la acțiuni și pe teritorii străine, căci la noi nu mai au loc, de mulți ce au ajuns, și astfel să-i ajute pe Revoluționarii(Mercenarii) din țările arabe, ca de exemplu Libia?
Puteau astfel cîștiga acolo bani frumoși, nu LEI ci Dolari, Euro! Masoneria română, comunistă, securistă, i-ar fi sprijinit 100 %. În felul acesta ne, le, aduceau valută, un gest patriotic impozant, și poate ne pica și la noi toți cîte ceva.
Cum nu vă crapă obrazul de rușine, vouă celor care vă declarați Revoluționari și încasați și astăzi, pe mai departe, bani nemunciți, din bugetul statului?
Ați ajuns să vă bateți, pentru bani și putere, în stilul mafiilor americane, italiene Cosa Nostra, Cammora, ajungînd cu lupte pînă și pe străzile orașelor! V-a dotat tătucul vostru cu armament, ca pe mineri?
În loc ca Dvs., domnule cercetător Marius Nioc, să vă implicați în ținerea evidenței unor Revoluționari care nu există, și să ne prezentați pe mai departe poveștile „Revoluției“, pînă la saturație, fără a avea un țel precis, fără ca nimeni să fie tras la răspundere pentru crimele din aceea perioadă și în special tovarășul Ion Iliescu, pe care acesta îl luați în brațe, îl menajați, căci vă fiinanțează cu mafia sa, hoață a României, PSD-ul, ați proceda mai bine să vă ocupați și de istoria Mineriadelor, care sunt, nenumărate, mai recente și în care s-au produs aproape tot atît de multe crime, victime, comparabile Revoltei populare din Decembrie 1989; și vina pentru aceste crime o poartă REVOLUTIONARUL, șeful vostru Ion ILIESCU.
Ar trebuie să vă preocupe și modul cum Revoluționarul, șeful vostru Ion Iliescu a reușit să corupă și unele cadre tinere, militare, ale armatei pe care le-a promovat asigurîndu-și astfel spatele său criminal, ca de exemplu mafia Generalului Chelaru Mircea și a Ex-Ministrului Apărări Nicolae Spiroiu; mafii cu care a ascuns rolul nefast, criminal, al armatei în 1989 și după.
Ar trebui să se vă ocupați, de trădătorii militari ai orașului erou de pe Bega și de eroi adevărații eroi ai perioadei de tranzit, fostele cadre tinere ale armatei, care sacrificîndu-și carierele militare, viața și familile au luptat consecvent împotriva reinstalării neocomunismului și a vechii securități la conducerea țării. Cadre militare care cu prețurile arătate au luptat deschis împotriva generalului călău V.A.Stănculescu și a prietenului său comunistul Ion Iliescu; cadre care au sezizat, au tras semnalul de alarmă, poporului român, asupra furtului rezultatelor, deturnării Revoltei populare din Decembrie 1989!
Era, dacă era să fie necesar, recompensare numai o dată și aceasta simbolic, chiar cu bani a cîtorva persoane, care într-adevăr s-au remarcat în Revolta populară din decembrie 1989, săvîrșind acte deosebite și care au cîntărit greu în balanță, influențînd victoria Revoltei populare decembriste.
Sigur și omenește, onorant, este ca familiile celor uciși mișelește de comuniștii și securiștii lui Ceaușescu, Ion Iliescu să primească despăgubiri financiare, pe lungă durată, pe viață, pentru cele întîmplate în decembrie 1989. Dar atenție.
Domnule Marius Mioc m-ați persiflat și ați rîs de mine, reamintindu-mi că minorii celor decedați, uciși, în Decembrie 1989, sunt deja, în anul 2011, oameni mari, deci ca atare nu trebuie să mai primescă din partea statului ajutoare financiare.
Vă pun întrebarea, de ce atunci voi cei care sunteți maturi încă din timpul anului 1989, v-ați permis să încasați bani de la stat, în virtutea unei Diplome de Revoluționar, în loc să mergeți la muncă cinstită?
Această formă de cerșit modernă de la poporul român, cu legi aprobate de guvern, instalată de țiganul Ion Iliescu, este cea mai mare rușine a zilelor noastre și trebuie imediat corectată de premierul, domnul Boc și Parlamentul României.
România a „progresat” în acești ani trecînd dela forma de cerșit, arhaică, tipică țiganilor, nelegalizată, la una modernă, legalizată și încurajată de guvernul României. Hahahaha!
Ne rîde întreaga lume. Occidentul și alte țări din lume au și de ce să ne desconsidere, califice și să nenumească un popor de țigani.
Lt.Col. D.I. Popescu Silviu-CADA
P.S. Domnul Marius Mioc interzice grupului său de povestitori despre Revoluție, nu știu dacă toți sunt Revoluționari, salariații lui de Ion Iliescu(dela pomana porcului), domni care bine ziceam toacă apa în piuă, să dezbată, să-și prezinte punctele de vedere legate de alte probleme. Există un singur subiect despre imaginara Revoluție română și atît. Vă întreb, pe voi membrii grupului nu ați ajuns încă la sîrșitul ei, al „Revoluției“? Cîți ani lumină vă mai trebuiesc pentru a junge la sfîrșitul acesteia?
Vă propun, pentru că ne-am obișnuit cu voi, să nu încetați și după terminarea narărilor cu acest subiect să o luați de la capăt, atît de mult pînă cînd o să puteți desprinde, cel puțin, o concluzie și astfel să nu vă pierdeți deprinderile meseriei de Revoluționar.
Consider de asemenea că acțiunile unor oameni,comisii de cercetare istorică, de justiție, despre evenimentele incerte, nelămurite, din Decembrie 1989, trebuiesc continuate, deci subvenționate de stat, pînă la elucidarea adevărului.
Lucian Blaga:” Îţi iert pesimismul, într-un singur caz nu: când e vorba de viitorul neamului tău, căci a fi pesimist în ce priveşte viitorul neamului tău, înseamnă a fi trădător de neam…”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: