Auzi obrăznicie, tupeu! Referendul pentru înfiinţarea regiunii administrative ”Ţinutul Secuiesc”

26.11.2011

Afara cu ungurii care ne apucă toată mîna. Urgent expulzarea acestor unguri. Popularea Ardealului cu români aduși din toate zonele României. Facilitarea, creerea de firme românești cu lucrători români aduși din toate zonele țării. Acordare de credite favorabile acestor români pentru construirea de case personale, construirea de blocuri de locuițe mobilate pentru românii dornici să se stabilească în ținuturile unde ungurii sunt majoritari, înfîînțarea de școli noi în limba română, interzicerea limbii maghiare în administrație, în toate domenile de activitate socială, economică etc. Obligarea ungurilor din România să învețe întîi limba țării și apoi limba maghiară. În toate școlile și la grădinițe pe locul întîi să fie situată limba română. Cine nu știe românește să nu primească de lucru. Să fie trimis obligatoriu la curs de limbă română. Nu vrea afară din țară, înapoi în Ungaria.
Cine vrea să trăiască și să muncească în România trebuie să cunoască limba română. Așa este peste tot în occident.
Dispunerea de școli românești mixte și de unitâți militare în Covasna, Harghita, ținutul secuiesc etc., unde sunt încă ungurii majoritari. În 4 ani de zile în toate zonele ardelenești populația română trebuie să devină majoritară. Desființarea tuturor partidelor pe bază de naționalități conlocuitoare.
Pedepsirea exemplară, după o procedură juridică de urgență a tuturor cazurilor de învrăjbire între naționalități, a tuturor extremiștilor unguri și români deopotrivă, construirea de noi închisori pentru aceste otrepe ale socetății românești. Interzicerea oricărei propagande naționaliste, suspendarea ziarelor și a mass mediei care propagă asemenea idei, interzicerea presei în limba maghiară, a emisiunilor radio și TV în limba maghiară. Admiterea numai parțială pe zile și ore a unor emisiuni în limba maghiară controlate de statul român.
Iată acestea sunt măsurile noului Dvs. Candidat la Președenția României în legătură cu naționalitățiile conlocuitoare, cu predilecție a acelor unguri obraznici, needucați, care au uitat că se află într-o țară a românilor și că țara lor este Ungaria.
Nimeni dintre ei nu poate emite mai multe pretenții în Germania, Elveția, Anglia, Austria. În aceste țări aceștia stau ca mielușeii. Ne vom face lupi ca să ne apărăm țara. Să vă intre în cap naționaliștilor.
Păcat de oamenii buni, educați ai acestor minorități, care vor trebui să sufere din cauza unor lepre dintre ei.
Nu le convine la noi să meargă în aceste țări europene, numite de mine, și să creeze la ei ținutul secuiesc, țigănesc etc. Granițele noastre sunt deschise.
Cei care nu înțeleg acest lucru vor pierde toate bunurile, pămînturile și vor fi trimiși cu primul tren în Ungaria, doar nu este departe. Costul biletului îl suportăm noi. Pa și pusi!
Parlament român imediat o lege de interzicere a Partidelor naționalităților conlocuitoare. Luați exemplele democrațiilor vest europene!
Hunii vi s-au urcat în cap, nu observați acest lucru?

Reclame

4 responses to this post.

  1. Ma alturat Intrutotul asa este sa Invete mai Intai limba Romana / si dupa aceea ……

    Răspunde

  2. Posted by simona on decembrie 1, 2011 at 15:02

    Romani sa facem ceva,nu doar sa ne vaitam cum UDMR-ul ne cucereste tot mai mult!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: