Decepția majoră a unui fost regalist. Trădarea casei regale. Bye Bye monarhie!

01.11.2011, Wiena

Decepția majoră a unui fost regalist. Trădarea casei regale. Bye Bye monarhie!
Am lăsat să treacă special ziua de naștere a Majestății Sale regale, pe care și eu ca toată lumea o resimt in inimă, cu durere, regret și totodată bucurie pentru longevitatea fostului nostru Rege Mihai I.
Un rege va dispare ca un rege! Și el a fost, va fi și va mai persista, încă mult, în memoria mea ca unul dintre regii României . Acest lucru nu mă va putea opri să-mi vărs focul, nemulțumirea, și să-mi expun punctul meu, personal, de vedere asupra întregii activități a Casei regale, atît cît cunosc eu din istoria noastră încercată, vitează a poporului daco-roman, român.
Voi începe cu ceea ce, cred eu, că trebuia să înceapă regele nostru Mihai I în cuvîntul său rostit în plenul celor două camere reunite ale Parlamentului României. Cu o scurtă trecere în revistă a activității sale de Rege în țara noastră. Ce s-a întîmplat în 1944, ce s-a întîmplat cu mareșalul său, al nostru, Antonescu, de ce a lăsat toate cadrele armatei sale să înfunde și să moară în închisorile comuniste și multe alte probleme neclare?
De unde să cunoască astăzi tineretul țării, noile generații casa regală și cu ce s-au ocupat în România aceasta, dacă nu din gura propriului lor Ex-Suveran?
Deci iată una din gravele lipsuri ale discursului regelui Mihai I. Și toate acestea s-au făcut după părerea mea intenționat, căci astfel Majestatea sa nu s-ar mai fi pomenit cu aplauze frenetice ci cu huiduieli de ultima speță, dacă ar fi încercat să nege adevărul istoric.
Și iată ce acțiuni, inițiale, a întreprins un fanatic regalist, promonarhist militar, ofițer, activ, superior al armatei române, între anii 1990-91 și după pentru readucerea Monarhiei în țară.
Înființez, în junie 1990, din proprie inițiativă prima gardă regală formată din ofițerii activi CADA, subsemnatul Lt.Col. D.I. Popescu Silviu, Cpt.Ing. Ghioc Ilie, Cpt. Stan Valerian și alții care să-i asigure protecția Regelui nostru la revenirea sa în țară.
Organizez pe banii noștrii și cu dotarea noastră: mitinguri, demonstrații, manifestații omagiale a zilei de naștere a Majestății Sale, regele Mihai I, în Piața Revoluției și Piața Universității.
Participăm, luăm parte la întrunirile monarhiștilor bucureșteni în casa doamnei Simina Mezincescu și contactăm liderii partidului Monarhist. Încercăm să stăm de vorbă la hotelul Intercontinental cu prințesa Margareta sosită în țară pentru prima dată, pentru a remite din parte organizației CADA mesajul nostru, de sprijin, adresat Majestății sale, ocazie cu care ia parte și Mr.de aviație Ing. Cîrligeanu Ion.
Particip la simpozioanele omagiale ale casei regale la Ateneul român și din alte locuri, organizate de partidul monarhist, doamna Simina Mezincescu.
Organizez cu o parte a diasporei române, din Germania, trei întrevederi extrem de importante cu Majestatea Sa Mihai I, întrevederi de o importanță capitală, pentru viitorul și destinului României, la Versoix și lîngă acesta.
Mă deplasez personal la Versoix și am o întrevedere, între patru ochi cu Majestatea Sa Regele Mihai I,
timp de mai bine de 90 de minute, unde îi prezint situația din țară, dorința poporului nostru de a reveni pe tron și necesitatea vitală a acestui gest, nu ca un moft, ci ca o necesitate patriotică, de a salva țara de noii comuniști și securiști abonați la puterea României.
Îi expun sprijinul majorității tinerelor cadre militare ale organizației CADA, aripa anti Stănculescu și încrederea noastră că armata, la gîndul revenirii sale în țară, se va reorienta , va fi de acord și sprijini lupta casei regale pentru reîntoarcerea ei în patrie.
Am conceput planurile de readucere pașnică și prin forță în țară a Casei Regale, prin conlucrare directă și cu avizul Conducerii Congrsului Mondial al Românilor din Germania, Essen.
Aduc pe această cale mulțumirile mele, în mod deosebit venerabilor domni, patrioți de excepție prof.dr. Mătrescu Florin, Germania ,Essen și prof. Tomba din Canada(sper că așa îl cheamă, timpul trecut își pune amprenta și pe memoria mea, scuze) pentru spiritul lor de sacrificiu, dăruirea, capacitatea și prietenia lor. Un mulțumesc, din inimă, de excepție pentru eforturile financiare deosebite a acestora în sprijinirea acțiunii. Felicitările mele, dragi prieteni, adevărați patrioți români, din diaspora!!!!
Iată numai cîteva din acțiunile mele întreprinse, din convingere, patriotism, credință în folosul Monarhiei românești.
Totul a fost în zadar și este firesc să privesc înapoi cu mîhnire și mînie.
Aureola pe care mi-am conceput-o singur în computerul meu, despre Majestatea sa regele Mihai I, a fost complet falsă și s-a dezintegrat în forma unei explozii a unor artifici de An Nou! Frumos colorate dar disipate și pierdute pentru veșnicie.
Ce a rămas, nimic! După o scurtă iluminare feerică, de basm, multicoloră, s-a așternut din nou negrul și tăcerea macabră a nopții.
Am rămas pe mai departe să ne plîngem soarta cu Iliesu, Constantinescu și Băsescu!

Și acum despre discursul de tip socialist, comunist al Majestății Sale. Se vede că acesta a fost conceput, structurat, de un fost activist de partid, securist mascat în jurnalist, de vre-un jude, din miile aciuite rapid pe lîngă casa regală, ca să nu piardă ciolanele probabile….
Punctul 1.
========
Mulțumiri aduse Parlamentului în genul în care Ion Iliescu le adresa tatălui său adoptiv Nicolae Ceaușescu.
Fără Dvs., fără aportul Dvs., inestimabil, nu se putea face nimic domnilor Parlamentari, voi ați adus demo…. în România și adaug eu, citatul meu, să vă spălați pe cap cu ea!
Punctul 2
========
Realizări, libertăți, prosperitate, vă puteți preumbla peste tot. Cu ce bani Majestate?

Punctul 3
=======
Constatări negative, neîmpliniri. Ce este de făcut, dar nu și cu cine?
Tot ce se declamă, este cunoscut de tot auditoriu și telespectatorii. Nu sunt lucruri noi și se repetă la infinit.
Pînă și subsemnatul a inserat cu o lună de zile mai înainte pe adresa blogului său : popescusilciucada.wordpress.com, aceste idei. Nu îmi vine să cred că autorul discursului Majestății sale a plagiat cele scrise de mine, în contextul în care explicam de ce am să mă ocup cînd voi ajunge președintele țării, a României. Citiți articolul meu și faceți comparație.
Nu este vorba de nici-o luptă pentru prioritate ci de faptul că nu se constată și nu se spune ceva nou, interesant despre situația deplorabilă a României.
Interesant era să ne spună Majestatea Sa cine o să ne conducă pe drumul unei izbăviri și de ce a refuzat el să o facă?
Punctul 4
=======
Promisiuni. O să vă ajutăm și în plan extern, ca pînă acum, ca să nu mai mîncați covrigi cu un ochi ci cu doi. Săraca casă regală ignorată, părăsită, însăși de rude, să renunțe la noi și să se ajute ea pe ea singură.
Nu Monarhia salvează România, ci România putea salva Monarhia, dar suveranul prost sfătuit de incapabilii aciuiți rapid la casa regală, de profitorii incurabili, unii speciali plătiți de servicile secrete comuniste să-l, să o discrediteze(Casa Regală), s-a lăsat indus în eroare și deci a clacat.
Privit din avion, de pe înălțimile de zbor al cocorilor, discursul fostului nostru suveran pare imbatabil. În fond este unul mediocru, din care lipsesc piese extrem de importante legate de activitatea casei regale în România, perioade de istorie tumultoase. Discursul începe cu decembrie 1989 și nu cu anul instaurării sale pe tron???!!!!!
Din păcate nu îmi rămîne decît, ca un om sufletist și fost regalist, să urez familiei regale, Majestății Sale, fostului Regele al României Mihai I, mulți ani fericiți pentru sprijinul creșterii nepoțeilor. O viață lungă, senină, în amintirea unui popor care l-a iubit din inimă și pe care el l-a trădat, urmare lipsei sale de curaj, de decizie.
Bye Bye Monarhie!
Fondatorul mișcărilor revoluționare din Armata română GIDA(Grupul de Inițiativă pentru Democratizarea Armatei și țării) și CADA(Comitetul de Acțiune pentru Democratizarea Armatei)

Reclame

4 responses to this post.

  1. Posted by Postelnicu Tudor on decembrie 5, 2011 at 19:31

    Interesant cu ce se ocupa CADA in ian 1990. au stiut de ce v-au dat afara din armata . eu va bagam si-n puscarie ptr tradare . sa-l pupati in fund pe michael one!

    Răspunde

  2. Probabil domnule Postelnicu te numeri si dumneata printre vestiți poponari ai lui Ion Iliescu.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: