ANIVERSARE ÎN CASA REVOLUȚIONARILOR LUI ION ILIESCU !

ANIVERSARE ÎN CASA REVOLUȚIONARILOR LUI ION ILIESCU !
Nu vă faceți probleme domnilor Revoluționari de profesie. Domnul Ministru al Apărării vă v-a asigura un nou local, la Timișoara. În felul acesta va continua, oarecum, să mai spele din crimele armatei. Este o mică compensație. Țara are nevoie de un Muzeu al Revoltei populare din Decembrie 1989 și al adevăraților eroi, căzuți la datorie, pentru neam, pentru eliberare, pentru o reală democrație !
Dar cum mai spuneam, țara s-a săturat de Mercenari, Lefegii puturoși. La muncă nu la întins mîna!!!
Revolta, Revoluția cum vă place vouă să-i spuneți, a avut loc acum 20 de ani de zile. Cîți ani doriți să mai exfoliați statul român cu pretențiile voastre absurde, obraznice, tupeiste? Cît timp mai doriți să întindeți ața?
Dacă și domnul Marius Mioc nu mai încetează odată, cu această absurdă, aberantă teorie a Revoluției române, îl reneg și ca istoric al Revoltei din Decembrie 1989. În fond, relatează numai ce îi convine și ceea ce nu deranjează pe cei care îl(îi)finanțează. Fenomenul de a tăia frunze la cîini alimentat de pseudo-revoluționari continuă de două decenii, fără rușine.
În doi, trei ani, după 1989, se putea spune aproape totul despre Revolta din Decembrie 1989, dacă nu se mergea cu sărut-mâna! Așa este cînd te lași corupt.
Și pentru că am ajuns aici îi recomand și propun domnului cercetător istoric al Revoltei populare din Decembrie 1989, domnului Marius Mioc, căci se apropie sfîrșitul anului, următoarele:
1. „Revoluționarii“ și mai ales cei din Timișoara, că sunt mai mulți și uniți, să-i propună domnului Președinte Traian Băsescu să-l decoreze pe REVOLUȚIONARUL ȘEF AL ROMANIEI, al lor, ION ILIESCU, cu noi medalii: Decorația „Steaua Revoluției din 13-15 iunie 1990“ și Steaua Revoluției din 25-28.09.1991“, căci pe cea din Decembrie 1989 cred că o are deja.
2. După aceea să aranjeze un miting în centrul Timișoarei ca acest Revoluționar șef să mulțumească tovărășește, în genul minerilor, Revoluționarilor, fraților săi timișoreni, pentru solidaritatea lor tovărășească, înțelegerea de care au dat dovadă 10 ani de zile. Nu degeaba v-am plătit atîta timp tovarășilor!(o să ciripească Ion Iliescu).
3. După aceasta să organizeze un banchet în onoarea acestei personalități revoluționare remarcabile, unde să invite întreaga societate Timișoara, în special pe autorii punctului 8 al Proclamației. Ex-Președintele Ion Iliescu va dori probabil să le mulțumească acestor autori ai acestui punct 8, fără de care nu ar fi putut învinge în campania sa prezidențială, 1990. Cu apa de ploaie timișoreană, a se citi Punctul 8 al proclamației acestora, candidatul la Președenție Ion Iliescu și-a spălat fața și mîinile mînjite cu sînge și a devenit Președintele țării.
4. Îi mai recomand domnului Marius Mioc și grupului său să se fotografieze cu inventatorul, creatorul titlului de Revoluționar de profesie, a se citi în traducere Mercenar; o asemenea ocazie nu trebuie pierdută.
MULT SUCCES tovarășilor Mercenari!
Cu prietenie un adevărat patriot Lt.Col. D.I. Popescu Silviu
P.S.
Deoarece pe Facebook domnul cercetător Marius Mioc, Timișoara, vorbește de zilele aniversare 7 Noiembrie (Marea Revoluție rusă din Octombrie 1917) respectiv 16 Noiembrie 1989, victoria Gorbaciovismului în Republica Socialistă Sovietică Moldova vin cu o completare la articolul de mai sus.

Este un semn bun!
===============
Deci Revoluționarii(eu le zic Mercenari) români își vor aniversa și ei în frunte cu Revoluționarul Șef Ion Iliescu, prietenul lui Gorbaciov, evenimentul retrospectiv, Decembrie 1989.
Se vor proiecta artificii, se vor mînca cîrnați fripți, se va bea vin cu scorțișoară și se vor depăna amintiri din viața de Revoluționar profesionist; va cînta fanfara militară și se va încinge hora unirii Revoluționarilor!
Șefii tuturor Agențiilor, Asociațiilor, naționale, internaționale ale Revoluționarilor(Mercenarilor), Nerevoluționarilor, din Decembrie, Ianuarie, Februarie, Septembrie… ale victimelor, nevictimelor Mineriadelor ș.a.m.d își vor da mîinile în aceste zile și pupa în Piața Națiunii, Revoluției.
Va fi prezentă desigur și televiziunea română, mass media care va imortaliza momentul aniversar.
Va fi o fericire generală. Se vor decerna noi medalii, distincții și de ce nu și premii în bani, vor curge noi rîuri de generali, micșorîndu-se din nou lumina nopți, prin dispariția unor noi stele. S-au poate mai inspirați conducătorii actuali(organizatorii) vor împrumuta, cumpăra aceste stele, dela vecinii noștrii ruși, care dispun desigur de magazii mai dotate cu stele de generali, chiar și de mareșali.
Luna de pe cer va fi un martor îngăduitor și va zîmbi ironic Revoluționarilor.
Nu îmi rămîne decît să le urez acestor Mercenari, pardon Revoluționari, aniversare plăcută și LA MULTI ANI, pînă ne duc la balamuc.
Cu considerație Lt.Col. D.I. Popescu Silviu Octavian candidatul la Președenția României care vă va scăpa și de acești profitori ai societății românești.
Dumnezeu să-i odihnească în pace și să-i ocrotească pe adevărații noștrii eroi, pe cei decedați și răniți.
Pentru aceștia, familile lor tot respectul, toată compasiunea și ajutorul nostru.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: