UNA CALDĂ DOUĂ RECI !

Pe Facebook publică, demonstrează, astăzi 09.11.2011, cercetătorul istoric al evenimentelor Revoltei românești din Decembrie 1989, domnul Marius Mioc despre minciunile ziarului cotidian ADEVĂRUL(nici nu se poate un nume mai adecvat al ziarului)în legătură cu presupusa dorință de intare a tancurilor ruse în România, prin poarta Galațiului.
Comentariul meu este următorul:
În sfîrșit, domnule Marius MIOC, ceva la obiect. Și această întîmplare, dela granița cu rușii, la Galați, dovedește minciuna generalizată, dirijată de Ion Iliescu și apropiații săi.
Pentru minciunile sale din ziarul său evreul Darie Novăcianu așa cred că-l chema pe directorul ziarului ADEVARUL, acesta a fost recompensat de ION ILIESCU, cu funcția de ambasador al României în regatul Spaniei. Și pe cîți nu a avansat acest porc și criminal, în genul lui Stănculescu, pentru a se menține la putere și a dezinforma, minții opinia publică!!!!
Iată cum se, s-au îmbogățit și jurnaliștii P.M.Băcanu, Stănescu, Cristoiu, Nistorescu, Stelian Tănase etc., ca să dau numai cîteva nume de intelectuali ordinari, fără pic de rușine, needucație. Ce au învățat aceștia dela părinții lor numai ei știu. Este normal cu o astfel de mass media țara să se ducă de rîpă. Iată numai cîțiva dintre mincinoșii țării care l-au promovat și pe incapabilul profesor de comunism al Universității din București, Emil Constantinescu(țapul), adoratul femeilor bătrîne, la cîrma ROMÂNIEI.
SĂ NE FIE RUȘINE CĂ AM TOLERAT ȘI MAI TOLERĂM ȘI ASTĂZI ASEMENEA CONDUCĂTORI ȘI JURNALIȘTI! SĂ NE FIE RUȘINE CĂ NE LĂSĂM PROSTIȚI ÎN CONTINUARE! OARE SĂ FIM PROȘTI CU ADEVĂRAT?
SUNTEM UN POPOR DE PROȘTI, CREDULI ÎN PROSTIE?
P.S. Adaug o recunoaștere actuală din 2010 a noului colectiv de redacție, a conducerii cotidianului ADEVARUL, care își cere scuze în numele conducerilor mincinuase, anterioare, aservite lui ION ILIESCU și FSN.

Secretele Mineriadei: Exorcizarea „Adevărului“/ Cum a minţit ziarul pentru FSN

19 mai 2010, 20:55 | Autor: Andrei Crăciun,Valentina Deleanu | 11613 afişări

Cuvinte cheie: ziarul adevarul, secretele mineriadei, istorie, frontul salvarii nationale, adrian cioroianu, stelian tanase, mineri,
Iată oameni buni ce trebuie acum să vă preocupe. Tragerea la răapundere a celui mai mare criminal comunist contemporan Ion ILIESCU, care a mințit țara în continuare. Este cea mai mare prostie a noastră dacă lăsăm această viperă comunistă, canalie nepedepsită. Români treziți-vă!
Vă este frică, mandatați-mă pe mine și nu are să vă pară rău pentru „banii „(încrederea), pe care îi investiți.

2

Comentează36

text

Tipareste

Darie Novăceanu a iubit prea mult trandafirii

Începem „Secretele Mineriadei“, un nou serial dedicat istoriei recente, cu un gest simbolic: lepădarea de trecutul fesenist al ziarului. 1990 a fost anul unor odioase manipulări în presă. Ziarul „Adevărul“ de astăzi dezaprobă atitudinea ziarului „Adevărul“ de atunci.

La 20 mai 1990, data primelor alegeri libere de după căderea ceauşismului, ziarul „independent”„Adevărul”, instrument de propagandă al Frontului Salvării Naţionale, tipărea o primă pagină albă, pe care scria atât: „Avem nevoie de linişte, oameni buni!”. Era chiar sloganul electoral al Frontului („Avem nevoie de linişte”, la care se adăugase, mişeleşte, un apel către „oamenii buni”), practic încununarea unei abjecte campanii de dezinformare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: