O veste bună

Am avut plăcerea să citesc că în sfîrșit parlamentari au hotărît să suspende pomana porcului, criminalului Ion Iliescu, banii nemunciți acordați an de an unor oameni care și-au construit un nemeritat statut de Revoluționar, mercenar.
Mercenarul bucureștean Teodor Mărieș, reintră în greva foamei, pentru a menține o situație anacronică, necinstită, care durează de mai bine de 20 de ani.
Se dovedește încă odată că acest om nu judecă, sau nu vrea să judece corect.
Nimeni nu a participat la Revolta din Dec. 1989 pentru a fi retribuit bănește. Să vizioneze Teodor Mărieș casetele Revoltei din București și să vadă cîți Revoluționari au fost prezenți, oameni care nu au cerut nici-un ban pentru acțiunile lor curajoase.
Public mai departe articolul scris pe blogul Asociației 21 Decembrie din București pentru a vă face personal o părere.
Nu îmi rămîne decît să-i urez domnului Teodor Mărieș o grevă a foamei pe cinste. În actualele condiții ale României nici nu este greu.
Și acum ce scriu cei de la Asociația 21 Decembrie:
Din articolul: Povestea omului trimis să deschidă Televiziunea din 21 noiembrie 2011, autori Cristian Delcea, Mihai Voinea:
“Mărieş, greva foamei pentru privilegii
Teodor Mărieş, preşedintele Asociaţiei „21 decembrie 1989″, a intrat din nou în greva foamei, începând de ieri. Acesta este scandalizat de faptul că „luptătorii remarcaţi” în Revoluţie ar putea rămâne fără indemnizaţii de la 1 ianuarie 2012, după ce Camera Deputaţilor a votat o lege care prevede acest lucru. Legea a fost contestată la Curtea Constituţională. Mărieş e la a patra grevă a foamei. Dacă până acum a făcut greva foamei pentru aflarea adevărului despre Revoluţie, de această dată Mărieş apără privilegiile miilor de „luptători remarcaţi”, între care se află numeroşi impostori.”
P.S.
Am aflat că Teodor Marieș face greva foamei pentru ași menține silueta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: