ANIVERSARE CU CÎNTEC A ZILEI NAȚIONALE sau SUPARAREA MERCENARILOR LUI ION ILIESCU,

29.11.11

Sigur că după ce 22 de ani ai păcălit statul și ai păpat banii acestuia pe de pomană, tăierea macaroanei, a pomenii porcului, a excrocului, a criminalului comunist Ion Iliescu, aceaastă acțiune a conducerii statului să devină, pentru mercenari, o mare supărare, o mare decepție.
Am văzut în viața mea greve ale învățătorilor, ale medicilor, ale lucrătorilor în transporturi ș.a.m.d. dar sincer să fiu greve ale pomanagilor, mercenarilor nu am văzut, nu am trăit.
Este strigător la cer să observi nerușinarea cu care unii dintre profitorii, hoții țării, perioadei post Dec. 1989, s-au cramponat și se mai cramponează, pe mai departe, să primeaască bani nemunciți rezultați din pomana porcului Ion Iliescu, începînd cu anul 1990.
A dat acest excroc comunist vre-un ban de la el? Desigur că nu! Pentru a fi susținut, el și mafia sa au prădat țara.
Este deci absolut necesar, ca acest mafiot, criminal comunist cu mîinile încă pline de sînge să fie purificat, controlat din cap pînă în picioare.
Cîți bani și cît timp a încasat și acest Ex-președite al țării, REVOLUȚIONARUL ȘEF, directorul fabricii de REVOLUȚIONARI români, căci nu cred că acesta s-a limitat numai la 500 de Euro pe lună.
După purificare, să fie obligat să restituie sumele de bani furate, căci consider aceste încasări, un abuz, furt, din frumoasa sa pensie de Ex-președinte al României.
Deasemenea să fie cercetat ce a făcut acest individ pînă în clipa cînd a fost adus cu japca de evreul Petre Roman, prietenul său de familie la televiziune și s-a declarat, pe nepusă masă, șeful mafiei, a se citi: Frontului Secăturilor Naționale, transformat mai tîrziu și existent și astăzi sub denumirea de Partidul Secăturilor Demente.
Să fie întrebat și tras la răspundere pentru invenția sa: a REVOLUȚIONARILOR, a se citi corect a MERCENARILOR.
Să urmărim, comparativ, istoria altor popoare și să analizăm care altă țară in afara României, să luăm numai exemplul actual al revoluțiilor din țările arabe și să vedem dacă acestea și-au permis o asemenea porcărie, de retribuire a luptătorilor lor pentru eliberarea țării de sub dictatură?
Dacă acestea și-au propus recompensarea pe viață a „revoluționarilor” săi.
Ca să dau numai un exemplu concret, dacă tînărul care l-a împușcat pe GADAFI cu pistolul său de aur a devenit REVOLUȚIONAR de frunte și primește o leafă, o recompensă bănească, pe viață, pentru acțiunile sale, pentru crima sa.
Desigur este o mică deosebire între acest tînăr arab de 19 ani, neversat și neșcolit la academile comuniste ruse și românești și comunistul nostru de frunte, cu mare experiență, parșivul, REVOLUȚIONARUL de frunte Ion ILIESCU, hoțul revoltei populare a României, din Dec.1989.
Poate, totuși, se gîndesc și arabii, după modelul românesc, să-l pună pe criminalul lui GADAFFI președinte. Cine știe? Dar mă îndoiesc, căci așa cum sunt ei de abrutizați, unii bestiali, a se vedea degetele tăiate de la mîna fiului lui Gadaffi, nu cred că îl vor promova pe criminalul dictatorului lor Gadaffi, comparativ cu românii. Acesta nu va ajunge niciodată, vre-o dată , președintele Libiei, păcălind poporul acesteia. Nu, libienii sau în general arabii nu sunt atît de proști ca românii și nu vor tolera un nou criminal la cîrma țării lor.
Ce se impune în consecință, se cere, actual, de la statul român. ION ILIESCU, fostul președinte al României și rușinea națională nr.1, post dec. 1989, s[ fie urgent anchetat, cercetat și judecat:
1. Pentru introducerea titlului de Revoluționar și acordarea bestială, irațională, nejustificată a unor sume de bani unor impostori, unor oameni care nu au făcut nimic în plus decît ceilalți manifestanți decembriști.
2. Cercetarea Ex-președinților Ion Iliescu și Emil Constantinescu asupra modului, a criterilor de avansare, fără precedent, nejustificate, intolerabile a cadrelor militare ale celor două Ministere și anume: ale ministerului Apărării și a celui de Interne; cadre militare inferioare, fără o pregătirea specială necesară, devenite, peste noapte, ad-hoc generali.
Sistemul este cunoscut deja, de la tatăl adoptiv al lui Ion Iliescu, vestitul Nicolae Ceaușescu.
Pentru asemenea manevre nu aveam nevoie de o „Revoluție“ , ne era deajuns Ceausescu.
Fac precizarea că acest Ion Iliescu și-a bătut joc de toate regulamentele militare, a încălcat cele mai elementare norme de echitate și dreptate socială, a bulversat armata, și-a bătut joc de gradele militare, a devalorizat, a ridicularizat ierarhia acestor ministere, a ridiculizat gradul de general.
Intr-un cuvînt acest porc, acest criminal, acest excroc și-a bătut joc de tot ceea ce a fost mai de preț în aceste ministere. A creat un haos, o harababură fără precedent, a inversat valorile umane, fenomen care nu se va putea redresa decît în două sau mai multe generații.
Acum cînd se apropie ziua națională gospodinele noastre pot participa la aniversarea cu coșurile de cumpărături. Ele pot și nu trebuie să rateze momentul, de a cumpăra, din piețele Revoluțiilor, orașelor românești, generali la kilogram. Piețele noastre vor fi pline cu aceștia, egal dacă provin din rezervă, sau sunt activi. Generali la discreție, cu una sau mai multe stele, după pofta gospodinelor.
Dacă Hitler ar mai fi trăit s-ar fi sinucis încă odată la vederea numărului de generali români sau ar fi alcătuit o nouă armată numai din acești generalii români. Cu ei ar fi încercat, zadarnic, să rupă încercuirea de la Stalingrad, căci majoritatea acestora nu numai că sunt neprofesioniști dar și căcănari, iepuri fricoși.
Nu înțeleg de ce Ex-președinții Ion Iliescu și Emil Constantinescu nu au numit la tonele de generali, cel puțin trei MAREȘALI ai României, realizînd astfel un nou record în plan național și internațional.
În acest caz aveam și noi cu ce ne lăuda, după detronarea familiei dictatoriale.
Dragi români vă propun de ziua națională a României, 2011, să publicați un portret al familiei Ex-dictatorului Ceaușescu, în care să-l încadrați și pe fiul adoptiv al acestora, Ion ILIESCU, Brutusul ROMÂNIEI. Poza să-i prezinte rînjitul său larg, în genul Sofiei Loren, căci a fost făcută după montarea noii placi dentare creată special, de stomatologii români, pentru Ex-președintele României. Astfel acesta va putea pe mai departe să își mențină cel puțin adoratoarele de la APACA făcînd-i pe mai departe concurență evreului Petre Roman: căci revoluționari, fără bani, nu vor mai exista. Hahaha!
Cu respect Lt.col. D.I. Popescu Silviu Octavian, omul care salvează țara de pungași și incapabili.
P.S. Marcus Iunius Brutus (85 v. Chr.–42 v. Chr.), conducătorul conspirației împotriva lui Julius Caesar.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: