Adevăruri despre oamenii, teroriștii zlătarului Ion ILIESCU

Reclame

One response to this post.

 1. Multumim deosebit de Important materialul/ Am efectuoat la Tribunalul Dolj o Plangere penala Parchetului General / Inpotriva lui Ion Iliescu pentru Mineri adusi la Bucuresti am fost batut de catre Minerii am fost arestati peste 1000 de romi si batuti / Am staat In Bucuresti iN IANOARIE , FEBROARIE , martie , mai, si Inceputul lui iunie 1990 / dupa aceea mam pus iN podul trenului si am plecat In Germania / mia fost frica ca ma omoara mineri…..
  Inca odatA va Multumim / sper ca Ion Iliescu si Militarul Dan Voinea sa fie trmisi In judecta / am efectuoat o plangere la I.C.C. J lui Basescu pentru repunerea In Functie lui Dan Voinea / au pus termen de Judecta pe 01/ianoarie 2012 / spunetimi si mie de ce >?
  De javra aia de Dan Iosif trebuia de mult luoata o pozitie Inpotriva lui > de astea sunt structurile Guvernului Roman / !!!!
  De ce la adus Basescu pe DAN VOINEA din nou sa cerceteze Mineriada si Revolutia / se stie oficial ca fost o viata Intreaga prietenul lui Iliescu /si acum face pe anchetatorul ?

  Inca Odata Multumim pentru Filmuletul Trimis …
  Daca vreti nr de dosar si sentintele vi le trimit sa le faceti publice / Mi sa cerut a demonstrez legalitatea Organizatitie / plangerile sunt efectuoate din PARTEA Uniunea rromilor si Rroma Integration Association / Director Stelian Ciuciu .

  Stelian

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: