Rămîi stupefiat, perplex de ignoranța românilor,

Rămîi stupefiat, perplex de ignoranța românilor,
Un hoț al revoltei anticeaușiste, care s-a autoproclamat Președintele României, care a maltratat, omorît bucureștenii în mineriadele organizate, își permite cu cea mai mare nerușinare să-și apere tîlharii de drum mare, membrii ai partidului său PSD(Partidul Secăturilor Demente).
Ion Iliescu cere membrilor, hoțiilor săi să strîngă rîndurile și să apere poponarul, noul hoț dovedit, Adrian Nastase, unul dintre conducatorii actuali ai acestui partid de pungași notorii. Iliescu dă exemplul unui alt derbedeu, tîlhar de drum mare, Bivolaru apărat de ei, de acest partid, și pe care l-au făcut scăpat de pedeapsa dreaptă a justiției române, a legilor țării.
Români acționații imediat pentru desființarea acestu partid de comuniști, securiști criminali, hoți, corupți și chemați-l imediat in judecată pe acest zlătar obraznic, criminal Ion Iliescu, și puneți-l la zid, cum la pus el pe Ceausescu, dar nu înainte de al judeca și de a da poporului posibilitatea să-l scuipe în față, în genul lui Adrian Păunescu, în obrazul lui de comunist împuțit.
D.I. Popescu Silviu Octavian CADA

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: