Una dintre noile minuni ale Democratiei romanesti cu fata umana“

19.12.2011
Una dintre noile minuni ale Democratiei romanesti cu fata umana“
==============================
19.12.2011
Una dintre noile minuni ale Democratiei romanesti cu fata umana“
==============================
1. Stimate domnule Marius Mioc, am acum puțin timp. Așa cum v-am promis am să vă răspund urgent.
Vă rog să mă scuzați, dar mai întîi am să acord prioritate cadrelor militare trădătoare, ticăloase ale poporului român, ale armatei, foștilor mei colegi de organizații pentru democratizarea armatei și a țării, în principal mafiei Generalului Chelaru Mircea.
Înainte de a trece la tratarea subiectului “Una dintre noile minuni ale Democratiei romanesti cu fata umana“ doresc să subliniez următoarele:
S-au împlinit, sau mai bine zis se împlinesc în aceste momente, al anotimpului iernii, 22 de ani de la răsturnarea celei mai sîngeroase, negre dictaturi de pe teritoriul României, dictatura Ceaușescu, dictatura familiei cizmarului și a vînzătoarei sale, de semințe.
Poporul român a trebuit să plătească, pentru eliberarea sa, un tribut extrem de dureros și masiv de sînge. Au trebuit să moară și să fie rănite mii de persoane, cetățeni ai țării pentru ca dictatorul și gașca sa de comunisti, vampiri să cedeze.
Noi, eu, toți românii din dispora transmitem tuturor familiilor îndoliate, tuturor rănițiilor acestei revolte populare, din Dec. 1989, compasiunea, dragostea, recunostiința noastra pentru curajul martirilor români.
Fie, dragi eroi ai neamului, ca acolo unde vă aflați acum, în cer, dumnezeu să vă ocrotească, să aibă grije de voi!
Vă promitem că noi nu vă vom uita niciodată și vom transmite generațiilor viitoare pilda voastră, sacrificiul vostru, cinstind cum se cuvine, faptele Dvs. de curaj nemăsurat.
Pentru Partidul Românilor Uniți, Lt.col. Popescu Silviu Octavian – CADA
2. Și acum tratarea subiectului anunțat.
Una dintre noile minuni ale României o constitue mass media românească, presa, televiziunile românești.
De ce afirm acest lucru?
Este paradoxal, de neimaginat cum întreaga presă și televiziune românească, sesizată de foste cadre militare ale armatei, care aduc acuze foarte grave unor foști conducători ai armatei post decembriste 1989, nu abordează, nu clarifică subiectele puse in discuție, ignoră cu ostentație tratarea acestor teme. Toată presa, toate televiziunile, care s-au dat de ceasul morții, exasperînd poporul român cu promisiunile lor, de a acționa pentru aflarea adevărului, cine sunt criminalii noștrii, din timpul revoltei populare, Dec. 1989, s-a distins prin minciuni un cinism de neimaginat.
Acest lucru denotă totala desconsiderare, batjocora, lipsa de respect pentru oamenii care au plătit cu viața lor, pentru ca noi să putem trăi fără o dictatură ceaușistă.
Și acum apare, vine minunea de care vorbeam.
Unul dintre cei mai perfizi, activi, tupeist, ticăloși generali, aparținînd promoției criminalului V.A. Stănculescu, domnul Chelaru Mircea, devenit patriot la pensie, de ocazie, de nevoie, pentru a mai înfășca un nou ciolan cărnos, de ros, se preumblă pe la toate televiziunile românești, dă interviuri, comentează, filozofează, vrute și nevrute, despre lună și stele verzi, despre cai morți, cărora să le adunați și valorificați potcoavele și nimeni nu-l întreabă despre subiectul principal, rolul armatei în revolta populară din Dec. 1989.
Să ne explice demagogul, trădătorul țării, ce a făcut dumnealui pînă la fuga lui Ceaușescu împreună cu conducerea Diviziei 57 de Tancuri, comandantul Diviziei Col. Costache Tiberiu, șeful de stat major Mr. Mureșan Mircea? Au jucat poker, și-au înecat durerea consumînd băuturi alcoolice, cu gîndul că va putea dispare comandantul lor suprem, sau, în realitate, i-au luat la fugărit și omor pe demonstranții bucureșteni, nimicind, distrugînd inamicul „străin de țară“ ?
– Să ne povestească, acest demagog militar, trădător al poporului și al colegilor lui cinstiți, de organizații de democratizare a armatei, cum a condus el trupele SRI, împreună cu un alt criminal militar generalul Carp Gheorghe, colegul său de școală militară, de serviciu și de curvăsării, omorînd, rănind grav demonstranții anti – Iliescu din perioada anilor
1990-91?
– Să ne explice de ce a falsificat, împreună cu șefii săi, mai sus amintiți, Col. Costache Tiberiu, Mr. Mureșan Mircea jurnalele de luptă ale Diviziei 57 de Tancuri și le-a remis ministerului Apărării, ministrului Stănculescu pentru a le valida?
– Să ne explice de ce l-a susținut pe generalul călău Stănculescu, împreună cu comandanții săi comuniști, notorii, amintiți, în funcția de Ministru al Apărării?
– Să ne explice de ce și-a trădat colegii de organizație pentru democratizarea armatei și a țării, colegi care au fost ilegal, de către soldatul V.A. Stănculescu trecuți în rezervă?
– De ce a acoperit crimele și trădăriile, fostului său șef și prieten de curvărăsi, actualul general Carp Gheorghe? De ce nu l-a acționat în judecata curții marțiale?
– De ce, în calitate de șef al Marelui Stat Major al armatei nu a întreprins nimic pentru reabilitarea colegilor săi de luptă pentru democrație, de sanare a armatei de leprele comuniste și securiste?
– De ce în această calitate, de șef al Marelui Stat Major al armatei, nu a clarificat opiniei publice românești, corect, aportul real al armatei în revolta din dec. 1989, greșelile, crimele acesteia?
Sunt sigur că așa cum îl cunosc ca un mare laș, și o vulpe în genul fostului său ministru criminal Stănculescu, Chelaru a continuat și definitivat ștergerea, distrugea, din arhiva armatei, a documentele care atestau crimele comandanților unităților militare, deci și ale sale.
– De ce, nu a acționat, dacă era un om cinstit, trimițînd în judecată, cadrele militare care s-au făcut vinovate de exces de zel în apărarea comandantului suprem Ceaușescu și au ordonat, au tras personal în demonstranți, pentru a îmbărbăta militarii armatei și pentru ca aceștia să le urmeze exemplul?
– De ce? Pentru că el însuși, cu gașca sa de viitori mafioți generali, a acționat criminal împotriva demonstranților bucureșteni anti-ceaușiști.
Cum putea el să acționeze în instanță, în judecată, cadre militare vinovate de crimă, cînd el însuși este unul dintre cei care a acționat împotriva populației bucureștene răsculate?
Ar fi fost imediat contrat de cei vizați și desconspirat. Ori șarpele veninos Chelaru Mircea, uns cu toate unsorile, nu era prost să-și dea singur foc.
O altă întrebare pe care puteți să i-o puneți.
– De ce l-a slujit cu atîta devotament pe noul călău, dictatorul comunist, sîngeros, al poporului român, agentul KGB dovedit, omul rușilor, ION ILIESCU?
Adică pe generalul Militaru la acuzat de prietenie, om al rușilor, iar pe Ion Iliescu la scos bazma curată. Iată ce a intreprins demagogul, conspiratorul, ticălosul, omul fără educație, omul cu un tupeu comunist inmaginabil, omul fără coloană vertebrală, lustragiul, lingăul cizmelor, pantofilor generalilor ceaușiști și ale zlătarului Ion Iliescu.
Iată, stimați oameni ai presei, comentatori de televiziune, numai cîteva dintre întrebările pe care le puteți adresa acestui fanfaron, demagog al neamului, pseudo-patriot, domnul general cinci stele Chelaru Mircea, căci i-am acordat încă o stea pentru josnicia, ticăloșenia sa.
În final domnule Chelaru să te ardă focul și să te ajungă toate blestemele victimelor tale, pentru toată nemernicia ta, pentru trădarea poporului român, a țării, a colegilor tăi, pentru morții și răniții revoltei din Dec. 1989, pentru morții și răniții, perioadei de după 1989, a luptătorilor anti Iliescu.
Aceleași blesteme să se abată asupra generalilor criminali și lingăi ai lui Stănculescu și Iliescu și anume: Carp Gheorghe, Mureșan Mircea, Costache Tiberiu, Spiroiu Nicolae.
Cu o totală desconsiderație și dispreț semnează: pentru aripa militară anti-Stănculescu și anti-Iliescu,
Fondatorul mișcărilor militare pentru democratizare a armatei și a țării
Lt.Col. Dipl. Ing. Popescu Silviu Octavian

Reclame

2 responses to this post.

  1. Posted by chelaru on decembrie 26, 2011 at 18:23

    silviule, nici tu nu crezi in ceea ce spui. trezeste-te. tu ai fost tot timpul langa mine pentru ca imi cunosteai pozitia indubitabila. apoi tot tu stii cel mai bine cine si cum a generat miscarea. stiu ca ti s-a facut o nedreptate de neiertat. stiu ca iti este deosebit de greu sa accepti ce ti s-a facut, asa incat ura ta oarba poate avea explicatii si iertarea noastra. dar nu fi nedrept tocmai cu cei care te-au aparat. probabil ai dreptate intr-o singura privinta: cand am indeplinit functia de sef al SMG trebuia sa declansez, atat cat mi se permitea, reabilitarea CADA. nu am avut timpul necesar. si nici pe cineva langa mine care sa ma ajute. doar aici iti dau dreptate. in rest, iti doresc o impacare cu tine insuti. mai apoi cu adevarul si nu in ultimul rand cu ce a mai ramas din viata asta de rahat! ramai cu bine si sa ne mai auzim doar in gand, asa cum faceam odata de mult, jucand sahul sortii! an nou cu bunatate si dreapta cumpanire! CHE.M

    Răspunde

  2. Indiferent că eşti frustrat, sifilitic sau dement, că îi urăşti pe poponari, nu te-arunca la vorbe mari. De unde ştii măcar că orice comunist e poponar ? ANTICOMUNISMUL DE PARADĂ şi-a epuizat în 89 energia -n stradă şi- a promovat atât de mult pe poponari că de 23 de ani sunt pe cai mari. eu nu îl apăr pe escroc D.D., dar nici pe generalul dobitoc, acest Chelaru care a intraz în joc. îţi dau o veste veselş şi tristă: PARTIDUL COMUNIST EXISTĂ iar ANTICOMUNISMUL DE PARADĂ p să îşi dea sfârşitul tot în srtadă. CINE ÎN ROMÂNIA A ADUS AVEREA NEMUNCITĂ,FURATĂ ŞI PERVERSIUNEA PARTIDUL COMUNOST SAU NU CUMVA REACŢIUNEA ?
    POPONARI AU EXISTAT ÎNTOTDEAUNA ÎN SOCIETATE ŞI DE-L HULEŞTI CU ATÂTA POFTĂ, CITESC ÎN TINE UN ADEPT ABJECT AL LOR FÂRTATE. SÂ ŞTII CĂ TEXTUL CÂND ÎL SCRIE ORIŞICINE PE EL ÎNSUŞI ÎL TRĂDEAZĂ PENTRU CĂ GÂNDUL CEL MAI ASCUNS VIBREAZĂ, DE ACEA EŞTI AŞA DE DUR, PENTRU CĂ AU REFUZAT CEI DOI SAU ALŢII SĂ TE ARDĂ-N KUR. EU SPUN CĂ ESTE ADEVĂRAT CĂ ALTFEL NU AI SCRIE AŞA FOCOS DESPRE-UN KĂKAT. DEMOCRAT RIMEAZĂ CU KĂKAT…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: