22 de ani INJUSTIȚIE, de bătaie de joc, de PSEUDODEMOCRAȚIE ÎN ROMANIA,

04.01.2012
ARTICOLUL ZILEI !

22 de ani INJUSTIȚIE, de bătaie de joc, de PSEUDODEMOCRAȚIE ÎN ROMANIA,
=================================================================
Orice țară care se dorește cît de cît democrată se bucură de instituții de stat, ca de exemplu JUSTIȚIA, ARMATA, independente, corecte, cinstite și care acționează în lumina legiilor statului, respectului, considerației cetățeanului țării.
La 22 de ani de la marea Revoltă populară română, România continuă să schioapăte, să țopăie într-un picior, fiind victima injustiției românești, corupte, aservite politic și caracterizată de o armată condusă de trădători ai poporului, imorală, coruptă, lipsită de independență, lipsită de onoare. O armată care se dovedește, că nici pînă astăzi, nu a învățat ceva din lecția dureroasă, greșelile Revoltei populare din Dec.1989 și a perioadei, imediat adiacente acesteia.
Dar despre armata actuală vă voi delecta într-un alt articol.
Justiția română a rămas poporului român, datoare, cum afirmă românul, pînă în gît, cu multe procese naționale, nesoluționate, unele chiar neîncepute.
Dintre acestea am să amintesc numai trei:
1. Procesul comunismului
2. Procesul Revoltei populare din dec. 1989, cine și de ce a tras în popor. În cine a tras armata, de ce a tras și cine a tras în armată?
3. Procesele mineriadelor.
Dintre toate aceste mă voi ocupa de ultimul subiect, cel al proceselor mineriadelor.
Este arhicunoscut cine este omul, criminalul care a generat, valurile consecutive, de Tsunami negru, al lămpașilor, din Valea Jiului, pe teritoriul României.
Acesta este hoțul Revoltei populare din dec.1989, emanatul, gîdele familiei ceaușescu, care nu a precedat să continue cu crimele începute în Dec. 1989, pînă la asigurarea definitivă, a liniștii sale, depline, de vampir.
Fenomenul este uluitor, nemaiîntîlnit, pe nici un continent, nici cel puțin în Africa, cum o țară un popor nu își pedepsește gîdele!
Un om care îl „decapiteaza“ , pe predecesorul său, pentru refuzul său de a abdica și pentru a-i lua locul, procedează identic și nimeni nu zice, nu intreprinde nimic.
Ceea ce nu i-a reușit lui ceaușescu cu gărzile sale patriotice, îi va reuși acestui criminal KGB-ist, Ion Iliescu, cu minerii, aducînd țara în pragul unui război civil.
Întreaga țară, opinie publică românească, toți juriștii români cunosc faptele criminale ale acestui impostor, demagog, criminal comunist, jeg politic și nimeni nu întreprinde nimic pentru al judeca și pedepsi. Cum este posibil așa ceva, într-o țară care se dorește în viitor democrată????
În schimb toți, voi toți, ați acceptat, manevra grosolană, barbară a justiției române, corupte, aservite politic, de a pedepsi doi oameni, scoși țapi ispășitori, pe domnii Miron Cosma și fostul ofițer al armatei Popescu Silviu Octavian. Înțeleg Miron Cosma, a fost unealta docilă, tîmpită, a gîdelui ION ILIESCU., dar ce ați avut cu mine domnilor judecători?
Vă spun eu. Cel de al doilea om, era un cunoscut luptător pentru o reală democrație în România, fără comuniști și securiști proiminenți, din gașca lui ceaușescu și fără conducători criminali ai armatei, Stănculescu, un inamic periculos al hoțului Revoltei din dec. 1989 și care de nenmărate ori, de la tribuna de luptă a bucureștenilor a amenințat cu organizarea poporului pentru luptă împotriva dușmanilor democrației românești. Iată că a sosit și pretextul pedepsirii acestui ofițer obraznic, care dejuca planurile comuniștilor, rusofililor, trădătorilor de patrie. Deci și prin urmare a fost pedepsit și acesta, pentru a arunca praf în ochii oamenilor, a românilor naivi. Cu acest act de injustiție, gloata, mulțimea română s-a declarat mulțumită și a uitat de crimele nemaiîntîlnite a tovarășului, gîdelui Ion Iliescu.
Dar să rememorăm faptele:
Poporul bucureștean, avid de o adevărată democrație, sub conducerea unor oameni nepătați, fără foști demnitari ai lui ceaușescu, s-a revoltat, în nenumărate rînduri, împotriva furtului calificat al rezultatului Revoltei sîngeroase din dec. 1989, s-a revoltat împotriva făptașilor, hoților lor ZLATARUL RUS ION ILIESCU ȘI EVREUL PETRE ROMAN. Luni chiar ani vor rămâne pe baricade luptătorii curajoși bucureșteni, muncitori, studenți, membrii ai armatei, tineri, școlari.
Aceștia vor fi decimați sistematic, uciși și bătuți mișelește de așa zisele noile forțe de ordine ale Republicii, dotate cu echipament modern de luptă “antiteroristă”, iată unde s-au dus o parte din banii primiți ca ajutoare de la țările europene, care ne-au consolat prietenește. Fenomenul a continuat pînă la nimicirea oricărei rezistențe, opoziții române.
Reprezentantul democrației cu fața umană va adăuga la trupele, forțele de ordine, M.i., S.R.I., trupe speciale antiteroriste, armată, o nouă armată, armata neagră a lămpașilor, echipată cu topoare, bîte, furci, lanțuri și cîte mai cîte mijloace de convingere democratică.
Dar să revenim:
Ion Iliescu chiamă în ajutor minerii, instigînd cu mass media, televiziunea, radioul, presa opinia publică românească, instigînd țara, exagerînd vădit faptele.
Provoacă cu ajutorul organelor de ordine, trupele ministerul de interne, incendii, spargerii, furturi, acte speciale de huliganism pe care le prezintă ca fapte ale demonstranțiilor bucureșteni.
În consecință Ion Iliescu ordonă și asigură garniturile de tren necesare aducerii minerilor în capitală, pe banii noștrii, pentru a salva chipurile DEMOCRAȚIA românească, aflată în pericol!!!?????
Ion Iliescu, cu sprijinul prietenilor săi, alți doi criminali versați, foștii generali ai armatei V.A. Stănculescu, ministrul Apărării și ministrul de Interne Chițac Mihai îi cazează pe „eliberatorii” Bucureștiului, salvatorii democrației, în unități militare. Le asigură de păpică și băuturică, pentru întărirea moralului revoluționar, le oferă haine militare, iar la o parte din ei arme și chiar muniție.
Iliescu specialist în diversiuni, scenarii teroriste, cu experiența căpătată în perioada decembrie 1989 – martie 1990, va prelua personal comanda , va organiza și conduce tsunami negru, prin reprezentanții săi personali.
În final, în aproape doi ani de demonstrații anti Iliescu și mineriade, a unei democrații, incipiente, cu fața urmană, noul președinte, hoțul Revoltei din dec. 1989, va produce mai multe victime, chiar decît în dec. 1989. Mă refer la numărul de răniți gravi și spitalizați. Numărul morților, dispăruților nu a fost elucidat și nu va fi elucidat niciodată.
În final pentru crimele combinate ale noilor trupe de ordine ale tovarășului Ion Iliescu și ale armatei minerilor, președintele democrat le mulțumește călduros, criminalilor, într-un cadru festiv și le urează un drum bun și să mai poftească și altă dată, îndemn pe care minerii i l-au urmat, pînă la „saturație“.
Deci în concluzie CEAUȘESCU nu a avut dreptul să își apere scaunul de președinte, luînd la omor opozanții săi, și pentru acest lucru a plătit cu viața, însă noul președinte, comunistul luptător pentru „Democrație“ ION ILIESCU a avut acest drept. Nimeni nu a schțat nici un gest de justiție, de echitate. Adică Iliescu se erijează în judecător și îl omoară pe Ceaușescu, iar lui nu îi vine nimeni de hac.
Tare tîmpiți ne consideră această lichea, criminal comunist Ion Iliescu. Și vă spun drept că pe undeva îî dau dreptate.
Cum este posibil ca pentru asemenea crime, la lumina zilei, bestiallități, această canalie de om, nu mai aduc în prim plan apartenența sa politică, ce în acest caz nu are nici-o valoare, nu este pedepsit de organele de drept, de stat, de JUSTIȚIE??????
Este corect domnilor din cadrul JUSTIȚIEI române, ca un simplu demonstrant, participant la mișcarea de protest sindicală a minerilor din Valea Jiului, Sept. 1991, ofițerul, Lt.col. Ing. Popescu Silviu Octavian, care nu a aruncat cu pietre, nu a tras cu pistolul, cu pușca, mijloace de care nici nu dispunea și care nu a ațîțat minerii, spre deosebire de Ion Iliescu, să fie condamnat, pe nedrept, la 5 ani închisoare, iar un criminal dovedit, pe deasupra și președinte al unei țări să rămână, până în zilele noastre nepedepsit și în continuare președinte?????
Nu moare de invidie în mormînt Ceaușescu pentru această performanță inmaginabilă a elevului său criminal?
Iată domnilor politicieni ai României de astăzi, iată domnilor juriști români, iată români care vă este DEMOCRAȚIA mult visată.
Un luptător cinstit, consecvent pentru dreptate, adevăr, pentru o reală democrație în țară, fără progeniturile veroase, criminale ale răposatului, este înlăturat, neutralizat cu cele mai bestiale, mincinoase metode și nimeni nu crîcnește nimic.
Se pune întrebarea, oare s-a meritat, pentru un asemenea norod, să îți sacrifici familia, liniștea, cariera?
Poate viitorul apropiat îmi va oferi surpriza unei bucurii, împliniri a unui popor trezit la realitate și care mă va onora reabilitîndu-mă, în numele dreptății și adevărului.
Cu dragoste Lt.col. Ing. Popescu Silviu Octavian

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: