Cîteva întrebări pentru „bunul meu prieten“ și fost coleg de serviciu, domnul general 5 stele Mircea Chelaru,

03.01.2012

Cîteva întrebări pentru „bunul meu prieten“ și fost coleg de serviciu,
================================================== ======
domnul general 5 stele Mircea Chelaru,
===================================
Stimate domnule general 5 stele Mircea Chelaru,
Înainte de a trata subiectul propriu-zis, se impune o introducere, o lămurire, o explicație.
De unde provine și cea de a 5-a stea, de pe epoletul Dvs., de general.
Cînd soldatul pășcăriaș Stănculescu, ne-a trecut în rezervă, în noi.1990, pe cei trei „mușchetari”: Lt.Col. Dipl. Ing. Popescu Silviu Octavian, Căpitanul de infanterie Stan Valerian, Căpitanul Ing. Ghioc Ilie și cu sprijinul nemijlocit al Dvs., rămași brusc pe drumuri, ne-am orientat rapid si ne-am angajat, să lucrăm, la o coperativă C.A.P. , din comuna Dealul, intitulată “ La comuniștii veseli ”.
Într-o zi, cînd ne aflam la plivitul buruienilor, s-a declanșat un cutremur nemaipomenit, groaznic, de amplitudine 10 pe scara Richter. Ceea ce ne-a uimit era că odată cu pământul se cutremura și cerul. Ca urmare ne-am tezit cu o ploaie de stele, în genul celei produse cu ocazia Involuției din dec. 1989.
Fermecați de strălucirea stelelor căzute pe pământ, am golit, urgent, coșul de merinde și am cules cîteva stele, din cele care ni se păreau cele mai frumoase. După terminarea acțiunii ne-am pus toți trei întrebarea ce să facem acum cu acestea?
Căpitanul Stan Valerian mi-a sugerat să-i recompensăm pe trădătorii, colegii, prietenii noștrii, ajunși generali, drept mulțumire că ne-au dat afară din armată, artibuindu-le, ca recompensă, încă o stea de general. Cel de al doilea argument, care m-a convins definitiv, pe deplin, a venit din partea căpitanului inginer Ghioc Ilie, care mi-a spus textual: „ domnule colonel stiți un coniac bun, băubil, începe cu 5 stele“!.
Iată deci, de ce v-am acordat noi cei trei, încă o stea, de general. Astfel, noi am dovedit, prin aceasta, că nu v-am uitat și că noi am fost și am rămas adevărați prieteni și foști colegi buni de serviciu.
Cea de a doua parte a introducerii mele se referă la noul vostru comandant suprem, zlătarul comunist, rus, KGB-ist, criminalul Ion Iliescu. Și să încerce cineva să mai afirme, despre mine, că nu aduc în discuție, nu reliefez și meritele Ex-Președintelui României, tovarășului, noul secretar general al PCR(pentru reduși mintali PSD) Ion Iliescu.
Știați domnule general Chelaru, ați luat la cunoștiință, că domnia sa zlătarul Ion Iliescu a mai constituit 3 armate, pe lîngă cele 4 exsistente din vremea răposatului Ceaușescu?
Nu ? Atunci să vă fac eu cunoscut aceste acest lucru, aceste noi armate, puse în slujba liniștii, siguranței personale a tovarășului Ion Iliescu.
Armata a 5-a a minerilor, armata 6-a a Revoluționarilor și armata a 7-a, format numai din generali.
Scopul urmărit, prin mărirea numărului de armate, nu a fost numai cel de asigurare, de realizare a siguranței propri, ci și acela de a obține gradul de Mareșal al României. Existența mai multor armate, aproape dublu putea justifica acest grad în armata României.
Din păcate pentru el , cel care trebuia să-l propună și să îl susțină, Ex- Generalul Stănculescu, a ajuns la mititica, unde sperăm, de ani buni, să poposească și tovarășul zlătar Ion Iliescu.
După această introducere, iată care sunt, doar, cîteva din întrebările pe care vi le pun, și la care vă rog să răspundeți.
1. Domnule Chelaru se poate socoti un om care preia(extrem de finuț spus) ideile de democratizare(reașezare pe baze noi) a armatei și țării, de la colegul său de serviciu și „bunul său prieten“ și le prezintă mai departe ca ideile sale proprii, erijindu-se în conducătorul mișcării miltare GIDA din București?
2. Se poate numi acest om prieten , cel care își izolează prietenul, colegul de serviciu, fondatorul mișcării militare GIDA și duce tratative singulare cu gruparea militară sindicală a Timișoarei, componenta o organizației militare naționale CADA?
3. Poate fi considerat prieten acest om care se alătură și susține un general criminal
al poporului român V.A. Stănculescu , împotriva colegilor săi, a prietenilor săi, pentru a obține grade și funcții?
4. Poate fi considerat prieten un om care timp de 22 de ani nu a scos nici-o vorbă despre prietenul său și nu ia luat apărarea cu toate că știa că prietenul său este nevinovat.
5. Și cel mai grav lucru, gest care atestă lipsa totală de caracter, de educație a Dvs., îl reprezintă faptul, că în calitate de șef suprem al armatei, în calitatea de Șef de Stat Major al armatei române, nu ați întreprins nimic pentru îndreptarea nedreptății crase ce li s-a făcut celor trei tineri ofițeri nominalizați mai sus, nedreptate făcută prietenului Dvs.
6. Nu ați schițat nici un gest de reabilitare a lor, nu ați avut nici-un pic de remușcare, pentru trădarea de care ați dat dovadă Dvs., împreună cu mafia pe care ați condus-o.
Stimate domnule Chelaru pînă și morții se reabilitează.
Dacă dorești să mai repari ceva, ce se mai pote repara, și să scoți cel puțin capul din latrina în care singur te-ai afundat, încercîd astfel să mai inhalezi o gură de aer proaspăt, atunci acționează, imediat, pentru reabilitarea foștilor tăi colegi de serviciu. prieteni, colegi de organizație de luptă pentru democratizarea armatei și a țării.
În aceste condiții poate mă voi decide să încerc să reînod firul unei prietenii care s-a dorit, frumoasă, sinceră, trainică.
LA MULȚI ANI! Silviu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: