Apel de la Brașov pentru poporul român și răspunsul Președintelui Partidului Românilor Uniți(PRU)

09.01.2012
RASPUNS APELULUI MIȘCĂRII DE REZISTENȚĂ DIN BRAȘOV

Dragă, stimate, fost coleg al mișcării militare de democratizare a armatei și țării CADA(Comitetul de Acțiune pentru Democratizarea Armatei), domnule Lt.col. in Rz. Tocan Viorel,
Voi incerca să fiu cît mai concis, căci observ că romanii nu au răbdare să citească lucruri, extrem de importante, de care depinde viitorul țării, de care depinde viitorul lor și al celorlalte generații.
1. Apelul Dvs. de la Brașov reprezintă o analiză pertinentă, reală a situației României post Decembriste 1989, a celor 22 de ani de decădere umană, de transformarea a României într-o groapă de gunoi, ca urmare a conducerii țării de către trei președinți incapabili și pe deasupra criminali. Căci faptele lor se circumscriu acestui domeniu și nu se referă numai la crimele omenești, propriu-zise.
2. Din păcate acesta este singurul merit al Apelului și am să mă justific:
– În România, noi nu avem nevoie de o mișcare de rezistență, de supervizori căci de aceștia nu a dus țara pînă acum lipsă. Ce au făcut comuniștii, pînă acum cu mișcările de rezistență, din 1944 pînă în zilele noastre se cunoaște. Pe mulți, comuniștii, i-au hăituit și ucis mișelește, fără proces. Rezultatul au anihilat astfel orice opoziție și ca urmare și-au putut face de cap cum au vrut.
– Noi avem nevoie de oameni care sa fie in stare sa se implice in conducerea țării și nu de observatori.
3. După furtul Revoltei populare din dec. 1989, singura posibilitate de redresare a țării, de instaurare a ordinii, a calmului, a unui climat de încredere în țară și de creere a condițiilor necesare trecerii la o reală democratizare a României, o constituia instalarea la cîrma țării a unei conduceri capabile militare.
Din păcate trădările succesive, ale mișcărilor curajoase, noi, ale cadrelor militare tinere ale armatei, GIDA, CADA, Mișcarea pentru Dreptate și Adevăr, Mișcarea din Brașov, trădările, succesive, ale intelectualității țării, în special celei bucureștene, au făcut imposibilă instaurarea, tranzitorie, a unei conduceri militare la cîrma țării.
Alături de această mare trădare a colegilor lor de organizații pentru democratizarea armatei și țării, de către cadre militare compromise, unele criminale, care au apăsat pe trăgaci și ucis demonstranți anti- Ceaușiști, se înscrie și noua trădare a Regelui nostru Mihai I, care nu a dorit să preia conducerea țării, să reintroducă Monarhia, anihilînd astfel noul comunism, hahaha, cu fața umană.
4. Din păcate despre aceste trădări ale GIDA și CADA, ale intelectualității române, extrem de dureroase și care au netezit drumul hoțiilor, bandițiilor comuniști și securiști, post dec. 1989, la cîrma țării nu ați vorbit, domnule Tocan, nici un cuvințel, în apelul Dvs. de la Brașov!!!?????.
5. Nu reiese, deasemenea, nimic, din Apel, despre marea nedreptate care li s-a făcut unor oameni de excepție din armată, extrem de curajoși și care și-au sacrificat cariera, familile pentru ca noi toți să o ducem mai bine, să trăim liberi, într-o țară cu adevărat democrată. Nu ați pomenit nimic de trădarea acestor cadre militare de către colegii lor, cadrele militare criminale ale poporului român, cu mîinile și fețele, încă pline de sîngele martirilor, care si-au vîndut conștiința hoțiilor Revoltei din Dec. 1989, pentru a progresa rapid, la excepțional în grade și funcții. Nu ați amintit nimic că acești criminali și trădători, rușinea armatei contemporane, au ajuns mari generali, conducători ai armatei și că aceștia au sprijinit, continuu, timp de 22 de ani, crimele acestor președinți incapabili, pe care dacă îi întrebi nici nu știu cum îi îi cheamă. Nu ați relatat nimic despre procesul de pupincurism al acestor cadre militare, fără coloană, ținută militară demnă, care au transformat armata, din nou, într-o adunătură de cîini servili, lingăi, fără demnitate.
În timp ce acestor oamenii curajoși, luptători pentru adevăr, dreptate, opozanți ai hoților Revoltei din Dec. 1989, combatanți activi ai comuniștilor și securiștilor proeminenți, li s-a stopat, samavolnic cariera militară, spre exemplu: Lt. Col. Popescu Silviu Octavian, Cpt. Stan Valerian, Cpt. Ghioc Ilie, Mr. Tocan Viorel, Cpt. Durac Nicolae și mulți alții, criminalii armatei, cei care au apăsat pe trăgaci ucigînd și rănind mii de demonstranții anti-ceaușiști și anti-Iliescu, aceștia și-au încheiat cariera militară, criminalii, toți cu grade de general.
6. Deci domnilor componenți ai Mișcării de Rezistență, stimate domnule Tocan Viorel, aici se impunea solicitarea, din parte Dvs., a restabilirii adevărului și dreptății, a reabilitării tuturor ofițerilor radiați politic, din armată, de către călăii poporului român, de către soldatul, pușcăriașul V.A. Stăculescu și viitorul pușcăriaș Ion Iliescu.
Deasemenea se impunea să vorbiți că în paralel, cu reabilitarea cadrelor militare sus amintite, se impune începerea proceselor de judecare a cadrelor militare devenite generali, avansate la excepțional, cadre mînjite cu sîngele martirilor Revoltei din Dec.1989.
7. În final, o democrație reală în România nu se poate clădi pe minciunile celor 22 de ani și ai Revoltei din Dec.1989. Nu putem vorbi de un stat democrat atît timp, cît criminalii noștrii, încă în viață, nu își primesc pedeapsa, bine meritată, cu care, noi, astfel să cinstim sacrificiul uman al eroiilor noștrii.
Prin judecarea și pedesirea, plivitul, unei singuri buruieni V.A. Stănculesc, nu se poate dezvolta cultura democrată a României!!!!.
De aceea domnule Lt.col. în Rz. Tocan Viorel, vă rog convingeți-vă oamenii mișcării, să se alăture armatei de eliberare a lui Garibaldi al României(sună a nebunie, pentru cei care nu vor să înțeleagă, nici în ceasul al doisprăzecelea, realitatea din țară), în cadrul partidului tuturor românilor, de pretutindeni, partidul românilor uniți (PRU).
Nu sunt adeptul nici-unui partid, dar dacă așa este moda în Românie și alte țări, trebuie să ne conformăm.
Ceea ce deosebește acest partid, de milioanele de alte partide și uniuni de partide, din România, este și va fi, numărul imens al membrilor săi, reprezentînd astfel, deci, poporul. Cu alte cuvinte, în final, nu va mai fi nevoie de un partid,al nostru, căci vom deține marea majoritate, a poporului. Conducerea țării va fi desemnată de popor, direct prin reprezentanții săi, aleși democratic. Deci nu va mai fi nevoie de un partid și cine va dori să își mai creze partide, nu are decît; să vedem ce va pute face cu aceste oaze, implantate în marea poporului român?
Deci sfatul nostru este și vă așteptăm cu drag să subscrieți partidului PRU, pentru a prelua puterea politică, pentru a conduce țara pe un drum progresist, cinstit, luminos, antidemagogic, de a restabili adevărul, a pedepsi pe cei vinovați, de declinul de care vorbeați în Apelul Dvs. de la Brașov.
O singură remarcă, sper să nu se întîmple și cu Apelul de la Brașov, la fel cum s-a întîmplat cu Apelul, Proclamația, de la Timișoara, care a constituit o frecție la un picior de lemn.
Cu totă considerația domnule Lt.col. al armatei, în Rezervă Viorel Tocan.
P.S.
Stimate fost coleg CADA, te asigur de o nouă ierarhizare a armatei post dec 1989, de o schimbare ce se va produce, în sensul că oameni ca dumneata și alții, luptători cinstiți pentru o adevărată armată a poporului și pentru o reală democrație în țară, vor primi gradele pe care le merită, de generali, chiar dacă vor fi onorifice, iar criminalii actuali ai armatei, lingăii lui Stănculescu și Iliescu, vor fi degradați și vor trece în rezervă, cu cel mult gradul de colonel. Astfel se va face dreptate, pentru a fi pildă tuturor generaților ce vor veni în România.
Semnează GARIBALDI al României Dipl. Ing. Popescu Silviu Octavian, șeful Partidului Românilor Uniți

Image and video hosting by TinyPic

Reclame

4 responses to this post.

 1. MULŢUMIRI CU DESTINAŢIE CADA
  Apel de la Brașov pentru poporul român
  Multumim
  Domnului Locotenent Colonel Viorel Tocan care adresează poporului român „Chemarea de la Braşov”

  Apelul Mişcarea de Rezistenţă – ! a devenit o certitudine datorită unor oameni curajosi si obiectivi . Nu ne sfiim să le mulţumim şi, pentru a fi siguri că mulţumirile ajung la destinaţie, le vom scrie numele negru pe alb: CIUCIU Stelian , CIUCIU FLORIN , CIUCIU STELIAN JR , CIUCIU LAURA LUIZA , CIUCIU MIRABELA , CIUCIU LARISA , CIUCIU LAVINIA JENIFER , CIUCIU LORENA MIRIAM /din Craiova.

  De asemenea, mulţumim Miscarii de Rezistenta Multumim CADA . Le mai mulţumim par¬te¬ne¬rilor media, doamnului Locotent Colonel Viorel Tocan pentru discursul din Iunie 2011, Multumim si celor doi fosti detinuti din Neamt si Dolj ca presedinti activi ai acestei Miscari , indiferent de ca-pri¬cii, făcându-ne să ne simţim mai aproate de neamul romanesc , care speram sa gă¬sim o rezolvare pentru orice pro¬blemă, indiferent de mărime -, îi mulţumim Domnului Colonel Popescu Silviu CADA – pentru toate comentariile si miscarea activa , pentru patriotismul si dovada de curaj care a dato natiuni si devotamentul aratat colegilor cat si natiuni acum cat si In trecutul de trista amintire .
  Rroma Integration Asociation /si Uniunea Rromilor sant alturi de aceasta miscare .
  ROMA integration Association
  National /Coordinator /Stelian Ciuciu

  Răspunde

 2. Stiu unde esti , sunt cu ochii pe tine .
  Ai grija de tine daca vii in Romania , sa nu te impiedici de scara avionul.
  Ajungi la spital si naiba nu mai am locuri libere pt ca jingura rezerva libera i-am ldat-o lu unu grangur si naiba doar nu te bag la salon cu cei de la CAP…. ai si tu o pregatitire …. nu te pot baga cu cei care toata viata au tinut in mana doar coada la sapa .
  ti-asi mai fi scris dar sunt f grabit ca a venit asta si trebuie sa plec.Semnat ”SIMPATIZANTUL TAU ”DIN UMBRA

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: