Sar în sus păduchii!

Criticile mele obiective la adresa unui număr mare de tradători ai poporului român, al țării, al mișcărilor de înoire a armatei și cele de democratizare a țării au făcut ca păduchii vizați să se trezească și să sară în sus, în dorința de a stabili noi recorduri mondiale, în genul Iolandei Balaș.
Desigur acești păduchi, nu au nume și se prezintă cu formulări de forma „ SUNTCUOCHIIPETINE“
Vă prezint ce cîntă păduchiul comunist, sătul de cît sînge a subt.
Citez:
Stiu unde esti , sunt cu ochii pe tine .
Ai grija de tine daca vii in Romania , sa nu te impiedici de scara avionul.
Ajungi la spital si naiba nu mai am locuri libere pt ca jingura rezerva libera i-am ldat-o lu unu grangur si naiba doar nu te bag la salon cu cei de la CAP…. ai si tu o pregatitire …. nu te pot baga cu cei care toata viata au tinut in mana doar coada la sapa .
ti-asi mai fi scris dar sunt f grabit ca a venit asta si trebuie sa plec.Semnat ”SIMPATIZANTUL TAU ”DIN UMBRA
P.S. Sunt fericit să constat că adevărul supără. Dar păduchilor stați puțin să vedeți cînd se va pune problema dreptății, atunci o să vedem pe ce cămăși mai dansați, și dacă nu veți fi anihilați cu substanțele chimice necesare!
Semnează acelaș Lt.Col. Ing. Popescu Silviu Octavian

Reclame

2 responses to this post.

 1. Buna ziua, mai este valabila adresa email de contact: soctavian74@yahoo.com …indicata! Rog indicati o noua adresa!

  Din piepturile a milioane de români, în decembrie 1989, au răsunat dorinţele poporului român: “Libertate” şi “ Jos comunismul”. Prin jertfa a mii de oameni, sistemul comunist a fost inlocuit cu un sistem politic aşa-zis democrat, care trebuia să conducă România spre capitalism.

  Apariţia noului partid FSN, în care şi-a găsit locul eşalonul doi al fostului partid comunist, securiştii cunoscuţi sau sub acoperire, precum şi reinfiinţarea partidelor aşa-zis istorice, infiltrate de la bun inceput cu securişti şi activişti de partid din eşaloanele 2 şi 3, au constituit singurele variante politice puse la dispoziţia electoratului român. Aşa cum era de aşteptat, in aceste partide au intrat pe de o parte persoane avide după putere şi avantaje personale, de natură materială, care au acaparat conducerea politică a acestor partide, iar pe de altă parte cetăţeni oneşti şi cinstiţi, ca simpli membrii de partid.

  Acapararea puterii politice in partidele de după 1989, de către grupurile de interese, conduse de eşaloanele 2 şi 3 ale fostului partid comunist, a generat o viaţă politică dominată din plin de interesele personale ale liderilor acestor partide şi ale grupurilor de interese ecomonico-finaciare din spatele lor, in detrimentul interesului naţional şi al cetăţenilor români, care au devenit doar o masă de manevră, menită să legitimeze accesul la putere. Rotaţia la putere, atât a partidelor desprinse din FSN cât şi a partidelor aşa-zis istorice, prin rezultatele guvernării lor, a arătat din plin că dobândirea puterii politice s-a făcut doar pentru a-şi asigura accesul la resursele financiare ale României.

  Câteva dintre rezultatele reale ale acestor guvernări sunt următoarele:

  a) Vânzarea pe sume derizorii a rezervelor de petrol ale ţării
  b) Vânzarea a jumătate din rezervele de gaze naturale ale ţării
  c) Vânzarea aproape in totalitate a reţelei de distribuţiei a gazelor naturale
  d) Vânzarea reţelelor de distribuţiei a energiei electrice pe sume derizorii.
  e) Vânzarea pe sume infime de bani, urmată de distrugerea marii majorităţi a intreprinderilor româneşti
  f) Defrişarea a sute de mii de hectare de pădure fără niciun respect pentru mediul acestei ţări
  g) Jefuirea sistemului bancar cu capital de stat, urmată de vănzarea acestuia aproape in totalitate, de multe ori la un preţ cu mult sub valoarea reală a activelor, excluzând valoarea segmentului de piaţă pus la dispoziţie odată cu aceste privatizări.
  h) Generalizarea corupţiei la toate nivelurile vieţii sociale
  i) Accentuarea decalajului dintre nivelul de trai din România şi cel din Uniunea Europeană
  j) Infrastructura din România grav afectată de lipsa de interes pentru repararea, dar mai ales pentru construirea uneia noi, moderne, la nivel european.
  k) Lipsa totală de interes a structurilor statului pentru accesarea fondurilor europene, precum şi corupţia instituită in procesul de aprobare a acestora
  l) Pensii de mizerie pentru majoritatea pensionarilor, precum şi inechităţi flagrante in modul de calcul a acestora
  m) Servicii medicale total necorespunzătoare unei ţări europene din secolul XXI
  n) Pierderea mândriei şi demnităţi naţionale
  o) Tineri ignoraţi, fără posibilitatea de a-şi găsi un loc de muncă
  p) Milioane de cetăţeni români plecaţi la muncă in străinătate pentru că nu pot găsi un loc de muncă decent in ţara lor.

  Oricare dintre noi are in memorie multe alte exemple ale modului in care a fost condusă România înspre distrugerea economică a ţării şi aruncarea in mizerie materială şi morală a cetăţeanului român. Simplul fapt că, mai mult de jumătate dintre cetăţenii români consideră că traiau mai bine pe timpul regimului comunist, arată pe deplin şi fără dubii falimentul politic al partidelor care au guvernat ţara in ultimii 22 de ani.

  Partidul Românilor Uniți din toata lumea: http://www.facebook.com/groups/232327720174237/

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: