APEL ADRESAT PATRIOTILOR ROMANI

10.01.2012
Dragi concetățeni români!
După ce v-am prezentat motivele, ilegalitatea cu care criminalii poporului român, Ion Iliescu și V.A. Stănculescu s-au debarasat de cei mai înverșunați dușmani ai lor, ofițerii CADA: Lt.col. Dipl. Ing. Popescu Silviu Octavian, cunoscut astăzi sub numele de Garibaldi al României, Căpitanul jurist Stan Valerian fost și membru în conducerea Alianței Civice din București, cît și membru al guvernului Ciorbea, căpitanul Ing. Ghioc Ilie, doresc să vă supun atenției Dvs. și să vă rog să dați dovadă de înțelegere, solidaritate pentru înlăturarea acestei nedreptăți și reabilitarea militară a acestor ofițeri, care s-au jerfit pentru Dvs., pentru un viitor cu adevarat democratic.
Acesta este numai începutul unui proces de reparare a unor mari crime morale, căci vor trebui toți membrii CADA, exceptînd trădătorii acesteia, reactivați, reabilitați.
Cu sprijinul acestor, ofițeri curajoși, cinstiți, se va putea apoi declanșa procesul de clarificare a aportului armatei în Revolta din Dec. 1989 și se vor putea lua măsurile de rigoare de degradare a cadrelor militare mînjite cu sîngele eroilor noștrii, avansate de cei doi criminali proiminenți ai poporului român Ion Iliescu și V.A. Stănculescu.
Dacă doriți adevărul cu adevărat, și v-ați săturat de promisiuni deșarte, atîta amar de vreme, 22 de ani, atunci acționați acum și sprijiniți lupta acestor trei ofițeri CADA, radiați din armată, de ticăloșii, criminalii, de mai sus amintiți.
Declanșați vă rog un curent de solidarizare, intransigent, din care să facă parte oameni cinstiți ai mass mediei și care să explice și ceară poporului român să se revolte, pînă cînd li se va face acestor ofițeri și celorlalți din CADA dreptate.
Acesta, va constitui primul pas pe calea dreptății și adevărului despre Revolta din Dec. 1989 și a perioadei care a urmat, pînă în zilele noastre.
Vă mulțumim și vă asigurăm de considerația noastră.
CADA (Comitetul de Acțiune pentru democratizarea Armatei și a țării)
p. CADA
Lt.col. Dipl. Ing. Popescu Silviu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: