In memoria jurnalistei de exceptie Maria Petrașcu din Brașov

Image and video hosting by TinyPic

Iată ce afirma această, extrem de curajoasă femeie, jurnalistă, care nu cred să fi murit de moarte naturală și să nu fi fost ajutată de criminalii pe care îi pusese în lumina rampei, să își întrerupă astfel critica. Citez:

“Despre toti acesti impostori, copartasi la crima, copartasi la mita, copartasi la fals, copartasi la cascaval, mass-media a tot scris si a tot vorbit, din 90 incoace. Zadarnic! “Agentul 000“, l-am numit aici pe Ion Iliescu, a patronat, cu buna stiinta, impreuna cu clica sa, marea fabrica clandestina de falsi revolutionari-copartasi. O armata de falsi revolutionari, criminali, tortionari, turnatori, detractori, oportunisti si fripturisti cu care si-a acoperit si urmele de sange din Decembrie 89, si tradarile ulterioare de tara, si cu care vrea sa intre si in istorie. Daca e lasat!”

Agentul OOO

Romani treziși-vă! Vă roagă Garibaldi al României, noul vostru candidat la postul de Președinte al României Lt.col. Dipl. Ing. Popescu Silviu Octavian – CADA, șeful Partidului Românilor Uniți, de pretutindeni!
P.S. Dumnezeu să te aibă în paza lui draga, iubita, stimata doamna!
Brașov, ardeleni ieșiti în stradă și cereți pedepsirea criminalului roșu Ion Iliescu și reabilitarea ofițerilor cinstiți ai CADA. La luptă ardeleni, o nouă adevărată Revoluție! Inrolați-vă în PRU, în armata de eliberare de sub comuniști, a lui GARIBALDI!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: