REVOLUTIONARII, CONSACRAȚI, CU DIPLOME DIN TIMIȘOARA DISCUTĂ CA SĂ SE AFLE ÎN TREABĂ, SĂ NU SE PLICTISEASCĂ, ACASĂ!!!

ARTICOLUL ZILEI
Sîmbată 14.01.2012
REVOLUTIONARII, CONSACRAȚI, CU DIPLOME DIN TIMIȘOARA DISCUTĂ CA SĂ SE AFLE ÎN TREABĂ, SĂ NU SE PLICTISEASCĂ, ACASĂ!!!

Stimatul domn, declarat istoric al Revoluției române din dec. 1989, și care face valuri în lighiane cu apă, domnul Marius Mioc, a transmis susținătorilor săi, membrilor grupului său, pe care îi cenzurează, la sînge, în stil democratic, ala Ion Iliescu, și pe alții, un mesaj, un ordin, ca la armata, pentru asi baga, grupul, mintile in cap. De asemenea a avut amabilitatea sa ma onorze si pe mine cu o „rugaminte” care suna astfel citez:

====================================================
• Reamintesc cerinţa de a respecta tematica grupului. Domnule Silviu Octavian, confundaţi acest grup cu unul în care să vă faceţi propagandă. E dreptul dv. să doriţi să deveniţi preşedintele României, dar nu e dreptul dv. să folosiţi acest grup pentru propagandă proprie. Grupul este pentru a se discuta fapte şi întîmplări din decembrie 1989, iar lucruri legate de politica actuală doar în măsura în care au legătură cu revoluţia din 1989. Totodată e bine să nu repetăm aceleaşi lucruri de mai multe ori, se crează spam. Aţi spus o dată că nu sînteţi de acord cu drepturile acordate prin lege revoluţionarilor, am înţeles, nu e nevoie să repetaţi zilnic treaba asta.

Terminat citatul.
====================================================

Și iată raspunsurile mele:

-Regret că trebuie să vă contrazic domnule Marius Mioc, aici nu este vorba de propaganda proprie electorala. Se discuta starea țării, mizeria sociala de astazi, coruptia și bine înteles minciunile despre Revoluția româna, furtul acesteia, crimele acesteia și cine sunt vinovații, pe care Dvs. ii luați in brațe și pe care nu vreti sa îi atacati, din orgoliu regional și de frică să nu vă puneți rău cu aceștia.
Acuzele mele au fost susținute cu argumente și nu trebuie decit, ca Dvs., să îi luați la întebări deschise, în presa și la TV, pe cei vizați de mine, pentru ca aceștia să se explice, justifice.

-Dacă citiți pe sărite, sau chiar de loc, este treaba Dvs., și nu aruncati vina pe alții.

-O singura întrebare, pe care v-am pus-o, nu o dată, pîna acuma, și la care cu ostentație, ați refuzat să îmi răspundeți: sunt sau nu trădători, conducatorii militari: Lt.col. ing. de aviație, Șurcu Cornel, Mr. de graniceri Chiriac Octavian și Lt. Col. de Aviație Litiu Petre, liderii grupului sindical militar de la Timișoara, sosiți în București în feb. 1990, repet, trădători ai orașului lor, de pe Bega, orașul erou Timișoara, da sau nu? Au trădat, aceștia, interesele acestui oraș sau nu ? Au încheiat, ei, un pact cu satana Stănculesu, amînînd cu zeci de ani sentința, procesul acestuia, facilitind astfel, fuga de răspundere a altor zeci de cadre ale armatei, vinovate pentru crimele de pînă la data de 22 dec. 1989?
Și sunteți dator la mine și poporului român, în calitate de așa zis istoric pe această temă, cu încă multe răspunsuri la nenumăratele întrebări pe care vi le-am adresat, în nenumărate rînduri, direct și în articolele mele, cu referire la subiectul dvs. preferat Revoluția română; căci de aici pică banul.
Întrebări la care, cu ostentație refuzați să răspundeți, domnule Marius Mioc motivînd, ca de obicei, lipsa unor probe, date concrete etc, bla bla bla…., lucru care nu vă împiedecă să emiteți deducții false, să dați cu bîta în baltă și să contraziceți oameni ce prezinta probe relevante.
-Istoria Revoluției nu se scrie pe sărite, schiopătînd și nu vă mai permiteți să criticați oameni care au luptat pentru o reală democrație, nu la emisiuni TV, la pălăvrăgeli, ci pe cîmpul de luptă, înca din 1990; timp în care voi revoluționarii acestui grup, cu diplome Ion Iliescu, priveați ca la cinematograf acțiunile stradale ale Revolutionarilor bucureșteni, post martie 1990, împotriva hoțiilor Revoluției decembriste. Voi, cei fără pic, umbră, de recunoștință, de solidarizare cu poporul bucreștean maltratat, omorit de ION ILIESCU și gașca sa de golani împreună cu noii și mai vechii trădatori ai armatei, unii dintre aceștia deveniti ,astazi, generali cu trei si patru stele.
Aceasta va fost reacția Dvs. lașă, de răspuns, la spiritul nostru, curajos de solidarizare, a bucureștenilor, manifestat pe tot timpul desfășurării evenimentelor din 16-21 Dec. 1989, din Timișoara.. Așa ați rasplatit,cu indiferenta voastră, solidaritatea noastră, în clipele voastre de măcel, de groază, din dec. 1989.

– Vă permiteți să criticati un om curajos, care a jerfit totul pentru a împiedica cursul dezastros al țarii spre neo comunism, de astăzi, de furt al revoluției, de ascundere, musamalizare a adevărului și care a avut curajul să evidențieze poporului, țării, vina armatei, în timpul perioadei revoluționare, 16-22 Dec. 1989. Cel care a fost sincer și a recunoscut și vinovăția armatei, pentru unele victime, ca rezultat al lașității generalilor ceaușiști, din conducerea aceateia și a unor cadre militare îndoctrinate, îndobitocite de doctrina ceaușescu; cadre care nu au ezitat să ordone, să ceară, mai departe militarilor subordonați să tragă în frații și surorile lor!
-Nu aveți, nici măcar, bunul simț să luați apărarea acestor trei ofițeri bucuresteni, (Lt.col. Dipl. Ing. Popescu Silviu Octavian, Cpt. Stan Valerian, Cpt. Ing. Ghioc Ilie)adevarați eroi ai patriei, unde se regasesc dovezi certe, elocvente, ale nevinovăției acestora și a unei evidente răzbunări politice săvîrșite de un general ceaușist, călău al poporului român V.A. Stănculescu. Ofițerii patrioți, revoluționari, cinstiți radiați din armată pentru că au îndraznit să ceară, neconditionat(1990), demisia, judecarea și pedepsirea acestui general, culmea impertinenței, Ministru al Apărării, pentru crimele sale și a colaboratorilor săi. Și mai aveti curajul, să susțineți că luptați pentru adevar si dreptate! Pentru care adevăr și pentru ce dreptate luptați, pentru cine, cine vă plătește, pe cine susțineți, cui faceți jocul, lui Ion Iliescu și gașca sa, deasemeni căror generali ai armatei, mînjiți cu singele Revolutionarilor, eroilor martiri ai orașelor: Timișoara, București, Sibiu, Cluj, Brasov si din alte localitati?
-Și încă ceva, care să vă intre bine în minte, in cap, domnule istoric Marius Mioc, eu doresc să ajung președinte pentru a face în sfirsit lumină în aceasta falsă Revoluție creată de Ion Iliescu, cu teroristii săi , pentru ași justifica și consolida poziția, de emanat, furtul Președenției României, fără, a avea in prealabil, o legimitate democratică.
. Adica pe intelesul Dvs. de Revoluționar cu diplomă, mă așez pe scaunul de Președinte al țarii, mă autointitulez Președintele acesteia și încep să împart, în stînga și în dreapta, ordine să dau decrete etc., dupa care cer, și se produce legitimarea, să zicem democratică, evectuată de grupul său propriu, de gașca sa de hoți, de golani, constituiti in FSN.
-Dumneavoastra nu veți reuși astfel, niciodată să clarificați ceva, fără ajutorul unui Președinte care să dorească acest lucru și care să ceara expres adevarul, de la toate instituțile statului și organele competente, de la poporul român, de la toți aceia care au trait pe viu clipele de groza a unor manevre, manipulări, regizări a unor masacre criminale, abdóminale, un adevăr al martorilor oculari ai Revoluției și care nu sunt interesați, stimulați să mintă.
SI IN FINAL domnule MARIUS MIOC,
V-am criticat pe dumneavoastră și îmi fac acum autocritica, în sensul că am săvîrșit aceiași greșală ca dvs., să citesc neatent mesajul, citat, pe care mi l-ati remis.
La mine cel puțin este justificat, că se întîmplă după o zi, normală, de lucru, oboseala spunîndu-și cuvîntul.
Eu nu primesc, pomana porcului Ion Iliescu, indemnizatia, legea 341, și nici cel puțin pensia mea militară, de drept după 30 de lucru in cadrul forțelor armate ceaușiste, gomindaniste, Iliescu. Și de aceea trebuie să lucrez și acum, ca orice tînar, la vîrsta mea de 67 de ani.
Cum spuneam, de prea multa oboseala, am pierdut, pe drumul democrației românești, ideea pricipală a mesajului Dumneavoastră si anume,
citez din dvs:
==============================================
Grupul este pentru a se discuta fapte şi întîmplări din decembrie 1989 !!!!
==============================================

Deci trebuie să îmi cer scuze, pentru intervenția mea, conturbîndu-vă discuțiile.
Este normal, ca REVOLUȚIONARII, GRUPUL DVS., neavînd de lucru, ca ceilalți cetățeni, harnici, români, plictisindu-vă acasă și pentru a vă omorî timpul, ce trece altfel fad, să vă decideți, lucru pe care l-ați și făcut, să vă grupați și să discutați între voi. Așa a tunat și fulgerat cu Revoluționarii componenți ai acestui grup(Revoluția română din dec. 1989), de sub comanda domnului, „istoric”, Marius Mioc.
Deci nu aveți de lucru și ca să vă omorîți timpul ați început cu aceste discuții despre așa zisa Revoluție română, din dec. 1989.
În concluzie, îmi mai cer încă odată scuze, de la domnul șef al grupului, domnul pierde timpul, domnul Marius Mioc și restul membrilor grupului de Revoluționari diplomați.
Vă las în plata domnului, căci mare este grădina Revoluționarilor lui ION ILIESCU !
Cu respect domnilor MERCENARI !
Lt.col. Popescu Silviu Octavian-CADA
Garibaldi al României, Candidat la Președenția țării

Reclame

2 responses to this post.

  1. Azi n-ai scris,esti bine? Sper ca da!Vezi ce prapad e in piata revolutiei din romania?.Trist rau…Ai grija de tine.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: