Răspuns la: APELUL SINDICATULUI CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE: DIN BRASOV,

ARTICOLUL ZILEI DE JOI, 19.01.2012
Răspuns la: APELUL SINDICATULUI CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE: DIN BRASOV,

Articolul este cam lung și știu că nu mai aveți răbdare, dar vă roagă Garibaldi să-l citiți pînă la capăt, să vedeți cu ce armată am dansat pînă acum.
Dragii mei militari, dragii mei camarazi,
========================
După ce Președinții, guvernele de vampiri s-au folosit de voi, dîndu-vă ordine criminale, ce contravin unei reale Democrații și anume ca armata să intervină împotriva poporului, să tragă în demonstranții pașnici, pentru a le salva scaunele prezidențiale, obținute prin furturi electorale, pe care le-ați executat, ca proștii, după ce ați salvat Revolta din dec. 1989 cu prețul a sute de morti și raniti, luptînd împotriva teroriștilor, tocmiti de acești criminali, de talia ION ILIESCU și a părintele său spirtual CEAUȘESCU, ați fost aruncați la lada de gunoi.
Noile conduceri ale țării au continuat procesul jignirii, desconsiderării armatei, proces finalizat prin acordarea unor pensii de mizerie, a uneia dintre cele mai dure meserii ale României.
Furînd și vînzînd totul, însușindu-și miliarde de Euro din aceste vînzari ale țării, desigur nu au mai ramas bani și pentru pensionari. În disprețul națiunii, acești conducători hoți au devalorizat țara, au furat banii din conturile lui Ceaușescu, banii datorați de alte țări României, și-au însușit valuta forte trimisă ca ajutoare României, după așa zisa Revoluție, au efectuat împrumuturi masive de |Miliarde de euro, cu care ne-au înrobit, din nou, altor țări, pentru cel puțin 30 de ani. Este inutil să mai descriu ce chin ne așteaptă pentru plata înapoi a acestor datorii. Toți mai aveți în minte chinul celor de peste 20 de ani de tacîmuri ceaușiste, și de alte sute de privațiuni, pentru a ne plăti datoriile externe.
Acesta este rezultatul lașității noilor generali ai promoțiilor Iliescu, Stănculescu, Militaru, Constantinescu, pupincuriștii acestora, vînzătorii armatei, a intereselor acesteia, ale poporului, pentru grade și funcții la excepțional.
Lipsiți de cel mai elementar bun simț patriotic, de demnitate, de onoare, acești generali de tip mafiot în genul generalilor Chelaru Mircea, Polivanov, Nicolae Spiroiu, Mureșan Mircea, Costache Tiberiu, Popescu Mihai, Carp Gheorghe, ca să dau numai cîteva nume cunoscute, aceștia au vindut interesele armatei, au pus-o la picioarele unor conducători incapabili și pe deasupra criminali, au tras în propriul popor. Și culmea unii încercă cu nerușinare să joace rolul PATRIOTULUI, gen, generalul Mircea Chelaru.
În loc, ca armata, să pună stop procesului de degradare umană a socetății civile românești, a corupției, hoției generalizate, aceasta, prin exponenții ei, s-au prins vîrtos în acest proces de expoliere a țării.
Iată de ce sunteți și astăzi supărați, amărîți, ca pe vremea lui Ceaușescu.
Numai o mînă de patru ofițeri, extrem de curajoși, au înțeles rostul just al armatei într-o reală democrație, o instituție care trebuia să vegheze și atenționeze încălcările democratice, instituție care trebuia să trimită la plimbare,în închisoare, dacă era necesar, conducătorii criminali, corupți, hoți, vînzători, ai țării.
Armata a continuat, prin acești, generali, conducători ai ei, umili, servili, fără rușine, fără decență, fără demnitate,lustragii, să o degradeze uman, pe mai departe, să o defăimeze în fața poporului. Ce a mai rămas astăzi din mîndria armatei? Un rahat!!!!!
În dec., poporul striga: „Armata este cu noi” și așa, a și fost, după 22. Dec.(ce coincidență de număr fatidic 22 de ani de la Involuție), dar acum nimeni nu mai este, nu mai sprijină, armata umilită, sărăcită, desculță.
Poporul a uitat de armată.
Nimeni nu iese în stradă, solidar, să demonstreze pentru armată. Aceștia suntem noi românii, oamenii interesului și nu al bunului simț, al educației, care ateastă, la noi, un grad ridicat de civilizație, cei 7 ani de acasă.
Poporul își aduce aminte de armată și de eroii ei numai cînd are nevoie de aceasta.
Nu vă căiesc, nu vă plîng soarta, domnilor pensionari militari autori ai apelului, căci voi toți ați lăsat patru ofițeri, singurii oameni cinstiți , curajoși, bătăioși, ai armatei gomindaniste, ceaușiste, ca Ion Iliescu și Ex-generalul criminal, prietenal acestuia, Stănculescu, să radieze din armată pe singuri opozanți ai acestora și anume: pe Lt. Col. Dipl. Ing. Popescu, Căpitanii Stan Valerian, Ing. Ghioc Ilie și Maiorul Tocan Viorel, membrii de onoare, eroi CADA.
Atunci nu v-ați revoltat și continuați, și astăzi, să nu vă revoltați împotriva acestei samavolnicii, încălcări grosolane a legilor militare.
Vă doare în cot că aceștia nu își primesc drepturile militare, că nu sunt reabilitați și că nu își primesc, de zeci de ani, nici măcar pensia.
Vă gîndiți numai la voi, la pensiile voastre.
Cînd organizația CADA a dorit o curățire a armatei de leprele comunisto-securiste, de o primenire a acesteia, de creere a unei armate demne, cinstite, cu atribuțiuni clare, o armată neimplicată politic, servilă conducerilor antidemocratice, și deci care să nu fie la cheremul unor noi dictatori, ați stat deoparte impasibili. Ați privit ca la spectacol cum acești ofițeri tineri, curajoși, mîndria țării, sunt decapitați, de tandemul criminal ION ILIESCU, Ex-Generalul Stănculescu, Ministrul Apărări din aceea vreme.
Acum trageți ponoasele atitudinii voastre lașe, chiar dușmănoase, invidioase. Aceasta este mulțumirea borfașilor comuniști, a criminalilor, a mafioțiilor, cărora le-ați lins tălpile.

Vă spune Lt.Col. Popescu Silviu Octavian- CADA(Garibaldi), cu toată convingerea și disprețul, să vă fie și vouă rușine, vă meritați soarta.
P.S. Mulțumiți-le, în deosebi, leprelor,criminalilor, trădătorilor armatei, susținătorilor dictatorului Ceaușescu și Iliescu, Constantinescu, Băsescu fostele și actuale cadre de conducere, comuniste, criminale, ale armatei, care și astăzi, mai au mîinile și fețele mînjite cu sîngele eroilor noștrii. Mulțumițile deci generalilor mafiei Chelaru, mafiei Nicolae Spiroiu și a altor foști Șefi ai Statului Major al Armatei române, care pentru crimele și deservicile aduse armatei papă, nestingheriți, nepedepsiți, pensii grase în comparație cu restul cadrelor militare și poartă, dezonorant, pe nedrept, grade de generali de armată.
GARIBALDI, românul patriot care vă va ajuta, împreună, să curățim țara de hoți, lichele, de vînzători de țară și de neam.

Reclame

One response to this post.

  1. aveti totala dreptate

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: