JUSTIFICARE!

ARTICOLUL ZILEI DE 20.01.2012, Vineri
JUSTIFICARE!
Dragii mei români cinstiți, deci prieteni, căci dușmani am mulți, România posedînd un număr impresionant de borfași.
Doresc să vă explic, să mă explic de ce vă calc pe nervi,de atîta timp, zilnic cu apelurile mele de a mă susține, de a mă alege noul vostru Președinte al României.
Ce pot mai întîi să vă spun, decît că mă cunosc bine și eul din mine nu mă poate înșela.
Întreaga mea ființă arde de dorința de a vă face dreptate de a evidenția adevărul celor 22 de ani de nouă sclavie comunisto-securistă, de mizerii sociale, de saracie, de dispreț, pentru țară și neam.
Arde inima în mine, de dorinta de a lămurii perioada așa zisei Revoluții din 1989 și de a stabili corect vinovații și a-i trage, în sfîrșit, după atîția ani, la răspundere.
Arde inima în mine, de a judeca acțiunile celor trei Președinți, predecesori, în special a criminalui comunist, de marcă, Ion Iliescu, autorul mineriadelor.
Arde inima în mine, de a recupera, urgent, de la hoții si vînzătorii țării, a tuturor bunurilor, a banilor încăpuți în buzunarele lor, în conturile lor, din țară, dar mai ales, cele din străinătate.
Arde inima în mine, de a desființa partidele perimate, compromise, politice, a UDMR-ului, și a creea condițiile înființării,un număr limitat, de noi partide politice, să sperăm cinstite.
Arde inima in mine, de a desființa parlamentul, guvernul și a organiza alegeri noi, adevarat democratice, cinstite, parlamentare, pe baza unei selecții și verificări exigente, prealabile, a candidațiilor propuși, pentru Parlament și Guvern.
Arde inima în mine, pentru a stabili un climat social, de incredere, prietenii și solidaritate.
Arde inima în mine, de a schimba toate structurile instituțiilor actuale, prin optimizarea acestora și declanșării unei lupte aprige, fără menajamente, la sînge, împotriva corupției, a hoțiilor, a tîlharilor țării, cu stabilirea unor pedepse exemplare.
Arde inima in mine, de a verifica toate tranzacțiile financiare,a activității băncilor, a activitătii tuturor firmelor romanesti si mixte, pentru a nu permite furtul, expolierea, țării.
Și nu în ultimă instanță de a pretinde și obliga: Justiția, Ministerul Apărării, Ministerul de Finanțe, Ministerul de Externe, Ministerul Sănătății, Ministerul Pensilor și Asigurărilor Sociale de ași face competent, cu omenie datoria, față de tara și poporul nostru.
Nu se va mai admite, ca nici-un fel de forțe de ordine sa bată, să ucidă demonstranții anti guvernamentali, anti-prezidențiali; dar totodată nu se vor permite, nu se vor tolera acte huliganice, de vandalism ale demonstranțiilor.
O spun deschis, bunurile țării sunt ale noastre, ale tuturor, pentru care noi toti am trudit din greu. Nimeni nu are voie sa le distruga, pentru că protesteaza împotriva guvernanțiilor, sau împotriva unui președinte de țară.
Nu se vor tolera, deasemenea, manevre ticaloase, criminale ale conducerilor, de tot felul, compromise, chiar criminale, și care vor incerca să înabușe protestele justificate ale cetatenilor, dupa cum, nu se vor tolera acțiunile unor grupuri de recalcitranti, plătiți, să demonstreze, împotriva celor care apără cu onoare: cinstea, dreptatea, legalitatea țării.
Și nu la urmă, voința noastră, a tuturor salvarea Bucovinei din brațele cotropitorilor ruși, unirea cu țara.
Lt. Col. Dipl. Ing. Popescu Silviu Octavian (GARIBALDI)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: