STIRE BOMBA, INCREDIBIL, DAR ADEVARAT!

ARTICOLUL ZILEI DE MARȚI, 24.01.2012

ȘTIRE DE ULTIMĂ ORĂ, SENZAȚIONALĂ, BOMBĂ POLITICĂ,
ICREDIBIL DAR ADEVĂRAT,

În ședința., urgentă, comună, a consiliului de conducere a Trustului Hoților Calificați(THC), a pungașiilor remarcabili ai României, din data de ieri, 23.01.2012, prezidat de triunviratul președințiilor țării, s-a hotărît, în unanimitatede voturi, comuniste, s-a aprobat cererea, proiectul caritabil, cerut de Partidul Românilor Uniți, de pretutindeni, de a se oferi, zilnic, tuturor românilor din țară, dis de dimineața, o cafea gratis. Proiectul este susținut și de clubul milionarilor și miliardarilor, hoți români.
Am fost anunțați și ni s-a garantat de acest consiliu, al pungașiilor calificați români, că proiectul va funcționa, fără discontinuități, fără probleme, dat fiind faptul numărul extrem de mare a hoțiilor politici români calificați și a altora de altă natură.
Ba mai mult, datorită creșterii numerice, an de an, a borfașilor politici români, a milionarilor, există condiții excelente a prelungirii cu alți cîțiva ani buni, a acestui proiect caritabil.
În afara acestui proiect caritabil, la cererea expresă a Revoluționarului nr. 1 al țării, tov. KGB-ist Ion Iliescu, s-a aprobat și livrarea, zilnică, susținerea financiară, în afara cafelei asigurată fiecărui cetățean, gratis, zilnic , numai pentru revoluționarii săi cu diplome, a unui întrgul mic dejun, zilnic, gratis.
Rugamintea și justificarea acestui proiect umanitar, patetic, a fost presărată pe alocuri cu lacrimi de crocodil, revoluționar.
Justificarea proiectului. Ion Iliescu, proprietarul fabricii de Revoluționari, cu diplome, obiect de activitate al firmei, trăierea frunzelor la ciini, spunea: avînd în vedere că guvernul actual al României intenționează, cît de curînd, să anuleze pomana porcului din Dec. 1989, adică indemnizația, acordată Mercenarilor, pardon Revoluționarilor, cu diplome, se impune necesar o perioadă de tranzit. În sensul că acești Revoluționari, care nu au mai lucrat nimic, peste 22 de ani, primind o pensie sigură de la statul român, trebuie să își recîștige forțele, capacitățiile, de muncă atrofiate, în acest timp.
De aceea aceștia au nevoie de o mîncare bună, care să le asigure refacerea forțelor necesare unei munci cinstite, alături de majoritatea cetățenilor români. Iată de ce au nevoie de cel puțin un mic dejun, consistent, gratis.
La terminarea susținerii acestui proiect caritabil, membrii consiliului de conducere al acestu trust de hoți calificați români s-au ridicat, ca la o comandă militară, toți, în picioare și au început să aplaude și să strige frenetic CEAUȘ,ESCU ȘI POPORUL, CEAUȘ,ESCU ȘI POPORUL, CEAUȘ,ESCU ȘI POPORUL!
Surprins și supărat tov. Ion Iliescu i-a oprit și dojenit tovărășește amintindu-le că pe el îl cheamă Ion iliescuI, cerîndu-le să se corecteze, ceea ce s-a produs pe loc, aceștia continund cu: ILIESCU și POPORUL, ILIESCU și POPORUL, ILIESCU și POPORUL.
Pentru a vă edifica cine sunt persoanele, acestui trust, care ne dăruiesc fiecare zi o cafea pe gratis, vă vom ține la curent, publicînd zilnic, cel puțin două săptămâni, numele acestora.
Dat fiind că astăzi este ziua inaugurală a acestui proiect caritativ, durata, v-a fost anunțată, cel puțin 3 ani, s-a oferit , cum era firesc, tov. Ion Iliescu să ne servească prima cafea gratis, dis de dimineața. El ne va servi o cafea specială, de proveniență rusă, extrem de neagră și extrem amară.
Vă rog să nu o refuzați. Să luați cafeaua, să vă uitați la ea și pardon, să o scuipați în ea și apoi să i-o aruncați în față, cu cuvintele: piei criminalule din ochii noștrii!
Să nu vă faceți griji căci astăzi diaspora română și partidul românilor uniți vă oferă cea mai bună, gustoasă, cafea cu cozonac.
Vă dorim să sorbiți în liniște și cu plăcere cafea noastră.
Cu toată dragostea Lt.col. Dipl. Ing. Popescu Silviu Octavian, Șeful Partidului Românilor Uniți- Garibaldi
http://www.popescusilviucada.wordpress.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: