ROLUL MISIUNILE ORGANIZATIEI CADA ( COMITETUL PENTRU DEMOCRATIZAREA ARMATEI SI A TARII)

ARTICOLUL ZILEI DE 25.01.2012
ROLUL MISIUNILE ORGANIZATIEI CADA ( COMITETUL PENTRU
==================================================
DEMOCRATIZAREA ARMATEI SI A ȚĂRII)
================================
Misiunea principală a acestei organizații militare, concepute de mine, a fost aceea de a reorganiza pe baze noi armata, a defini clar obiectivele, domeniul de activitate al acesteia, în noul contextul, democrat al țării. Deasemenea rolul acestei organizații militare de a supraveghea, veghea, instaurarea, în țară, a unei reale democrații, conduse de politicieni noi, care să nu fi făcut parte din structurile conducătoare, comuniste și securiste, de tristă amintire, ale dictatorului.
1. Organizației CADA îi revenea sarcina controlului,a epurări armatei de organele comuniste și securiste, care au șicanat, au distrus viața multor cadre, competente, ale armatei, pe baza dosarelor , originii “nesănătoase”sociale, a acestora.
2. Organizației CADA îi revenea sarcina reanalizării dosarelor de cadre a tuturor militarilor care au fost persecutați, în timpul lui Ceaușescu.
3. CADA trebuia să urmărească instalarea la conducerea armatei a unei conduceri competente, tinere, capabile, corecte, cu idei noi, democrate, oameni nepătați, nu șerpii veninoși ai regimului ceaușist.
4. CADA trebuia să cerceteze, în întreaga armată modul cum comandanții, statele majore, unitățiile, marile unități, armatele au acționat pe timpul Revoluției, în perioada 16-22. Dec. 1989; tragerea la răspundere a celor, care prin exces de zel și datorită lașității, îndoctrinării comuniste, au retransmis ordinul de tragere în popor și au insistat ca militarii unităților lor să tragă în popor, să lovească demonstranții, au contribuit la crimele ceaușiste..
5. CADA trebuia să propună și să controleze schimbarea regulamentelor militare, creearea unuii cadru nou, democratic, necesar respectării și în armată a drepturilor omului, a personalității tinerilor care execută serviciul militar.
6. CADA trebuia sa ceară și urmărească, participarea oficială a reprezentanților armatei, la politica țării, prin desemnarea în parlamentul țării, a unor cadre a acesteia, deci numirea de parlamentari militari.
Cadre militare care să susțină punctul de vedere politic, oficial, al armatei. Cadre militare care să urmărească și atenționeze, conducerea politică, a țării, în cazul încălcării principilor, legilor democratice.
7. CADA, organizația militară concepută de mine,
nu trebuia să mai permită, sub nici un motiv scoaterea armatei în stradă pentru a o contrapune propriului popor, pentru salvarea scaunelor unor președinți incapabili, urîți de popor.
8. CADA, concepută de mine, .nu trebuia să accepte numirea unui ministru civil, ci numai a unui profesionist militar, a unui specialist, a unui ofițer superior, desemnat de armată și care să nu fie la cheremul unui președinte de țară, să nu devină lustragiul pantofilor acestuia și a altora.

Desigur organizației CADA îi mai reveneau și alte misiuni, dar, în mare, acestea erau cele mai importante.
După realizarea acestora, care după părerea mea ar fi durat maximum un an, cel mult doi, această organizație, revoluționară, democratică, din armată, s-ar fi autodizolvat, misiunea ei încheindu-se.
Datorită trădăriilor, neașteptate, neplanificate, chiar din rîndul acestei organizații, este vorba de trădarea de către liderii mișcării sindicale militare, de la Timișoara, Lt.col. ing. Șurcu Cornel, arma aviație, Lt.col. Lițiu Petre, arma aviație, Maiorului Chiriac Octavian, arma grăniceri și trădarea, de către, foștii componenți și simpatizanți, de frunte, ai organizației militare de democratizare a armatei GIDA, din București, actualii generali de armată Chelaru Mircea, Costache Tiberiu, Mureșan Mircea, Carp Gheorghe, (mafia Chelaru), Nicolae Spiroiu, Polivanov și alte cadre din conducerile militare ale capitalei, organizația CADA a fost, prin ordinul generalului criminal V.A. Stănculescu, fostul ministrul apărării, desfîînțată,.
Astfel s-a incheiat misiunea revoluționară, progresistă a aceste organizații militare, de mare importanță, nu numai pentru armată ci și pentru întreaga țară, fără a se realiza, mai nimic din scopurile, obiectivele propuse.
Rezultatul: la cîrma armatei s-au perindat trădătorii organizației CADA, care și-au vîndut conștiința, ideile progresiste, pentru grade și funcții. Ei au readus armata la stadiul ei din timpul dictatorului, transformînd-o într-o instituție de sclavi, de executanți lingăi a ordinelor unor președinți și conducători politici incapabili, corupți, criminali.
Și dacă cataclismul s-ar fi rezuma numai la acest aspect totul ar fi rezonabil.
Instalarea la conducerea armatei a unor noi generali lași, fără demnitate, fără onoare, fără coloană vertrebrală a permis, instalarea în domenile civile a unei armate de hoți, corupți care au furat, la sînge, au vîndut toate bunurile țării pe nimic, pentru a se îmbogății.
Acești conducători ai armatei au privit indiferenți și au tolerat aceste încălcări grosolane, au tolerat, au închis ochii la debandada, la furturile Romaniei.
Este inutill să descriu disprețul, scîrba , ura mea pentru acești ticăloși militari, actuali generli, care datorită unui popor debusolat, incapabil să se unească, pentru idei progresiste, democrate, tolerează în continure o conducere romanească criminală și o conducere a armatei pe măsura acesteia. Căci, cum poate fi numită această conducere care a aruncat țara intr-o mizerie socială, sărăcie mai mare decît cea a lui Ceaușescu, decît conducere criminală?
Am să mor și nu am să trăiesc clipele fericite ale unei adevărate democrații în care ticăloșii, criminalii noștri vor fi pedepsiți exemplar; dar cu satisfacția ca am încercat și am făcut totul pentru a interzice, a opri acest dezastru planificat al Romaniei, această dezintegrare a țării.
Glasul meu va găsi , cred, sper eu, cînd nu știu, ecoul necesar în poporul meu, pentru, ca acesta, să își desemneze, în sfîrșit, conducătorii doriți, oameni curați, cinstiți, capabili, luptători pentru țară și nu pentru interese meschine, personale, de grup.
Cu toată dragostea al Dvs.:
Lt. Col. Dipl. Ing. Popescu Silviu Octavian(Garibaldi al României), fondatorul mișcărilor militare de luptă pentru Democrație în țară, GIDA și CADA.
Detalii despre aceste organizații pe blogul subsemnatului:
http://www.popescu silviucada.wordpress.com
P.S. Este explicabil și meritoriu că în zilele noastre, cu toată opoziția, șantajul și presiunea, conducătorilor armatei, a lingăilor conducerilor prezidențiale și parlamentare, există cadre tinere militare care simt nevoia, de ași alătura glasul protestatar, vuietului țării, poporului, contra conducătorilor incapabili, nedemocrați și ies, deci, deschis în stradă.
Dacă armatei i se bagă călușul în gură , să nu poată să iși exprime părerea politică, democratic, părerea ei despre conducătorii țării, atunci ne vom întîlni mai des cu cazurile de curaj, în genul, acestui locotenent, demn, participant la demonstrații, în uniformă militară, de partea poporului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: