ANALIZA COMPARATIVA

Articolul zilei de 02.02.2012
ANALIZA COMPARATIVA
=====================
Articolul meu se adreseaza in special generatiei mele , a oamenilor trecuti de 40 de ani, insa nu omite, exclude si copii nostrii, tinerii tarii.
De ce se adreseaza, articolul meu, in special segmentului de populatie, care a depasit virsta de 40 de ani?
Pentru ca acesti cetateni romani au avut nefericirea, ghinionul de a trai in iadul comunist al dictatorului Ceausecu. Numai acestia au posibilitatea, astazi, sa faca o comparatie intre jugurile, regimurile comunisto-securiste ale perioadelor anti si post decembriste 1989.
Numai acesti oameni, cetateni romani au posibilitatea de a cintari si aprecia vorbele mele, afirmatiile mele.
Inainte de a trece la tratarea subiectului propriu-zis, doresc sa fac urmatoarea introducere, cu privire la ce a insemnat pentru noi, romanii, marea revolta populara din dec 1989.
1. A fost inlocuita o conducere comunisto-securista imbatrinita cu una tinara, utecista, crescuta in pepiniera dictatorului Ceausescu; schimbul de incredere a lui Ceausescu, de sub conducerea fiului adoptiv al acestuia, zlatarul, KGB-istul Ion Iliescu, Brutusul Romaniei.
2. S-a instaurat un regim, comunist securist, de manevrare si de minciuna continua a poporului roman, prin intermediul mass mediei ; mass medie condusa de securistii lui Ceausescu, plantati inca de pe vremea sa, in acest domeniu.
3. S-a organizat, dupa un plan bine pus la punct, al lui Ion Iliescu si generalului Stanculescu, furtul, insusirea conturilor, banilor lui Ceausescu, bani depusi in strainatate.
4. S-au furat ajutoarele financiare acordate,de tarile vest europene Romaniei, a tarii eliberate, in 1989, de sub dictatura ceausista.
5. Au fost furati si impartiti, banii, datoriile externe ale altor tari fata de Romania, precum tarile arabe, din Africa, tari ale lumii a treia, Dupa epuizarea acestor resurse financiare importante, s-a trecut la vinzarea tuturor bunurilor tarii, a bogatiilor acesteia, la preturi derizorii.
7.S-au realizat proiecte economice,evident defavorabile tarii, lundu-se provizion, cum se spune in termeni financiari, bani care au ajuns tot in buzunarele, fara fund, a conducatorilor politici ai tarii.
6. Fostii securisti care au fost angrenati in afacerile cu bani ale dictatorului si care trebuiau sa aduca acestuia valuta forte, din diferite tranzactii, s-au privatizat, atit in tara cit si in strainatate, cu banii tarii, cu banii lui Ceausescu. Astfel au devenit devenind peste noapte, sefi de firme onorabile.
7. In tara s-a instalat un climat de hotie generalizata, tolerat de justitia romana si organele Ministerului de Interne, institutii lansate si ele in afaceri.

In concluzie ce avem de facut ?

De a ne alege si fixa, in functia suprema din stat, a unui presedinte cu urmatoarele calitati :
– sa fie un cap luminat, capabil, un bun organizator, un om obisnuit cu ordinea si disciplina.
– sa stie sa planifice si mai ales sa controleze, la singe, cu lupa, modul cum subalternii sai isi fac datoria fata de tara si nu fata de prietenii lor, clientela politica.
– sa fie neinduplecator cu hotii si sa pedepseasca toate actele de coruptie
– sa se ocupe de bunastarea poporului roman, pentru ca toti membri socetatii romanesti sa traiasca decent, cinstit in tara pe care o iubesc
– Plecind de la aceste minimale cerinte, calitati, solicitate noului presedinte al Romaniei se desprinde concluzia, finala, ca acest om, repet om, nu poate fi decit un fost ofiter al armatei romane, poate singurul loc unde se mai gasesc oameni cu adevarat cinstiti, minunati.
– Acest fost ofiter care intruneste aceste calitati este fostul Lt.Col. Dipl. Ing. Popescu Silviu Octavian, candidatul la Presedentia Romaniei, din partea Partidului Romanilor Uniti- (PRU).
Si acum continutul analizei comparativei .
Va voi prezenta portretele fostilor Presedinti ai Romaniei, de pina astazi, perioada 1990-2012, in comparatie cu cel al noului nostru Candidat la Presedentia Romaniei , domnului Lt.Col. Dipl. Ing. Popescu Silviu Octavian

I.) Tovarasul ION ILIESCU
Brutusul Romaniei, canalia, bestia din Bucuresti, criminalul cu diploma de Revolutionar, „dizidentul“, zlatarul KGB-ist tradatorul Romaniei
Membru plin in Comitetul Central al PCR, ministru al tineretului Comunist UTC, Secretar judetan de partid, sef al Editurii Tehnice.
Toate functii neinsemnate, de dizident.
In dec. 1989, sculat din pat de prietenul de familie evreul Petre Roman, este adus in pijama la TVR si se declara presedintele noii conduceri a Romaniei Frontul SecaturilorRomaniei(FSN), putere pe care nu o mai lasa din mina, cu pretul a mii de morti si raniti nevinovati .
In urma unor alegeri trucate, furate, in stilul comunist invatat de la tatal sau adoptiv, criminalul lui Ceausescu, Iliescu reuseste sa pacaleasca poporul roman si sa devina Presedintele Romaniei. De trei ori, ii va reusi acest truc, caci mare mai este gradina tari romanesti.
Activitati mai importante desfasurate de acesta :
– Organizeaza minutios indepartarea tuturor opozantilor sai politici periculosi
– Fura toti banii lui Ceausescu impreuna cu Stanculescu, cunoscatorul conturilor acestuia, fura toate ajutoarele acordate de Ceausescu tarilor lumii a treia,
– inglodeaza tara in datorii,
– fura bani, ajutoarele financiare acodate de tarile vest europene Romaniei, imediat dupa rasturnarea dictatorului, 1989.
– Organizeaza si conduce jaful, vinzarea, pe nimic, a bunurilor Romaniei
– Creiaza conditiile si sprijina efectiv climatul general de hotie generalizata din Romania, post dec. 1989, aici incluzindu-se si furturile alegerilor parlamentare si prezidentiale
– Ascunde fata de opinia publica interna si internationala adevarul despre Revolta poporului roman din Dec. 1989, crimele sale cu teroristii, ia parte criminalilor(ca de ex. Stanculescu) si nu permite pedepsirea vinovatiilor.
– Organizeaza si conduce mineriadele impotriva populatie Bucurestiului rasculate impotriva lui
– Este autorul miilor de crime la adresa poporului roman, care depasesc cu mult numarul de morti si raniti produsi de Ceausescu, in perioada de rezistenta a sa

II.) Tovarasul Prof. Emil Constantinescu, poreclit si tapul, adoratul femeilor batrine din Alianta Civica
Devenit presedintele Romaniei, in urma divizarii Frontului Secaturilor Nationale(FSN), in 1991, de catre subsemnatul( vezi mineriada din Septembrie 1989). Drept multumire tapul, ajuns presedintele Romaniei, imi mareste, agraveaza pedeapsa, cu inchisoare, de la trei la cinci ani.
Adoratul femeilor batrine, ramase virgine, tapul Emil Constantinescu, profesorul de pietre pretioase, care a promis poporului roman ca il va calauzi spre Eldorado, isi va uita, imediat dupa inscaunare, promisiunile.
El va gasi drumul spre Eldorado si il va atinge cu familia sa si gasca sa de intelectuali dalmatieni, clientela sa politica, cu care se va arunca, ca tigrul bengalez, in afaceri murdare.
De altfel, din pacate o mica parte, din aceste afaceri mafiotice sunt cunoascute de poporul roman.
Emil Constantinescu nu este numai colectionar de pietre pretioase, transformate in Euro, dar si de distinctii si in ordine, rivalizind cu doctorul docent Ceausescu.
Atit de capabil a fost acesta nulitate intelectuala, acest dalmatian cu curul rosu, incit poporul roman la reales presedinte din nou pe criminalul de marca comunist Ion Iliescu.
Printre activitatile proeminete ale acestui om incapabil, devenit anormal Presedintele Romaniei amintesc :
– continuarea climatului de minciuna, hotie generalizata, de furt, expoliere, saracire a tarii si inavutire bestiala a clientelei politice, a prietenilor de gasca
– Inlaturarea opozantilor, a oamenilor cinstiti, vezi cazul secretarului guvernului Ciorbea, Ex-Capitanului jurist Stan Valerian, care a denuntat coruptia membrilor coalitiei guvernamentale Constantinescu si care s-a amestecat, nedorit, in ciorba guvernului.
– Ridicarea pedepsei de la 3 la 5 ani a Ex-Lt.Col. Dipl. Ing. Popescu Silviu Octavian participant la demonstratia sindicala a minerilor din Valea Jiului, in Bucuresti
– Continuare procesului de imbogatire ilegala, prin actiuni mafiotice, a persoanei sale , a familii proprii si a sustinatorilor sai, intelectualii fostei Aliante Civice.
– Acunderea in continuare a adevarurilor despre marea Revolta a poporului roman din dec. 1989, si nepedepsirea vinovatilor
– Nedefinitivarea procesului comunismului.
– Si lantul faradelegilor si a acestui presedinte incapabil, criminal, continuator si amplificator al jafului organizat din tara,poate continua la nesfirsit. Ma opresc acum, numai la aceste fapte.

III.) Tovarasul Traian Basescu
Capitanul nostrum al Costa Romania, piratul , corsarul nostru, seful Costa Nostra a Romaniei
Despre dumnealui nu am ce sa va spun mai mult, caci il cunoasteti mai bine decit mine, din activitatea curenta, trecuta, prezenta.

IV.) Ex-Lt.Col. Dipl. Ing. Popescu Silviu Octavian
Fost ofiter de cariera, indepartat din armata de Ex-gen.criminal Stanculescu cu largul concurs al lui Ion Iliescu, pentru ca cerea aducerea lor in fata justitiei Romanie, judecarea si condamnarea lor pentru crimele savirsite in timpul marii revolte populare anticeausiste, dec.1989.
Absolvent al Scolii Militare Superioare de Ofiteri de artilerie, din orasul sau natal Sibiu, absolvent al academiei Militare Generale din Bucuresti, absolvent al Institutelor Politehnice din Cluj si Bucuresti, sectia TCM, absolvent a numeroase cursuri civile de informatica, si cursuri militare, printre care si a cursului de comandanti de regimente, autor de lucrarii si studii referitoare la informatica militara.
Activitati politice desfasurate :
– Infiinteaza pe 22 Dec. si face public pe 25 Dec. prima organizatie a cadrelor militare de lupta pentru democratizarea armatei si a tarii denumita GIDA(Grupul de Initiativa pentru Democratizarea Armatei si a tarii)
– feb-martie 1991, contribuie determinant la infiintarea si conducerea organizatiei nationale a cadrelor militare a armatei CADA (Comitetul de Actiune pentru Democratizarea Armatei si a tarii)
– participa la discutiile CADA- guvernul provizoriu, Petre Roman si la discutiile cu Candidatii la Presidentia Romaniei, pentru alegerile prezidentiale din 1990.
– stabileste contactele CADA cu sindicatele romane, partidele politice, printre care si cu PL-Aripa Tinara, actualii milionari ai Romaniei
– participa ca membru de conducere in cadrul activitatii A.C. din Bucuresti incercind sa o canalizeze, zadarnic, spre o reala democratie a tarii
– conduce populatia rasculata a Bucurestiului si minerii impotriva noului dictator comunist, criminal Ion Iliescu,in sept. 1991. Rezultat, din pacate, numai inlaturarea guvernului Roman, decapitarea numai a unui cap al noii caracatite comuniste.
– din Noi. 1991 autoexilat, ca urmare a condamnarii injuste la trei, cinci ani detentie de catre presedintii comunisti Ion Iliescu si tapul incapabil Emil Constantinescu
– actualmente conducatorul Partidului Romanilor Uniti, de pretutindeni PRU si candidat din partea acestuia la noul post de presedinte al Romaniei
– Semneaza :
– Lt.Col. Dipl. Ing. Popescu Silviu Octavian- Garibaldi al Romaniei

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: