Tradatorul, generalul(r.) Mircea Chelaru iese la rampa

Citeva comentarii pe marginea articolului domnului general in rezerva Mircea Chelaru, cu referire la acordarea titlului de Revolutionar membrilor armatei si probabil si a indemnizatie conform legii 341, din 2004.(vezi blogul domnului Revolutionar cu diploma Marius Mioc)

Stimati domni Mircea Chelaru si Marius Mioc :
1. In nici-o tara din lume, care s-a eliberat de sub jugul unei dictaturi, nu s-au decernat titluri de Revolutionari si nici nu au fost recompensati cu banii cei care au participat, din proprie intiativa, din patriotism, la lupta pentru rasturnarea dictatorului. Plata unor asemenea participanti ii transforma din patrioti in MERCENARI, reprezinta dupa mine o jignire pentru adevarati oameni.
Deci domnule Chelaru nu se pune problema numai pentru militari, cadrele militare ci si pentru toti civilii, anularea acestor idiotenii.
2. Este o prostie, aberatie, pe care numai capul dumneavoastra de doctor o poate emite, de a cerceta si verifica modul cum a fost alcatuita lista de Revolutionari cu diploma, care, de fapt, nici nu trebuia sa existe, vreodata. Sustineti aceasta prostie pentru ca acestia, Revolutionarii cu diploma, sa va ia apararea in procesul la care trebuie sa luati parte in calitate de inculpat, cu intreaga mafie militara a dumneavoastra a D.57 Tc, din Bucuresti, unde sa justificati tarii, poporului, de ce l-ati sustinut pe dictator pina la data de 24.12.89, contribuind la uciderea, ranirea demonstrantiilor anti-ceausescu din capitala?
De ce ati falsificat jurnalele de lupta ale Diviziei 57 Tancuri, impreuna cu Col. Costache Tiberiu, comandantul Diviziei si cu seful de stat major al acesteia Mr. Muresan Mircea?, pentru a va sterge crimele?
3. De ce ati continuat si sprijinit si dupa Dec. 1989, in anii 1990-91, utilizarea armatei impotriva poporului, producind noi victime, morti in favoarea criminalului Ion Iliescu, cunoscind rolul armatei domnule general, de a apara tara impotriva inamicului extern si nu intern? Demagogule!
4. De ce ai tradat ideile CADA, care cerea sa nu mai fie folosita armata, SRI-ul impotriva populatie demonstrante?
5. De ce domnule libidinos l-ai sustinut cu mafia ta pe criminalul Stanculescu?
Iti raspund tot eu, ca sa ajungi general, ca ceilalti. Generali fara onoare cu hainele militare patate cu singele nevinovat a unor tineri, oameni curajosi, oameni fara arme, neinarmati.
Un gest criminal, las, nedemn de un cadru militar al oricarei armate din lume.
Pentru aceste gesturi se ajunge in puscarie linga mentorul vostru Stanculescu si nu se avanseaza la gradul de general.
Solicit justitiei, parlamentului Romaniei sa inceapa sa isi faca datoria, lund sub lupa actiunile armatei pina pe data de 24 Dec. 1989, si a cadrelor avansate la gradul de general de tovarasii criminali Ion Iliescu si soldatul Stanculescu.
Lt.col. Popescu Silviu Octavian-CADA, Garibaldi al Romaniei.
!

Reclame

10 responses to this post.

 1. Boc demisie,urmeaza Base?

  Răspunde

 2. Ma rog la Dumnezeu pt tine,pt dorinta ta:)

  Răspunde

 3. Domnule colonel, aveti toata stima unui om, care daca as fii militar as fii cel putin maistru principal,…dupa cum era seful meu direct cind am facut stagiul militar ca fiecare dintre noi, romanii.In viata civila am avut demnitatea si curajul sa provaduiesc cinstea si adevarul, care nu fac casa buna cu oamenii lasi care nu au curajul sa te priveasca in ochi. Pe un om adevarat, trebuie sa-l caracterizeze cel putin trei lucruri ca; cinste adevar curaj si putem complecta cunoastere si perseverenta,…in a fii cinstit cu tine insuti,…cind pui capul in perna sa poti dormi linistit, sa nu ai ”cosmaruri” pe care ,multi poate le au.Referitor la domnul gr. Chelaru,…care din cele citite de mine, poate gresesc, ar fii in serviciul rusilor,….dar in documentarele lui ROXIN, despre DACII,..si seria doua tot acest lucru a fost prezentat,…nu l-am vazut tot,..dar o sa-l vizionez mai tirziu…..mi-a placut pozitia de istoric. Celelalte lucruri la care v-ati referit , dumneavoastra stiti mai bine si am incredere in atitudinea si curajul d-voastra de a arata ADEVARUL,…..care ADEVAR ne va face liberi ,daca vom lupta pentru a-l face cunoscut……restul este dorinta unui Bucovinean, razes de a-l lui Stefan cel Mare si Sfint,….sa va inhamati la lucrarea lui Dumnezeu de a salva ROMANIA de la disparitie si GENOCID. …astazi este adevaratul genocid al poporului si neamului romanesc. Eu scriu cu scuzele de rigoare la raspunsuri ca sint incepator cu calculatorul, si pina invat fac cum pot!! si oameni ca domnul Rosca sint multi si nu va lasati influientat de atitudinea lor ,care se cheama ”lasitate si frica de asumare a raspunderii” CU ACESTI TRADATORI NU TREBUIE LUCRAT CU MANUSI SI IERTATI. Dragostea de NEAMUL si TARA ta nu se invata in facultati s-au cursuri,….am vazut la baiatul meu care este inginer,….urmindu-ma mai departe in meserie. Am citit testamentul Maresalului Antonescu, care trebuie cunoscut de citi mai multi, la fel si a marelui EMINESCU pe care idiotii i-l baga-u in debara,,……astia ne conduc azi!!!!!

  Răspunde

 4. MA rog lui Dumnezeu,….sa ne trimita omul ales,….care sa izbaveasca acest NEAM greu incercat in ultimul timp,….furat, flamind, gol si debusolat ,crezind ca Domnul ne-a parasit in mainele acestor nemernici fara Dumnezeu si Tata. EI nu cred decit in puterea banului,..ca IUDA care l-a vindut pe issus, pentru 30 de arginti,….Toate lucrurile rele le putem lasa in urma daca se gaseste acel OM care sa salveze acest NEAM de romani care se afla la grea cumpana a vietii lor. Dupa cele postate de dumneavoastra in-mi dau seama ca sinteti un om cu principii sanatoase pe care le capeti in primii ani de viata din familia ta[ce-i 7 ani de acasa] cu alte cuvinte,…si a-i aveti. IN testamentul Maresalului Antonescu, este aratat clar.ca datorita dezmatului clasei politice si coruptiei se ajunsese sa disparem ca NATIUNE inca de pe atunci.Antonescu a preluat o tara care era in pragul colapsului,…si in scurt timp a pus lucrurile la punct,…dv.,stiti mai bine ca mine , care sinteti de meserie militar,….si NOUA ne trebuieste un [r] fost militar care cu reguli simple si corecte sa puneti ROMANIA inapoi pe sine,Cind un popor este furat,umilit, jefuit,si nu a-i sint create cele mai elementare drepturi la viata si sanatate,…are DREPTUL ca ce-i care i-l reprezinta sa se revolte,REVOLUTIE sa faca intru apararea drepturilor elementare de viata a unei NATIUNI. STITI mai bine ca mine ce este de facut,….dar vazind cum va ”incurajeaza ”un itelectual ca ROSCA,…EU un om simplu,.. va spun ca se POATE daca vrei,….Dumnezeu i-ti va da gindul cel bun, si curajul de a indraznii!!!!!Inchei cu un citat al profetului detinut IOAN IANOLIDE 1919-1986,..Neutralitatea politica a crestinilor ofera puterea fortelor antihristice. Neutralitatea crestinilor e parasirea lui HRISTOS si indirect a lumii” multa sanatate din partea unui razes de pe frumoasele meleaguri natale, Bucovina,….si deie Domnul sa va revedeti TARA si casa inapoi cit de repede,…Doamne Ajuta,!!

  Răspunde

  • Va multumesc, din inima, pentru rindurile minunate de incurajare. Cu toate ca soarta mi-a oferit anul trecut o surpriza; de proportii, neplacuta, in ceea ce priveste sanatatea, sper sa ma pot tine de cuvint si sa vin in tara . Cu oameni minunati, ca Dvs., vom incerca sa punem lucrurile la punct, , pentru cinstea, bunastarea tarii si nu cea a hotilor acesteia! Cu tot respectul Popescu Silviu CADA

   Răspunde

 5. despre americanii care au luptat in razoaiele lor de cotropire ati auzit ca au fost decorati si recompensati pana unii pana la adanci batranete?

  Răspunde

 6. Posted by sorop daniel on decembrie 11, 2012 at 16:17

  Domnule colonel, cu tot respectul , cand ati depus juramantul catre tara , ca militar , nu cumva l-ati depus si catre comandantul suprem, Ceausescu? Cat ati respectat din acest juramant , ca sa aveti dreptul de a da cu piatra…..?

  Răspunde

 7. Posted by un patriot on decembrie 11, 2012 at 18:50

  sa ma pish pe blogu tau de rahat. neamu mati e tradator in frunte cu tovarasu iliescu

  Răspunde

 8. Posted by Mihaela Nitoi on iunie 21, 2015 at 11:46

  apreciez pe g ral Chelaru Mircea in primul rand pt sfera larga de cunostinte in toate domeniile.Il ascult oridecateori am ocazia si recunosc ca niciodata nu a spus un neadevar.Cat despre implicarile sale la revolutia din 89,sa nu uitam ca fiind militar ordinele se executa prin juramant,prin rolul functiei detinute.Cat despre acele odioase certificate de revolutionari si prin faptul ca „eroii” au fost rasplatiti material si poate ca inca mai sunt,habar n am,sunt de acord cu d voastra d le lt.col.POPESCU SILVIU OCTAVIAN.Cunoscu multe persoane din Sinaia,orasul meu natal,care au beneficiat ani multi de aceste certificate cu toate avantajele lor care nu au avut nici o leg.cu asa zisa revolutie.Fosti comunisti,activisti de partid,fsnisti si apoi psdisti si nu numai.Este rusinos in primul rand fata de tara,de popor si nu in ultimul rand fata de cei care au murit la aceasta revolutie.Noi toti credeam adunci in Iliescu fara ca sa stim adevarul,adevar care a iesit la iveala dupa aceea.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: