rtidul poponarilor

Articolul zilei de 17.02.2012
ATENIE PERICOL DE AIDS ! PARTIDUL POPONARILOR ROMANI, DAN DIACONESCU !

Dragi Concetateni,
Atazi va scriu, asa cum v-am promis despre Partidul Popoului lui Dan Diaconescu.
Dupa ce a excrocat, santajat, mii de hoti ordinari, marunti romani cu televiziunea sa, pentru a nu le prezenta pe post, hotiile, luind cota parte din ceea ce acestia au furat si astfel, stringind si el, sarmanul Dan Diaconescu, dupa spusele lui, acolo ceva Milioane, sa zicem 30 la numar, ce s-a gindit poponarul, excrocul sef, sa ajunga Presedintele Romaniei.
In acest sens si-a si alcatuit un partid pe care a vrut sa il intituleze Partidul Poporului Roman.
Numai ghinion, acest partid exista déjà fiind constituit si legalizat de domnul Cojocaru Constantin, cu mult inaintea sa.
Deci nu ramanea decit sa il redenumeasca si astfel a aparut cu denumirea adecvata personalitatii sale si anume Partidul Popoului lui Dan Diaconescu, alias Partidul Poponarilor Romani.
Dupa alaturarea, comasarea mafiilor domnului Dan Diaconescu cu mafia Ex-militara a domnului Ex-general de armata Chelaru Mircea, s-a creat astfel Cartelul poponarilor romani, care cit de curind se va afilia Internationalei comuniste a poponarilor europeni, cu sediul in Paris. Adresa exacta va va fi oferita, la cerere, de Domnii Chelaru Mircea si Dan Diaconescu, care cunosc drumul.
Prin afilierea la Partidul Poponarilor Dan Diaconescu, cunoscut si sub numele de Partidul POPOULUI(a doua denumire a partidului, caci este, acesta se vrea un partid de exceptie), a cunoscutului, remarcabilului tradator de profesie al armatei, al poporului roman, al organizatiilor militare pentru democratizarea armatei si tarii, GIDA si CADA, deci afilierea cunoscutului poponar militar generalul Chelaru Mircea, fostul Sef de Stat Major al Armatei romane, s-a realizat mariajul intre cei doi.
Cum spuneam, intr-un alt articol, nu cunosc care dintre acesti domni: Chelaru Mircea si domnul Dan Diaconescu, care dintre acesti doi domni este pe post de fata si care pe post de baiat? Daca aflati poate ma informati si pe mine, ca sa nu mor de curiozitate.
La fel cum aminteam diaspora romana este dispusa sa suporte cheltuielile pentru prezervativele necesare, ca nu cumva, milionarul nostru Dan Diaconescu sa saraceasca si sa nu mai aiba bani pentru a oferi romanilor saraci o piine, prelund astfel rolul Caritasului international.
Nu stiu cit au copiat si vor copia din programele cinstite, reale, sigure ale celor doua partide de succes, de viitor ale tarii : Partidul Poporului Roman al domnului Cojocaru si partidului nostru al Romanilor Uniti de Pretutindeni-PRUP, sef col. Dipl.Ing. Popescu Silviu Octavian, dar cert este ca, cu asemenea lichele in fruntea Partidului de Poponari , nu vor avea succes si nu pot reprezenta nici-o garantie pentru tara.
Pina cind partidul nostru al Romanilor Uniti de Pretutindeni(PRUP) se va inregistra in tara, va rugam din toata inima sa sprijiniti, la alegerile care vin singurul partid de incredere, Partidul POPORULUI Roman, al domnului Constantin Cojocaru.
Si pentru ca nu suntem egoisti si democrati uram Partidului Poponarilor Romani Dan Diaconescu multe contacte, dar sa nu uite cu prezervative, caci propagarea AIDS-ului devine, déjà, un caz penal.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: