Nu va este pic de jena romani, sa va lasati atit de tare fraieriti?

Articolul zilei de 18.02.2012. Articolul este intitulat :
Nu va este pic de jena romani, sa va lasati atit de
tare fraieriti ?

DRAGI ROMANI TREBUIE SA STITI,
ADEVARATII PATRIOTI ROMANI NU AU BANI , NU AU AVERI CACI NU ISI VIND TARA SI NICI NU FURA,

Asa cum v-am facut cunoscut ieri, 17.02.2012, cunoasteti cine se afla in spatele OTV lui Dan Diaconescu, cine a finantat si fiinanteaza mafia acestei televiziuni si anume un speculant al petrolului romanesc, un hot al aurului negru romanesc in genul fostului politician al al PNL aripa tinara Dinu Patriciu, un traficant de arme, un condamnat al tarii pentru crime economice, fugit din tara si care isi continua nestingherit afacerile prospere in tara prin intermediul supusilor sai umili, fara demnitate, demagogi in genul domnului Dan Diaconescu. Acest nume de rezonanta internationala, care trebuie sa fie cautat de INTERPOL este Adrian TARAU, fiul unui mare securist din Bihor, fiul fostului prefect de Bihor. Cum se spune cine se naste din pisica soareci maninca. Cine se naste si are educatia unui contrabandist, nu poate fi decit mafiot. Si exemple de acestea are Romania la fiecare pas. Acest om este un produs, democrat, al colaborarii mafiotice ale celor doua partide de hoti romani, politici conducatori, prin rotatie, PDSR si PDL.(vezi articolul domnului Pandre Raul, publicat si de mine pe blogul cu adresa http://www.popescusilviucada.wordpress.com)
Acum stiti de unde are domnul Dan Diaconescu deodata atite Milioane, peste 50 de Milioane.
Si acest mafiot, Dan Diaconescu, si-a vindut constiinta dracului, pentru a se imbogati. In acest sens, acest domn, chipurile cu vesta curata, la ordin, va duce de nas, precum taranul isi plimba boul cu lantul, ce ii atirna de nas.
Cit de creduli si prosti suntem noi romani !!!!
HAHAHA !!! RUSINE !!!
V-ati increzut si va incredeti pe mai departe in cuvintele acestu demagog, care va vorbeste de cinste, onoare sinceritate si care in realitate face parte dintr-o mafie bine organizata de furt in continuare a avutiei nationale, si de vinzare , pe gratis, a produselor tarii !
Uitati-va ce a realizat lumea araba cu bogatia lor cea mai de pret, aurul negru ! Daca vorbim numai de DUBAI o noua minune a lumii, a oamenilor bogati, a miliardarilor, o lume de vis, de basm. Si noi am vidut pe nimic petrolul nostru si rafinariile noastre, toate instalatiile industriei petrochimice romanesti pe gratis, la austrieci, pentru ca acestia sa ne sprijine sa intram in EU. HAHAHA !!!
La o emisiune TV in Austria un cetatean de rind austriac intreba comentatorul(ca la OTV), cel care conducea discutiile unei mese rotunde, de ce OMV, firma austriaca care a cumparat petrolul romanesc pentru 25 de ani, scumpeste preturile petrolului si in Austria, caci tara prin aceasta afacere rentabila cu Romania, are petrol la discretie si surplus si pentru altii, pentru mai bine de 25 de ani?
Acest comentator nu a putut sa raspunda acestei intrebari. Unde omul cu intrebarea a continuat ca Romania a vindut barilul de petrol nici macar cu pretul unui Dollar, deci cu un prêt de cel putin 70 de ori mai mic decit cursul oficial, si a facut cadou, a dat pe gratis toste instalatiile ei petroliere, a facut cadou industria petroliera, rafinarile romanesti. Iata ce ai facut conducatorii Romaniei.
Faptul ca in afacerile murdare ale sefului, mafiotului lui Dan Diaconescu, a mafiei acestuia si a sefului sau Adrian TARAU este implicata si doamna Ex-ministru Elena Udrea, femeia fatala(la femme fatale) explica si sprijinul initial al acestui mafiot Dan Diaconescu si a televiziunii sale a domnului Presedinte Traian Basescu.
Cit timp domnul Traian Basescu a putut sa ii asigure protectia acestui sef mafiot Adrian TARAU al domnului Dan Diaconescu, televiziunea lui Dan Diaconescu, mai precis a puscariasului la sustinut pe domnul Traian Basescu.
Acum cind Presedentia domnului Traian Basescu, acestui tovaras de furturi este pe duca, baietii, hotii Romaniei, clanurile mafiotice se gindesc la asigurarea continuitatii sprijinului politic al tarii si il arunca, pe piata autohtona, pe acest nou, lingau, mafiot, Don Juanul, poponar, Dan Diaconescu.
Daca toate aceste date stimati romani nu va sunt suficiente, o sa primiti si altele,si situatia nu va este clara, mai sunteti indecisi, atunci nu mai este nimic de facut pentru tara.
Eu nu inteleg de ce romanii nu se pot increde in oameni cinstiti de talia Ioan Rosca, Nica Leon, col. Dipl. Ing. Popescu Silviu Octavian, Ex. Capitanul Stan Valerian, Ex-Capitanul Dipl. Ing. Ghioc Ilie, doamna Carmen Maria si milioane de alti romani curati sinceri? Cnu avem bani ca voi, ca nu furam ca voi, ca nu mintimi ca voi, ca avem educatie de la parinti, care ne-au invatat sa nu furam si sa nu mintim, sa nu fim egoisti, sa ne iubim confratii si sa fim solidari cu ei ?
De ce romani va incredeti numai in pungasi, criminali, tilhari de drumul mare, in oameni care au averi si care nu le-au cazut din cer, pentru care au asudat mult sa le adune furindu-va tot ce ati avut mai de prêt in casa voastra Romania. ? Sa fim cu adevarat un popor numai de hoti, parsivi ?
Sa ne incredem numai in hotii,tradatorisi vinzatori de tara, deveniti peste nopti Milionari, Miliardari, oameni care v-au saracit, ne-au nenorocit pentru decenii, secole ? De ce dormiti romani ? Sßau aveti nevoie de dioptrii speciale ? Si inca odata reamintesc, daca nici acum, dupa acest material, nu pricepeti nimic nu avem nici-o scapare.
Va spuneam voua, dragi prieteni, concetateni romani, dati-ne noua posibilitatea, componentilor conducerii partidului nostru al romanilor de pretutindeni, Partidului Unirii Romanilo(PUR- alb ca neaua, imaculat, cinstit, sincer) sa conducem tara, cel putin doi ani, si va vom arata ce ce se poate realiza in Romania.
Cu banii recuperati, de la toti hotii actuali ai tarii, vom incerca sa ne redresam economic cit mai rapid si sa cistigam simpatia, dragostea comunitatii tarilor europene din EU-
Cu dragoste de neam si tara si profunda sinceritate
p. Conducerea partidului romanilor de pretutindeni, Partidul Unitatii Romanilor (PUR)
Col.Dipl.Ing. POPESCU SILVIU OCTAVIAN CADA, alias GARIBALDI al ROMANIEI
DOAMNE, DOAMNE, DOAMNE intoarceti fata spre romani !
P.S. Ce ati spune daca as veni si eu in tara si m-as prezenta sustinut de 100 de Milioane de Euro, ca urmare ca am promis prietenilor mei germani, evrei unguri ca Soros, sau austrieci, sau rusi ca le vind, le garantez totul, pe gratis, tot ce mai este de vindut din tara, si ca cedez Ardealul, sau le asigur, cel putin, autonomia, care in fond este acelas lucru, le garantez rusilor inca cel putin 50 de ani de exploatare libera a Bucovinei si Basarabiei si nu stiu eu ce mai noi nazbitii, ca le mai asigur austriecilor petrolul nostru, din ceea ce mai ramane, pentru o durata de inca 25 de ani ?
Nu o sa alergati toti la tatucul POPESCU SILVIU OCTAVIAN, Milonarul. Miliardarul venit din lumea capitalista, democrata cu Olsmobilul american, de milioane ?
Nu va este pic de jena romani, sa va lasati atit de tare fraieriti ?
Garibaldi

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: