Anomalii ale istoriei contemporane romanesti, tradari nationale si culmi, virfuri, ale prostiei romanesti. Electrocardiograma unei tari aflate pe patul de moarte, Romania!

Articolul zilei de 22.02.2012

Anomalii ale istoriei contemporane romanesti, tradari nationale si culmi, virfuri, ale prostiei romanesti. Electrocardiograma unei tari aflate pe patul de moarte, Romania!

August 1944 are loc prima colaborare a regelui nostru Mihai I cu comunistii si are loc prima sa tradare de proportii. Regele sacrifica comandantul armatei sale Maresalul Antonescu, care este ucis de acesti misei in colaborare cu cortropitorii rusi.
Urmeaza faza doua a tradarii, continuarea acesteia, regele nostru asista impasibil la decimarea, distrugerea armatei regale in inchisorile comuniste.
Alta tradare, regele priveste, contempleaza zdrobirea, rezistentei anticomuniste, anti- sovietice, a eroilor nostrii din muntii tarii.
1944-1947 regele devine manechinul comunistilor, papusa lor principala in teatrul national al comunistilor.
Satui de atita teatru comunistii, in dec, 1947, plaseaza monarhiei romanesti, devenita rusinea nationala, un sut in fund. Cu pasapoartele in mina si incarcati ca pomul de craciun, familia regala paraseste tara, cu toate averile posibile, care se puteau transporta.
Poporul roman satul de atita teatru si rusine, accepta alungarea Monarhie si se increde in minciunile comunistilor.
Urmeaza 50 de ani de scandari isterice, ala poporul corean, PCR si poporul, Ceausescu si poporul, aplauze frenetice.
Prima culme a prostiei poporului nostru este atinsa in decembrie 1989. Poporul roman, manipulat din exterior, rastoarna dictatorul singeros, cizmarul, si il inlocuieste cu fiul sau adoptiv, Ion Iliescu care ii infige cutitul in spate.
Revolta populara este furata de doua persoane un om recunoscut agent sovietic, KGB Ion Iliescu si evreul Petre Roman.
Cu aceasta ocazie evreii romani, care au adus comunistii la putere cu sprijinul tancurilor sovietice, reinstaleaza comunismul, aducind la conducerea tarii, schimbul de mine, al lui Ceausescu, fostul tineret comunist, mai parsiv, mai viclean, mai criminal in frunte cu starul lor, KGB-istul Ion Iliescu, prietenul lui Gorbaciov.
Se marcheaza astfel o noua culme a prostiei romanesti. Inlocuiesti un dictator criminal, comunist, cu unul nou, numai pentru ca acesta este mai tinar si deci are mai multa putere sa ne calareasca!!!!!
O alta porcarie, o alta culme a prostiei romanesti.
Poporul admite inlocuirea unui general, ministru al Apararii, generalul Militaru, de catre criminalul KGB-ist Ion Iliescu, cu criminalul cunoscut si agent sovietic Stanculescu Victor, partenerul rusilor de afaceri cu armament si tehnica de lupta sovietica.
Este inlocuit un general care nu avea tangenta cu crimele din prima perioada a revoltei populare romanesti si care a avut curajul sa comploteze impotriva lui Ceausescu, care a promis tarii si a dorit sa clarifice crimele armatei ceausiste, din perioada de sprijin a dictatorului 20-25 Dec., generalul care a dorit sa trimita in fata justitiei criminalii militari romani, in primul rind pe Stanculescu, este inlocuit cu criminalul principal al armatei romane, ciinele lingau al dictatorului, culmea cu V.A. Stanculescu. O noua culme a prostiei si nemerniciei romanesti. Si cum o prostie nu vine singura urmeaza si altele.
Acceptarea, fixarea in postutul de Ministru de Interne a unui alt criminal al armatei romane, ceausiste, generalul Mihai Chitac.
Prin fixarea acestor slugi criminale umile in cele mai importante Ministere de atunci ale tarii, Ministerul Apararii si Ministerul de Interne, Iliescu, cu vechii si noii sai banditi criminali realizeaza:
– stergerea tuturor urmelor crimelor cadrelor militare ale celor doua ministere, arderea dovezilor, contrafacerea documentelor, disparitia documentelor
– disparitia, distrugerea dosarelor de colaborare cu securitatea a oamenilor politici importanti, a intelectualilor romani, a listelor cadrelor securitatii aflate sub acoperire;
– se distrug probele crimelor comunismului
– se distrug probele principale necesare care atesta, demonstreaza, adevarul despre Revolta populara in dec. 1989, numarul si identitatea persoanelor ucise in timpul Revoltei populare ;
– se avanseaza si se fixeaza in posturile cele mai importante ale celor doua ministere de Interne si cel al Apararii, ofiteri superiori, generali implicati in crimele din Decembrie 1989 si care aveau deci interesul sa ascunda adevarul, sa isi apere propria piele si pe cea a sefilor lor, deci a generalilor Stanculescu si Chitac.
Prin detronarea generlului Militaru de la conducerea armatei se anuleaza si ultima speranta, a poporului roman, de a se introna disciplina, ordinea in tara, in haosul, vidul creat de Revolta din dec.1989. Se reduc, la zero, sansele unei dictaturi militare, care ar fi putut pune ordine in tara si sa pregateasca conditiile de tranzit spre o adevarata democratie.
Generalul Militarul era garantul luptei impotriva securitatii criminale Ceausiste si impotriva comunistiilor privilegiati, lingaii lui Ceausescu.
Generalul Militaru nu putea fi manevrat decit de ofiterii tineri, anticomunisti, din armata, ai CADA.
In anul 1991 regele Mihai I al Romaniei, este de trei ori rugat, sa revina pe tronul Romaniei, de catre diaspora romana. Tot de atitea ori, acesta refuza.
Aceasta reprezinta o noua tradare a poporului roman. Pe atunci regele avea virsta de 69 de ani, era inca tinar, in plenitudinea fortelor.
1991 poporul roman, atinge apogeul prostiei sale.
Poporul roman permite decapitarea a celor mai inversunati, consecventi luptatori, ofiteri ai armatei, pentru Democratie in Romania : Lt. Col. Dipl. Ing. Popescu Silviu Octavian, Capitanul. Ing. Ghioc Ilie si Capitanul Stan Valerian, dusmanii de moarte ai Ex-ministrului Stanculescu si a presedintelui comunist Ion Iliescu.
1990-1991 au loc protestele de amploare ale bucurestenilor, Mineriadele, generate de furtul Revoltei populare din dec. 1989, de catre Iliescu si banda sa de vagabonzi, derbedei, criminali, pungasi comunisti si securisti.
Rezultatul: inabusirea in singe a acestor proteste, materializata prin noi crime, victime ale comunistilor, crime desfasurate sub pretextul aparararii Democratiei. Autor, si regizorul lor, domnul Ion Iliescu.
Armata raspunde, din nou promt, la chemarea noului conducator suprem comunist si criminal, Ion Iliescu.
Poporul aproba si tace. Pentru aceleasi fapte Ceausescu a platit cu viata, Iliescu insa nu.
In 10 ani de dictatura, Iliescu, a realizat urmatoarele :
– sa puna poporul roman cu botul pe labe
– sa isi creieze noi armate de slugi umile, lingai, poponari, incepind cu armata romana, securitatea, trupele ministerului de interne, Polizia, minerii si armata de juristi incapabili, mincinosi ai Justitiei romane ;
– a reusit sa isi inlature toti adversarii politici periculosi si oamenii capabili, care sa nu il eclipseze ;
– a blocat pentru totdeauna procesul comunismului, a aminat si blocat procesele asa zisei Revolutii decembriste, facindu-le astazi imposibile, inutile ;
– a salvat de la judecarea si pedepsirea tuturor criminalilor poporului roman, astfel ca cei mai multi sau stins din viata fara sa fie pedepsiti, pe cale naturala, servind, fara jena, pensii de lux.
– urmare acestui nou angrenaj comunisto-securist, mafiot, ILIESCU si-a asigurat protectia, nefiind nici pina astazi pedepsit si este posibil ca si acesta cioara, zlatar rus, sa isi ia zborul, pe cale naturala
– Iliescu si Emil Constantinescu au realizat, si aici ne reintilnim cu o alta culme a prostiei romanesti, si anume admiterea de catre popor a pedepsirii in instanta, a celui mai neinfricat luptator pentru democratie in Romania, a unei democrati fara comunisti si securisti, fara colaboratorii, proeminenti ai acesteia, pedepsirea, injusta, a fostului Lt. Col. Dipl. Ing. POPESCU SILVIU OCTAVIAN, fondatorul miscarilor de democratizare a armatei si tarii GIDA si CADA.
– Urmare fostul ofiter a fost obligat sa ia calea exilului. In rastimpul celor 22 de ani, a lipsei sale din tara, hotii, conducatori politici, si-au putut face de cap nestingheriti. Cine mai era sa ii critice?
– Intre timp se prodece o noua tradare a fostului suveran al Romaniei , regele Mihai I si a casei sale regale. Regele, familia sa regala se intelege din nou cu comunistii, in sensul de a renunta la revendicarea tronului; in schimbul acestei renuntari, ei vor primi dreptul sa revina in tara si vor beneficia, in continuare, de o alta parte din bunurile detinute, pe vremuri. Lucru care s-a si intimplat.
– Dupa decapitarea, unuia dintre capetele noii hiene comuniste si anume, a evreului Petre Roman si spargerea Frontului Secaturilor Nationale – FSN in doua, opozitia romana, intelectualitatea romana, arhaica, compromisa, coloboratoare a securitatii ceausiste, a reusit sa preia comanda tarii plasind in fruntea Romaniei tapul, profesorul de pietere pretioase si de comunism, pe domnul EmilConstantinescu.
– Presedentia acestuia a fost atit de neagra, atit de incapabila incit poporul roman isi reia prostia refixind, in fruntea Romaniei pe acelasi calau, Ion Iliescu, pentru a doua oara.
– Ce a urmat cunoasteti singuri.
– Si cum spuneam, mai inainte, o prostie nu vine singura a urmst si este inca in curs perioada de domnie a barcagiului, cunoscutul specuant al lumii interlope a Constantei, domnul Traian Basescu. Acest barcagiu, a evoloat in timp devenind gondolierul doamnei ministru Elena Udrea.
– Traiasca ROMANIA !
– P.S. Despre prostiile care urmeaza am sa mai scriu, acum sunt sfirsit de oboseala, scirbit de situatia din tara si ma opresc aici
– Lt.Col. Dipl. Ing. Popescu Silviu Octavian
http://www.popescusilviucada.wordpress.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: