O rugaminte si o veste imbucuratoare pentru Partidul popoului DD

Inainte de a va scrie si publica masurile preconizate de noul vostru candidat. la Presidentia Romaniei Dipl. Ing. Popescu Silviu Octavian, privind intarirea sigurantei, securitatii ARDEALULUI, va retin atentia la doua probleme secundare:
1. Avind in vedere ca nu reusesc sa intru pe pagina fostului meu coleg de serviciu si preten(limbaj consacrat comunist) Lt.Col. Chelaru Mircea, astazi general de armata cinci si jumatate de stele, aurite, am rugamintea sa ii transmiteti sa ia contact cu mine; pe pagina mea Silviu Octavian, pentru a continua schimbul de experienta, de pe vremuri:
eu sa continui sa ii predau lectii de educatie, educatie patriotica, iar el mie lectii de tradare!
2. Si acum o veste imbucuratoare, minunata, pentru Partidul Popoului lui Dan Diaconescu-OTV-DD, denumit si partidul poponarilor, din care face parte si acest general tradator Mircea Chelaru, probabil cu intreaga sa mafie militara.
Diaspora romana, neegoista, patriotica, a reusit sa string o suma importanta de bani, sa puna Euro linga Euro pentru Partidul Popoului DD si cu acesti bani am cumparat noi magari pentru acest partid, apelind la ajutorul tarilor din Orientului apropiat.
Din pacate nu am reusit sa mai gasim si sa cumpara magari, in genul acelora obtinuti, mai inainte de conducerile Romaniei, magari care arunca, pe gura si fund, zi si noaptea EURO, cu care politicienii romani, conducatorii Romaniei au devenit miliardari.
Dar il asiguram pe DD si membrii sai ca acesti magari nu au nevoie de viagra si le vor satisface poftele corporale si le vor ameliora starea psihica precara, nereusind insa sa ii vindece.
Va trimitem chiar astazi magarii cumparati, care sa se alature armatei de magari existenti, in tara pina la aceasta data.
Va rugam sa nu ii distribuiti doamnei Ex-ministru Elenea Udrea nici-un magar, caci ne-a telefonat si ne-a marturisit ca este multumita cu magarii pe care ii are pina acum.
Deasemenea, zicea domnia ei, ca ea ramane la prima dragoste. Curiosi am intrebat-o care?
Ea a fost sincera si ne-a raspuns: pentru ea, fiecare , noua, dragoste, a consttuit dragostea ei dintii si este multe (folosind limbajul docent, comunist); deci nu ne poate preciza care a fost prima si ultima, numarul lor ridicindu-se la o suma ce cuprinde cinci cifre.
Am inteles, i-am multumit pentru sinceritate si am incheiat convorbirea.
O zi buna romani!

Reclame

One response to this post.

  1. Posted by Nicador Talpes on februarie 17, 2013 at 18:51

    doresc sa colaborez cu dvs,astept acceptul.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: